Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ziuriu eurowizija per lrt
Kas laimi ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 425 426 427 428 429 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ziuriu eurowizija per lrt
Kas laimi ?
Labas vakaras!
kad as tos stipkes negausiu
>>> O taip... nebus jokiu tomu
>>>>> as ne apie pagrindines... pagrindines tai as jau miegodama galiu rasyti ;D
va ka moku << kitu nepamenu.. bet tikrai mokejau
Tai ira kas gali laimet?Ar Lituva turi rimta gabala ar nieko...
Labas labas
oi, Fiodorai, nezinia, kas ten bus... gris deleguotas i kaimuka Linukas ir apsvies mus, kaip sekesi Eurovizijos dalyviams.. ir ivertins savo kritiska ausyte viska viska ;D
ka as, starosaites myletoja, galiu pasakyti apie LT galimybes suomijoj :?
as tai teziuresiu finala, dabar tai laiko gaisimas
sveikuciai sesut ir aas tave labai muliu vos kai paskaiciau....
Linai kuku!
Labs DianukIr gerai darai zek as neziuriu ir nezinai o ka lietuva gamina?
Ptiu ir nieko nezinau
Tai kas ten toi EUROVIZIJI !!!!
nieko gero grynas s... lt nieko gero neturi
Labs DianukIr gerai darai zek as neziuriu ir nezinai o ka lietuva gamina?
man nelabai rupi tai, ko keist neketinu niekas tau dabar nepasakys kas toj eurovizijoj dedas, nes kas yra cia, tas eurovizijos neziuri, o jei tau labai idomu, tai pats isijunk tv
Fiodorai buk man gailestingas nes as km kur bewielio neto nera todel as tenkinuosi mini opera sawo noskeje..
>>>
Diana sweikinu patapus moderatore
>>>>
Nijolyte suzadetinis wiesai turi deklaruoti meile nuotakai :-)
Fiodoras, 24 пишет:Labs DianukIr gerai darai zek as neziuriu ir nezinai o ka lietuva gamina?
man nelabai rupi tai, ko keist neketinu niekas tau dabar nepasakys kas toj eurovizijoj dedas, nes kas yra cia, tas eurovizijos neziuri, o jei tau labai idomu, tai pats isijunk tv
Terminatoriu rodo lnk ne,vandama rodo tvt3 ne,titanika rodo lrt ne,greiti ir isiute rodo o eurovizija ne,cia kasio nera fule tik pasaulio cempionatas apie eurovizija kaimo laikrasciau p menesio parasiys
sveikinu ir as ir nepamirsk sau geltonos uz uzvakaryksti kad pavadinai mane perdyla
Fiodorai rask zmogu kuris sawe baustu :-) nu jau wisiskai
tai uz tokius niekus, Fiodorai, niekas geltonom nesisvaisto :? va, uz tai, kad tu tik ikoneles siuntineji ir netvarka darai, tai baudziama, bet mes tikim tavo pasitaisymu
>> Diana, as va tave siek tiek ir apgavau, negaliu as eiti miegoti anksti, kai namie esu, negaliu, sirdis neleidzia
a tai gali but baudizmojon atsakomyben "pasiustas":::aa36 o as galvojau kad uz nepadurius zodzius!
Страницы Назад 1 … 425 426 427 428 429 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~