Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o kaliošai ne batai?
ar žinai kam jie buvo sukurti?
batai nebatai bet ir milane tokiu pasitaiko
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 440 441 442 443 444 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o kaliošai ne batai?
ar žinai kam jie buvo sukurti?
batai nebatai bet ir milane tokiu pasitaiko
Woow kaliosu istorija
na tokiu tai nemaciau bet pasitaiko su gelytemis meskiukais kai tik palija ar sniegiuko uzkrenta
Nu gerai batraska zek neuzsibuk
>>Aciu Dianuk uz pokalbi labanaktis:)
nu as norejau zaliu, be jokiu meskuciu kiskuciu :? jau man uztenka tasytes su meskuciu,batai butu nenormalu :? o tuos, kuriuos man leistu pirkti, tai nepirksiu ,nes jie per brangus
>> ok, vaikyciai, gal dar brukstelsiu as pries einant liulio, eisiu jau mokslintis siek tiek, bet jau salta pas mus tai belekaip... ne veltui kaunas link siaures , namie silciau vis del to majamis ;D
Bonanote!
na ten kur fotkej buvo tai inkarai ;D su aulu.. o siaip tai devetuose nusipirkau as BLEND nu tokius tipo kaip konversai tai nesioju ilgai jau mebeik metai ir niekur neplysta ir tik 20 lt mokejau
> o siaip as tai noriu old schoolu bet kai pamaciau kaina tai ir jau pradeti nenortejau krc danijoj laisvej maciau tai apseisiu uz adido tuos sporbatukus norejo 260lt jau geriau as wawa batus kokius grazius nukausiu odinius ir su aulu ir bus grazus :-)
>> o siaip Nijolyte gi as nesu pasiputellis ir man su jum bus tikrai lyygis bendrauti
labos, Tadai ir tau Nijolyte, jei cia jau nebeuzsuksi
labos :? gi dar net 9 nera :?
na, labos tai dar nereiškia, kad tiesiai į lovą aš galiu, kad ir 13:00 pasakyt labos, jei žinosiu, kad čia nebeužsuksiu
na žinai moderatoriškoji Diana gi tu turėtum gražiai rašyti o dabar :::b0č
nepastebėjau nė pati ką prirašiau ;D mama buvo išjungus naršyklę, tai pamiršau, kad reik lietuviskas įsijungt gi nebausi manęs, ką? nes pasitaisiau :-)
Cia teisingai Diana pasake mandagumui nera ribu.Pvz italai kiek kartu praeina tiek kartu ir pasisveikina arba galva palenkia,niekad nepraeina kaip numire.aisku jei ta zmogu pazysti arba uzeini i koki dauriabuti ti laiptinei ar sene ar princese ar vagis ar plicininkas visalaik :bondziorno,bonasera, salve,kome stai ir panasiai
na darapsvarstysiu visus uz ir pries ;D
> o gi ir negaliu taves bausiti nes nesu moderatorius.. o dar sakoma kad varnas varnui akies nekerta
Cia teisingai Diana pasake mandagumui nera ribu.Pvz italai kiek kartu praeina tiek kartu ir pasisveikina arba galva palenkia,niekad nepraeina kaip numire.aisku jei ta zmogu pazysti arba uzeini i koki dauriabuti ti laiptinei ar sene ar princese ar vagis ar plicininkas visalaik :bondziorno,bonasera, salve,kome stai ir panasiai
>> o tu išvažiavai nemokėdamas kalbos visiškai ane ?
As ti nebuciau atleides ne del tu raidziu o uz ta pageltonavima
Visiskai nemokejau
As ti nebuciau atleides ne del tu raidziu o uz ta pageltonavima
dar tu nepamiršai kad tu gavai tas korteles gi jau kitaip nebus
Linai, panorėjęs galėtum juo tapt, bet labai gerai, kad esame abu varnai nors to posakio žmonėms taikyti negalima :V
Fiodorai, nu bet prisipažink, argi nebuvai vertas? aš dar nepasistengiau įpaišyt geltonos, už kelius keiksmažodžius keli lapai atgal prieš man tampat moderatore :-) o gal vis dėl to nori? turėtum visą kolekciją ;D
taip jau taip ir neberasysiu as niekada dingsiu kaip dumas ir niekas apie mane nebezynos
Страницы Назад 1 … 440 441 442 443 444 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~