Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Fiodorai rask zmogu kuris sawe baustu :-) nu jau wisiskai
Tisybe turi buti bet as atleidziu nes mane ir atleidzia.Svarbiausia kad nebutu ticia o kad klysta tai jau kita kalba
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 426 427 428 429 430 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Tisybe turi buti bet as atleidziu nes mane ir atleidzia.Svarbiausia kad nebutu ticia o kad klysta tai jau kita kalba
Na ka mielieji mano.. As wa sedziu ir weizeju koki tai filma per ltw wisai geru filmu sita telewizija prisipirkus
>>
o ryt kaip pardardesiu is prowincijos tai meginsiu sawo pc is mirusiu prikelti nes windousus uzlauziau 5dieni :-) as gi gabus waikis ;D
Labanaktuks ir drasos linuk su linute
Fiodorai, forumo taisykles pasiskaityk cia jei neradai iki siol :?
>>>>>viskas, jau mane traumuoti pradeda ieskoko drauguciai visokie zdz, 16inis parase man : sex sakau, gal <<
>> o as tai zalia mylia ziuriu... geras pilmas macius ne karta, bet tai vienas geriausiu ever
Labanaktis zmones
labos labos, Fiodorai
Fiodorai saldziu
>>>>>>
Nijolyte jei as jaudinciausi del tokiu laisku tai jau wileikoj gywenciau
o man tokiu panos laisku neraso tik iskrype diedai tai tokiu mano ignoruotuju sarase tai tikrai ne wienas urodas ;D
nori dar vienos getonos korteles i drauges?
Diana sweikinu patapus moderatore
aciukas
sveikinu ir as ir nepamirsk sau geltonos uz uzvakaryksti kad pavadinai mane perdyla
aciu. bet tu nurodyk man puslapi, kur as tave pavadinau perdyla?
o jus man parodykit kur tas kortas as sau galiu susikraut? ;D
nu tau baisiau :? mane tie seniai ir i kapus varo
>>> bet zinok, labiausiai i depresija varo tai, kad tai yra VEL tomas to-mas... :{}
>> Diana, as va tave siek tiek ir apgavau, negaliu as eiti miegoti anksti, kai namie esu, negaliu, sirdis neleidzia
nieko nieko Nijolyt
>>>>>viskas, jau mane traumuoti pradeda ieskoko drauguciai visokie zdz, 16inis parase man : sex sakau, gal <<
>> o as tai zalia mylia ziuriu... geras pilmas macius ne karta, bet tai vienas geriausiu ever
na, pasistenk nekreipt dėmesioįi tokius mažvaikius...
as nesiryžtu žiūrėt to filmo, nes ilgai rodys
duoks man ta toma i nagus
>> labos Fiodorai.
tomas
bauda..
Buwau lauke jau toks wejas ir salta :-)
Diana megaujasi galybe
aha ;D o ar neatrodo, kad tiesiog tvarkos noriu? :-) beje, mes buvom susitarusios, kad tomus naikinsim
Lina sake, kad lyg ir pranesa apie 30-40 salcio ... bet cia dar neaisku,, todel jei netiesa, tai nemetykit musu lazdom :?
>> Diana, jo vardas Tomas...
>>>> as pradedu bijoti, kad manes tas tomas nepersekiotu ir prie altoriaus su tomu nereiktu eiti
to jauniklio vardas tomas? gi sužadėtinį jau turi, taigi jis turi tau padėt išsaugot save jam vat Linai, gaudyk akmenį ;D
o dėl to šalčio... iš kur šitiek pasmus gali būti?
Jei su kuo prie altoriaus tai tik su manim
>>>>>>
idomu kaip Auriui sekasi..
>>>
gerai kad twarkos reikia ir tu jos nori.
>>
kokie salciai gi jau more degint laikas . Salciui nea !
Страницы Назад 1 … 426 427 428 429 430 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~