41

Re: Dangus 2

tai cia ir nekuria auksto lygio, cia yra realybes show muzikininis, niekas nesako kad jie taps zvaigzdemis po 3 menesiu, bet cia yra savotiska mokykla! beje as neklausau isvis lietuvisku, bet matyt tavo muzika prasideda ties jais, jeigu jau uzsiminei.. as nesneku apie lietuvos "zvaigzdes" popso, kur dainu tekstai visi yra apie "meile"... cia zmones ateina mokintis, o perdirbant ar patobulinant muzika, puikus metas atsiskleist. man neidomu kas jie taps po realybes show, yvom ar rimiskiais, bet man idomi pats show, kai duodamas perlas neapdirbtas, bet jie turi ta perla padaryti perliuku kaip kas moka, pagal sugebejimus... taip kad :::532

42

Gyti, visu pirmiausia su gimtadieniu tawy :::419, matau, kad jau ikopei i 3ia desimti ;D senolis jau koks tais pasidarei ;D
>>siaip joa,,, dangus 1 buvodaug efektingesnis.. pvz, jonas, rasele ir auguste tai dare ispudi.. o cia gal dar paryskes visi gabumai ju :V o del to perdirbimo as irgi manau, kad geriau turima lietuviska kurini perdirbti taip,kad butu galima jo klausyti (ka auguste gerai padare su pikaso ir butkutes kuriniais), ir jie patys tai daro, o ne valinskas numeta kaip suniui kaula tas dainas kiz dalyviams smile

43

Bent jau pritarei, kad tai, kas vyksta realybės show, yra žemo lygio...
Nenurašyčiau visų lietuviškų, tai, ką anksčiau darė Foje (dabar dar šiek tiek ir pats Mamontovas su Lukošium & CO, nekalbu apie LT UNITED), buvo tikrai nuostabu. Geresnių ir gilesnių tekstų nelabai galiu ir įsivaizduoti. Dainavimas apie meilę nėra toks jau smerktinas dalykas, jei iš jos ateina įkvėpimas, daug blogiau jei dainos apie ją yra kuriamos vien tik tam, kad kitiems patinka tai girdėti.
Labai abejoju ar įspraustas į savotiškus kūrybos rėmus žmogus gali atsiskleisti, nes tik laisvas būdamas jis daro tai, ką nori daryti ir daro tai gerai. Tokiuose realybės šou žmonės gali nebent atkreipti dėmesį į savo kai kuriuos talentus, pvz.puikų balsą, bet pilnai atsiskleisti ir parodyti tai, ką sugeba - visiškai ne.
Bet kokiu atveju, tuščia čia diskusija, nes nei aš tau įrodysiu, kad realybės šou yra šlamštas, nei tu man, kad yra atvirkščiai.

44

visu pirma united ne grupe, tai muzikinis projektas sukurtas EUvizijai, Foje nebera, mamontovas yra, bent vienu galima zmogum pasidziaugt sutinku. visu antra neirodineju kokie show yra "NEslamstai", tik cia yra realybes show, viskas tuom ir pasakyta.. kazkas gal kuria rusy ar berukydamas kaseka ir tt, bet viska pasako realybes show, o neina apie tuos kas kuria ir kad yra geresniu. visada tokiu bus tik ne visi surasti ir nevisi atsiskleide

45

NEZIURIU

46

geriausias atsakymas, neziuri ir nesigincyji, kaip ne kai kurie is musu

47

o kokie jum labiausiai dalyviai patinka? man tai Liudas ir Zivile lbiausia;)

48

man tai kol kas nei vienas smile liudo man daina labiausiai patiko

49

man liudo daina irgi nebloga buvo...
paskui to sviesaus garbaniaus, bet nepatinka jis man.. ta daina gera, bet ne tas ziogas turi ta daina dainuoti.. nes jis jos neistraukia :?

50

aga man ir Liudo daina nebloga:) ydomi tokia:::858 turbut jam gerai sekasi greitakalbes:D

51

bet paziejau nete jis su ta daina pries tai yra kazkur dainaves, grupes pavadinimas JAM JAM - RYTAIS

52

tai gali buti..

53

smile

54

kazkaip perdideliu simpatiju nekelia... net neatsiranda noras ziuret big_smile

55

ai man visai fun paziuret smile

56

Durneliu kompanija ;D

57

Viktorija, 17 пишет:

Durneliu kompanija ;D

aišku, lengviausia kokią kvailą repliką numest ;]

58

na dangus man turi didesni pliusa nei kiz..bet dangus2,zmogeliukai nerealiai keisti ir stresuoti,pastoviai parinasi del ko nors:)

59

Simona, 21 пишет:

na dangus man turi didesni pliusa nei kiz..bet dangus2,zmogeliukai nerealiai keisti ir stresuoti,pastoviai parinasi del ko nors:)

turbūt tokie jau tie menininkai yra smile

60

Martyna, 19 пишет:
Viktorija, 17 пишет:

Durneliu kompanija ;D

aišku, lengviausia kokią kvailą repliką numest ;]

As ir nesistengiau nieko protingo pasakyt smile) ner cia ka mastyt- surinkta daug keistu menininkeliu ir kencia jie ten vargseliai smile