41

Re: Eurovizija

nu nemanau kad statytu nauja arena manau siemens arenoi rengtu jeigu nespetu pastatyti kaune naujos;] Igorsas Bilana megdzioja:D

42

vapsie nieko gero nebutu per ta eurovizija,visi pinigus tik plautu ir viskas smile

43

Jonas, 16 пишет:

nu nemanau kad statytu nauja arena manau siemens arenoi rengtu jeigu nespetu pastatyti kaune naujos;] Igorsas Bilana megdzioja:D

butent!ko cia visi apie tas leshas?!taigi yra ir pas mus kur galima didelia minia zmoniu surinkt.

44

gal nuskambes labai pesimistishkai, bet vargu ar Lietuviai kada laimes smile nelabai mus kaimynai myli ir palaiko... big_smile

45

Tikrai nieko gero:::049Nemanau,kad iš viso kadanors kažką gero pasieksim...

46

tai mieli ieskok.lt gerbejai :? tai kuriam mes ta grupe ar nekuriam :? lekiam kitais metais visi padainuosim choru, gal isleksim uzsienin ;D

47

aj man tai jau truksta zodziu....atranka komedija padare ir tiek...ir dar toki blyn eina kur vapse nezino ko ateja..baisu..

48

Labai normalu..beveik visose salyse i eurovizijas eina ne garsus atlikejai o belekas..Pvz LT atlikejai tie kurie yra zinomi ir turi sioki toki varda, bijo ten dalyvauti tik todel kad bijo nukris zemiau..Kiti galbut del kitu priezasciu..Taip panasiai ir kitose salyse..Kodel pvz UK neatstovauja kox RW..normalu cia viskas..:D

49

ten visi lopa

50

paziurejus atranka susidaro toks ispudis,kad klounu salis yra lietuva ;D

51

Jurgita, 17 пишет:

paziurejus atranka susidaro toks ispudis,kad klounu salis yra lietuva ;D

o tai kaip iš tikrųjų yra? :::608

52

siu metu atrankos dalyviai neparode nieko gero..Man Lt United patiko.Kai pusfinalyje trauke is 14 voko lapeli, zinojau, kad ten bus parasyta Lietuva.Tuo tikejau ir lb norejau.Ir juokingiausia buvo, kad tie, kurie is pradziu vare ant Lt united, veliau dziaugesi ir sake-bravo..siais metais gali buti tas pats.Arba ne..galimas ir toks variantas, kad vel bus paskutine ar priespaskutine vieta..bus tai bus..na tai kas?tipo reikia mums tu pirmu vietu?:::909

53

o kodėl nereikia? :::041 gi smagu būti pripažintiems ir įvertintiems (aišku, jei yra už ką...)

54

zinoma, kad smagu.Bet nereikia viso to konkurso taip sureiksminti :::b18

55

kad nereikia sureikšminti, tai visiškai pritariu ;]

56

Ernsta, 15 пишет:

ten visi lopa

o tu tai jau, galima pamanyti, pati geriausia..

57

Siaip man gausiai patiko "U-soul" vaikinukai :::024 As kojom, rankom ir kitom kuno dalim uz juos:::035

58

cia kzk sake kad zinomi daininikai neina i eurovizijos atranka..bet va katik baigesi atranka is tu jau tipo zinomu tai atleiskit bet geriau pasirode visiski naujokai nei kad tie kur zinomi...
Julija as tau del U Soul tai pritariu, nuostabus duetas smile

59

Nu jo..Pilvelyte gyresi, kad jos daina bus super.Na, mano nuomone, tikrai tokia nebuvo.

60

man "Saulės kliošas" dideles simpatijas sukėlė :::833