Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 389 390 391 392 393 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 7,801 по 7,820 из 15,497
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nijolė, 20 пишет::? :? :? nu man ji juokinga ir tiek.. nepatinka, nesijuokit, bet as tai krentu zemen, man dar reikia pasijuokti ;D
juokiuos kartu ;D
bet man patinka, kad ir juokingose foto zmones sugeba atrodyt grazus... nu ka, ir s aplipes grazus zmogus liks graziu
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
tai kad pas mane kita situacija.. ta vokietuke klausinedavo tik tuos, kurie kazka pasakydavo auf deutsch :V o kitu ne neliete.. tai as kokia 3-4 sarase budavau pagal kvietima ;D ji man kokia tais vokiecfobija ivare ;D ir kratausi as jos, kaip velnias kryziaus
>>> o as matkes eidavau prie lentos savanore ne del pazymio, o kad isgelbeciau savo draugu uzpakaliukus nuo negero pazymio.. bet viena diena mokytojuke pariso, kas per reikalas ir man neleisdavo eiti prie lentos
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu velnias, katik atsidariau ta "ko troksta tavo moteris" suzymejau ten, paspaudziau ok, o db reik ivest draugo varda bei emaila, o ka daryt jei tokio neturiu? ;D
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
tai man kai nuotaika uzeina, tai papletkavoti visai fainiai bet siaip as mokytis jos nebenoriu,o paciauksti kartais smagu
>>>kaip kaip... klausia kas nori ir vis as...taip pusmeti koki tesesi... ka zinau :? bet suprato ji ... jau man ji blogu pazymiu nerasydavo, jei suklysdavau ;D karta taresi su manim kada kontra rasyti.. ar 5dieni ar 3dieni kitos savaites.. tai as jai tiesiai sviesiai pasakiau: jei moka, parasys ir 5dieni, jei ne, tai ne 3dienis jiems nepades.. ir tikrai jie daugiau laiko neskirs matkei.. tai va,,, rasem 5dieni.. as kalta del to buvau.. bet niekas iki siol to nzn,..
>>>> ai, as dar koki blogi esu padarius ;D 6 lietuviu istaisiau i 8 zurnale.. nes man maise keitesi ta semestra 3 lietuviu mokytojos, tai kai 3 atejo ir pataisiau, nes man aukletoja duodavo zurnala ir reikedavo pazymius vaikams i pazymiu knygeles surasyt ir visa kita.. tai as blogiete - pasinaudojau tarnybine padetimi
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
;D joa... nedoruole... siaubas!
bet as irgi ne sventoji per mane chemikine nebesistenge paskutinius pora meteliu aiskint klasej chemijos taip kaip anksciau kad stengdavos iaiskint ;D
- Lina, 27
- Forumo Fantomas
- Неактивен
ssveikuciai as taip irsakaiau kad privarysu=t jus cia belekiek ir vestuves jau planuo ja ;D...
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu, einu as miegot, labos visiems, cia uzsuksiantientiems, o jei kas suks cia is ryto, tai laba ryta ;D
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu ka daryt, reikia gi berneliam zmoneliu ;D
- Lina, 27
- Forumo Fantomas
- Неактивен
as ir einu jau liulia tik uzsukau pasisveikint ir pasiust labanaktux
- Lina, 27
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Nijolė, 20 пишет:sese, geriu as calsberga ir misliavoju ar eit migio ar ne.. nes kominuke vaiksciojau. dar verkiu, kad mano ismyleta ir laukta pieniska sriuba kazkokia preska.. druskos KAP visada nera ;D
>>bet kaimyneli sutikau savo ta is mango.. kur rodziau mole
papasakosi ryt ok sesut ir as tau ryt pasakysiu kiek man algos pervede na ikiux
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Linai, na ir as angelu nebuvau... tik aisku pirtim ir sniegu nesimegavau....
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
Sigitas, 23 пишет:Linai, na ir as angelu nebuvau... tik aisku pirtim ir sniegu nesimegavau....
zn zn tu geras ir pazadi pasitaisyti
>> tia kai kita karta busi kur bus pirtis tai pasimegausi situo malonumu
>> o ka tu veikei mano kraste greit klok viska vaje jei nenori nepasakok nes apsiziurejau i foto ir i tavo mase tai as jau bijau :-)
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Неактивен
tai ziu as tajp ziuriu vienaip ir kitaip... akis trinte trinu, net gnybtelt sau meginau - nepadejo. Visgi rytas, net mintys protingesnes turetu but na ir viskas aiskiau skaidriau turetu but, na bet kaip lauzem fizikos desnius, taip ir ziuriu kad tebelauzom sekmingai ir toliau. Nu pritryniau as cia jums nu bet istiesu norejau pasakyt kad stebiuos kaip mes su Linutu dar nezenuoti vaikiai po tokiu slaptu seseliniu cia makliu, kurias musu mafijozes moteriskes cia organizavo.. :? Matyt, mes su Linutu tokie nepaklausus ir neprekines isvaizdos kad ner kur mus nei prastumt (net turkija nejama), nei kur suvartot (bulviu skust nemokam) :V :? :? :?
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
Auris, 19 пишет:tai ziu as tajp ziuriu vienaip ir kitaip... akis trinte trinu, net gnybtelt sau meginau - nepadejo. Visgi rytas, net mintys protingesnes turetu but na ir viskas aiskiau skaidriau turetu but, na bet kaip lauzem fizikos desnius, taip ir ziuriu kad tebelauzom sekmingai ir toliau. Nu pritryniau as cia jums nu bet istiesu norejau pasakyt kad stebiuos kaip mes su Linutu dar nezenuoti vaikiai po tokiu slaptu seseliniu cia makliu, kurias musu mafijozes moteriskes cia organizavo.. :? Matyt, mes su Linutu tokie nepaklausus ir neprekines isvaizdos kad ner kur mus nei prastumt (net turkija nejama), nei kur suvartot (bulviu skust nemokam) :V :? :? :?
>>>>> Auri jau mum teks susitaikyti su ta mintim kad mes entinkami eksplotacijai.. bet nei pas tave nei pas save as defektu neuzziurejau lyg 2 rankos 2 kojos grazus padorus vyrai bet niekas msusu nejama tai kaip cia db yra :?
jau visiskai mergaites gedykites :-)
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Неактивен
Linai, visu musu dzaugsmu ir nelaimei as dziaugiuosi kad ir kokie tie musu defektai bebutu (fiziniai ar dvasiniai) juos visus galima isgydyti, bent trumpam, uzvartojus viena ar kita backike Svyturio aliuko
Сообщений с 7,801 по 7,820 из 15,497
Страницы Назад 1 … 389 390 391 392 393 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.