Re: Klaipėda
susitinkam bet kada kai tik as nedirbsiu:)))
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Klaipėda
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
susitinkam bet kada kai tik as nedirbsiu:)))
na jus tikliau tarkites.. ir praneskite kada gal klaipedoje busiu.. galesiu jums parodyti kokie meetai turi buti.. ar ne Birute:D
stis mergos i siaulieciu meeta o tai nuduosiu velniu kad esat neistikimos
na mes ir i klaipeda norime.. ane burute.. mes ten ir nemazai laiko praleidziame.. tai reiketu ir klaipedieciams parodyti kokie meetai turi buti:D
pirma siauliuos parodykit o paskui kad ir visur kitur as tada kirgizijoj surengsiu meeta beje as irgi noriu i klaipedieciu meeta
:DD as ir noreciau i klp meeta bet kaskaip nepavyksta nueiti, nespeju tuos meetus gaudyti :DDDD
Manau kad reiktu pirtelej daryti tikrai linksma butu:)
Tai bent pirma meeta reik surenkt belekur, o per antra jau mastyti ka nors mandriau
qq yra klaipedeciu? :D:D
tai gerums kad yra organizuoja bet nieks nieka nedaro !!! saunu taip ir toliau !! :
Stengemes mes ))
yra;PPP
Gaivinam meeta? :D:D
tai kas nors man paaiskins kas cia per meetai? as nesuprantu nieko?
tai kas nors man paaiskins kas cia per meetai? as nesuprantu nieko?
meetas - susitikimas ;D
aciu ir vel padedi. kaip keista kie gyvenau klaipedoje ir tokio dalyko nezinojau kad yra vat ka reiskia tik isvazuok
Alesia, 21 пишет:tai kas nors man paaiskins kas cia per meetai? as nesuprantu nieko?
meetas - susitikimas ;D
Nijolyte saulele tu Alesei sviesa ;D
kas tiesa tas tiesa ;D
**** **** kodel taip neaktyviai neiseina nieko suorganizuoti del zmoniu trukumo
Dariau ;D ;D i klaipeda meetintis atvaziuos is kitu miestu.. nes as jau beprotiskai pasiilgau klaipedos VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEejo.. nes kaune ir marej tai tik toks pust.. ir viskas, ,o klaipedoj tokiu oru puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuust vejas...
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Klaipėda