1,081

Re: berniuku sikniukai.....

ka tu zinai ;D ;D ;D
>> nenukrypstam nuo temos, kuri visai idomi cia...
>>>>> sese, pasiplepam, kodel berniukai labai retai fotkinasi, kad :::742 :?

1,082

zinok net neisivaizduoju :? gal bijo parodyt savo :::742 na ne taip kaip tas su strigais bet graziai nusifotkine :V:::818

1,083

jo... va siandien koki kaune prabeganti maciau :::742 kol akys rode, tol vepsojau... einu sau gatvele, apie finansus su draugute pletkavojam, ir vepsau... nieko net negirdziu,ka ji man sako ;D ;D ;D

1,084

vot bus tau i subinukus dairytis ;D net finansu nesigirdi ;D

1,085

tai mane labiau ne jie ir domina :::742
>> o ten tai geris buvo.. toks kuti kuti.. :::742 net uz ta is senuku geresnis ;D

1,086

oooooooooo....:D

1,087

taip taip taip.. tokie,kokie man labai patinka :::742 ir dzinsiukai tai is viso.. tokie nei aptempti nei ka.. tokie truputi laisvesni, tai labai visas graziasias vertybes isryskina ;D

1,088

Paskaitynejau sita tema. Susidare ispudis kad cia vien kanibalai, Liutai ir kiti  nuodingi ir nenuodingi plesrunai diskutuoja big_smile

1,089

Arminas, 20 пишет:

Paskaitynejau sita tema. Susidare ispudis kad cia vien kanibalai, Liutai ir kiti  nuodingi ir nenuodingi plesrunai diskutuoja big_smile

nesmeizk musu :::818

1,090

kur cia jusu nesmeisi big_smile kad jums tik viena mintis, kaip suleist nagus i musu.....rrrrr skauda gi! kur svelnumas dingo?

1,091

kokius nagus... :? kokius nagus :?
>>> laukiu citatos, kad as buciau taip parasius :V

1,092

kur as tau dabar tarp sitiek puslapiu rasiu? buvo ten minciu pas kazkuria is jusu, apie naguciu suleidima big_smile

1,093

tai ne pas mane :?
>> bet tu pabandyk, atrasi,... geru minciu ten yra ;D

1,094

nebandysiu gal big_smile atsibos spaudaliot man pele big_smile big_smile

1,095

tai tu besirdis ;D

1,096

Stanislovas, 17 пишет:

Durnes jus durnes kur tas pasaulis ritas

Ne nu tu tai mldc :::a48:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044
Prajuokinai cia wink Daugiau tokiu postu...

1,097

eee cia durnu nera tongue o kaip jus apie panu uzpakalius svaigstat tai jums galima ane tongue

1,098

niu aiskum ce visi mes protingi big_smile
o ka jus turit pries panu uzpakaliukus :? niu ce aiskum neskaitant kokiu sexs bombu big_smile

1,099

nu nieko neturiu big_smile tik kaip ir jum galima apie mergu subiniukus kalbet tai ir mes norim apie juos pakalbet big_smile

1,100

niu niu ir ka gero gali pasakyt apie vaikinu subiniukus big_smile at jie plaukuoti ane big_smile