Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu neverk sesut
na as jau eisiu i pataliskius nes pats jau laiks gero naktinejimo ikiux
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 410 411 412 413 414 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu neverk sesut
na as jau eisiu i pataliskius nes pats jau laiks gero naktinejimo ikiux
kazi ar kas cia naktines labos Linute
Nijolyte, neraudok... buk pasiruosusi su sypsena veide sutikti ji kai kada sugris arba su kocelu rankoj ;D
greiciau as ji su kocelu susitiksiu, nes jis manes nemyli .. ir neaplanke...
>> as tai truputi pabusiu,nes man ryt paskaitos tik 11.45.. pasisedinesiu iki kol sugyventine mokysis, nes kol ji mokosi, vis tiek neuzmigsiu
>>>> labos zuika << oba, paziurejau,kad sita ikonyte susideda is mano megstamiausiu skaiciu 2 ir 7 (nu dar tarpe 0 ;D )
o kodel sie skaiciai tavo megstamiausi?
net nzn...juk buna,kad turi savo megstamiausia spalva ir nzn kodel ji tau patinka.. taip man ir su sitais skaiciais
joa, buna buna arba neapkenti zmogaus ir sunku suvokt kodel ;D
Auri>> Nijolyte sake kad tarakonai net 3 paras be galvos laksto tai su tuo pusprociu irgi tas pats.. ;D
>> Nijolyte greit eik tu man gerti arbatso su Danguolyte
>> As tai nuejau paziureti Tv po savo super duper stebulku pilnu uzklotu ir uzmigau va db akytes praplesiau oi jkauciu kad ilga bemiege naktis laukia manes...
tai kad Danguolyte negali :V :V..... ka as jai padarysiu :V :V............... kita savaitgali lieku Kaune (jau kelinta karta tai sakau) ir griebsiu as ta mergyte uz parankes ir gersim arbata ta tavo..
>> Diana, as tai zinau,kodel vieno ar kito zmogaus nekenciu... jau sita dalyka tai zinau,kaip niekad
kodel?, todel, kad dabar pamiegojai ir nebeuzmigsi?
tai kad Danguolyte negali :V :V..... ka as jai padarysiu :V :V............... kita savaitgali lieku Kaune (jau kelinta karta tai sakau) ir griebsiu as ta mergyte uz parankes ir gersim arbata ta tavo..
>> Diana, as tai zinau,kodel vieno ar kito zmogaus nekenciu... jau sita dalyka tai zinau,kaip niekad
na ziurekit jus man
>> o as tai nzn kartais buna zmogus kurio tiesiog baisiai nemegsti bet jis tau nieko nepadare tiesiog jis tave veikia neigiamai...
>> Diana panasiai...
aha... buna, kad net abipuse antipatija kazkodel ir tiek... na, buna, kad ir vienpuse ta antipatija, bet tokiu atveju greiciau randu atsakyma kodel nemegstu zmogaus, o su vienu vargau ne vienerius metelius, nes nuo darzelio nevirskinam vienas kito, o vis dar kartu... ;D bet bent viena is priezasciu radau
aha... buna, kad net abipuse antipatija kazkodel ir tiek... na, buna, kad ir vienpuse ta antipatija, bet tokiu atveju greiciau randu atsakyma kodel nemegstu zmogaus, o su vienu vargau ne vienerius metelius, nes nuo darzelio nevirskinam vienas kito, o vis dar kartu... ;D bet bent viena is priezasciu radau
tai lb ilgai vienas kitam gyvenima trumpinat ;D
as tai pvz, pamazu pradedu nemegti... iskarto tos antipatijos neatsiranda.. turejau va drauge... bet kai pradejo (123 ;D) krauti i sirdele ir nzn, ar ji apsimetinejo ar kaip,,, bet gal rimtai nejaute ji to.. dabar tik labai dalykiskai :? bendraujam, jokiu draugysciu, jokiu picu kepimu kaip anksciau :V
joa... laime, kad jau paskutiniai metai... tikiuos jo nepamatyt savo studiju vietoj ;D
joa... laime, kad jau paskutiniai metai... tikiuos jo nepamatyt savo studiju vietoj ;D
tikekis, gal dar pasnigs ;D ;D ;D
nea, Nijole, kam taip ziauriai?.. ;D
o del draugu, vienu nemegsti is pat pradziu del vienokio ar kitokio elgesio, bet veliau geriau pazines pripazisti jog tai geras zmogus, o kitu tai pamazu... pas mane irgi yra tokiu zmoniu... na, kartais ne visda dalykiskai, buna ir draugiskai, bet vadinas ner dar tiek s prideje, bet vis tiek jau galvoji ka sneket, ka nutylet. tik tada kartais gaunas vieni viena zino, kiti kita ir galvok, kad vienoj kompanijoj bunant neparysketu ko nereikia ;D nes gi buna, jog kitiems vieni dalykai neatrodo tokie svarbus kaip patiems.
saldziu zmogeliai jums, ir linkiu cia labai daug neprirasyt
nea, Nijole, kam taip ziauriai?.. ;D
dabar tai sninga :V :V :V ;D ;D
saldziu saldziu as irgi leksiu, mano kambariokyte beveik moka viska... beveik :V
na tai tada as vienas sedesiu ir siena i galva trankysiu oi gal atvirksciai nes neuzmigsiu na bet kaip nors istversiu labos
>> Klausau po na Bob Marley >> buvo jo gimtadienis cia neseniai
skanaus klausimo Linutai. As vat aplankiau kino teatra "Hanibalas: Pradzia" taip tas pas kuris tipo lietuvoj filmuots ir apie lietuvos ivykius biskiuka... tai ka galiu pasakyt. Pirma mus apvadino arklius valganciais, daba jau ir hanibalais ;D saunumiukstis, bet tai klausykites as gal visai ir mielai koki viena kita tarakona ir pavalgyciau, ta kur ten tris dienas be galvos mat sugeba lakstyt pusprotis...
Nelinut >>> Pas mane nieko sviesaus gero ar siaip komfortisko. Esu jautis ir kaip kad jauciams priklausoma - nusikaltes iki ausu. Jeigu dabar manes kas nors paklaustu kiek as miego noreciau kad viskas susitvarkytu tai pasakyciau kad istisa savaite guleciau, vartyciaus ir n i e k o neviekciua ;D dar aisq butu isviso cikiukas kad dar ir maistelio kas pristatytu nu tai butu rojus rojuje ~
Na nieko. Laukiam nesulaukiam mes pavasario atostogu;) Paturesiu savaiciuke, puse galesiu pragulet namie, kita puse pas Danguolka ;D Bilekur, svarbu kad gulet ;D ~ ~ ~
Страницы Назад 1 … 410 411 412 413 414 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~