21

Re: NUSIVYLIMAS

Daiva, 21 пишет:

O as vartoju zodi "patrauklus", o ne "grazus". Kazkodel manau, kad grazus arba negrazus gali buti daiktas, bet ne zmogus.

Daiva, pamoka nebloga, aciu, bet nepriekabiaukim prie zodziu, juk pagrindine minty visvien supranti... :V

22

as kalbu ne apie draugus o apie vaikinus su kuriais tenka artimai bendrauti palaikyti-paneles ir vaikino santykius ta praseme;)

23

Jurga, 29 пишет:

Žinot,veido bruožai ,išraiška dažnai patys kalba už save.tikrai.o įvaizdis čia niekuo dėtas.dažnai malonių veido bruožų žmoguje gali įžvelgti kažką nepatrauklaus ir atvirkščiai:"ai , gražus ,bet man nepatinka."

joa,.... gali buti groziu grozis,.... tiesiog saldaine, bet bus tik akiai malonu, bet kazkas netrauks taves prie jo... nors atrodytu, kad o dieve, kas man, kad toks grazus ir man jo nereikia wink , bet pasaulis toks..

24

isvaizda svarbi bet svarbiau - supratingumas, svelnumas, protas, siela......

25

Istikruju tau ta pati klausima uzduoti kodel vaikinai renkasi merhina tik del grozio?
Ir dar man asmeniskai,geriau vaikinas protingas ir zinantis ka kalba,nei grazuoli ir proto turintis nuli!
dra kiekvienam zmoguciu skirtingas skonis grozio,pvz man kazkas grazus,o kitai paneliai jis negrazus,cia kiekvienas zmogus uz save kalba!

26

O jau vaikinai ne pagal išvaizda?;DNesąmonė.

27

o jau vaikinai ne pas išvaizda sakysi?