Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
taip rusiskai pavarau valstibini laikiau.. kokia nesamone testas buvo panasus i telefonu knyga
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 437 438 439 440 441 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
taip rusiskai pavarau valstibini laikiau.. kokia nesamone testas buvo panasus i telefonu knyga
kaip tai į telefonų knygą?
na gal buvo speliones ar a b v g d
> as irgi moku rusiskai ir pakankamai suprantu ziuredamas filma tik keliu zodziu nesuprantu per visa filma :-)
> o siaip tai man rusu patiko mokykloj nes mokytoja lb patiko nes mes su ja lb gerai sutarem o tada ir automatiskai dalykas jos destomas patinka
na, aš tai rusų nemėgau... :0 nors.. kartais gi ne visai niūriai į šią pamoką žiūrėdavau tuo metu kai mokiaus rusų, normaliai filmus suprasdavau kaip dabar būtų tai nžn
nieko nieko butu gerai manau
labas vakaras naktibaldiukai Su blynu flynu svente jus nors biskuteliuka ir paveluotai bet vistiek taip pat svarbiai juk geriau veliau nei niekada ! ~
Nijoliuk, na joa... maziau kalbu daugiau darbu bet nzn ka jums pasakot ispudziu tiek kad net bijau pradet rasyt nes gausis visas referatas o as tikrai nenoriu tiek rasyt
kodėl? kaip tu gali taip manyti?
aš be rusų jau pora metelių... :V ir filmų nebežiūriu taip jau...
Taip dar buvo toks radijas juostinis... baube nieko nesopratau tikriausiai stereo buvo isjungtas...viska ka is jo ikirtau tik kad kalbejo rusiskai
Auri, matos, kad tą referatą paliksi išreikšt žodžiu per kokį meetą
dar šventė nesibaigė tad gali sveikint
Auri sveikutis seni :-)
> pasiguosi tada per meeta kuris bus gal tikiuosi Kaune tik va kada tas sniegas nutirps ir bus grazu grazu gi jau mano buvusia suzadetine more jau sudeginom ;D
Taip dar buvo toks radijas juostinis... baube nieko nesopratau tikriausiai stereo buvo isjungtas...viska ka is jo ikirtau tik kad kalbejo rusiskai
> na gili uzuojauta del egzo .. gi juostinis magnetofonas totali atgyvena.. ir siaip as kai anglu laikiau tai ne viska girdejau nes lb jau ne kaip skambejo irasas.. :{}
> na gili uzuojauta del egzo .. gi juostinis magnetofonas totali atgyvena.. ir siaip as kai anglu laikiau tai ne viska girdejau nes lb jau ne kaip skambejo irasas.. :{}[/quote]
As manu kad tokie blogi egzai del blogo finansavimo,o dar reikalavo is musu zurnalistinio darbonors gyvenime nebuvau su tuo susuduresir net pamoku metu mokitoja net neuzsimine
na kaip milane 1 valanda maziau :? as tai jau lekiu miegoti nes ryt anksti net 9 keltis man
padiskutuosim sita tema veliau :-)
> saldziu saldziausiu
> na gili uzuojauta del egzo .. gi juostinis magnetofonas totali atgyvena.. ir siaip as kai anglu laikiau tai ne viska girdejau nes lb jau ne kaip skambejo irasas.. :{}
As manu kad tokie blogi egzai del blogo finansavimo,o dar reikalavo is musu zurnalistinio darbonors gyvenime nebuvau su tuo susuduresir net pamoku metu mokitoja net neuzsimine
ale čia tai nesamonė...
Davai seni skaitai mintis lababakt,per si laika
Labaos Linai ir tau, Fiodorai, jei miegot eini
kodel nesamone galejo geresni irasa paleis o ne ta baubima ir pastatyri normalius grotuvus nes is klausimo dalies nesupratau nieko ir ne tik as bet totaliai visi is tu metu as geriausias buvau ir tik 18 balu vargas...
na todėl ir nesamonė, kad per tokį dalyką kaip prastas įrašas kritai
taip labai jau norisi miegucio,bet "I bi bac" ar kaip en sakoma... uztat anglu turejau kaip ir lietuviu sud...ciau pupos ir bahurai
ir dar minejau kad buvo netiketu dalyku kaip zurnalisto uzduotys...cia ti man buvo naujena ooohoo kokia...saunu miegot viskas
Страницы Назад 1 … 437 438 439 440 441 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~