Re: Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
ot bajeriste, o kur tas pietinis rajonas? kur ta iki ir tas snoras
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 20 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ot bajeriste, o kur tas pietinis rajonas? kur ta iki ir tas snoras
mazute mes su tavimi jau ta pietini suderinsime.. prisjunk susitarsime ka darysi,.. atvaziuosi ryte i siaulius padesi mums puodus ruosti ir parodysime mes tau ta snora:D
nemoku avataro isikelti
tai ten sone rodo tavo avaras.. spustelk ir isiklelsi..
o birute.. kodel nesneki a... bijai kad liepsim pjaustyti mesyte:)
geras, beveik visus pazistu, bet bus keletas naujo berniuku, je, je, je.............
ryt iki petu man dar 2 zmoguciai paskabins, berniukas ir mergaite, gal dar jie varys.....................nu jie ne pora..................
tigi maciau kur spausti..ir spaudziau..ir keliau..bent keleta variantu..ir reikalavimus atitinka...bet va vis neikelia ir viskas
kas varys dar nedave pinigu, prasom iki 12,00 juos paduot, kad tureciau uz ka visiems maisto nupirkt
Zidrunau juk rasiau prie IKI prekybos centre esancio snoro kioskelio... o mes renkames vakare.. tu gali ir nuoryto laukti..:D
kaip miela kad galiu :}}}
dar dvi merginos noretu.................
nu idomu bus pirmas ieskok.lt meetas man tikiusi nebusiu nuskriaustas ir nieko pats nenuskriausiu
oh tu curva, prisigeriau ir ne i ta foruma prirasiau:D
Vaje ponaiti Mariau, as irgi is pradziu ne i ta foruma iejau, maniau kad naujoku atsirado... ir kokios tos merginos, galime priimti bet salyga ta pati kaip ir rasiau 19 puslepyje pinigelius iki 12,00 rytoj, nes paskui varau pirkti maista, tep kad skubinkites dar norintys dalyvaut
truputi pabegusi buvau
tai kad i kita jau einu
visada prasom,merginu tai per daug nebus...:)
tai usvis kadanors buna perdaug?
kazin jam ar butu per daug,nes as visas bandysiu pavyliot
Audriau- tu senas istvirkeli gausi nuo zmonos pyzdako kai pradesi vilioti kitas
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 20 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose