Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana nepiknaudžiaug savo privilegija
> o del varnu tai aš perkeltine prasme tik taip prisiminiau šitą posakį
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 441 442 443 444 445 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diana nepiknaudžiaug savo privilegija
> o del varnu tai aš perkeltine prasme tik taip prisiminiau šitą posakį
nea, kai turi 3, dar gali rašyt
Kai turi tris baimes uzsiaugini ti as is tokiu situaciju mieliau pasitraukiu savanoriskai ir siaip as ti nebepykstu ses uz ta pati dar karta pyk uzima vietos galvoje kaip kompiuteri dvigubi failai
as lekiu visu ziniu ziureti jau nebegrisiu nebent telefu prisijungsiu iki drauguciai
atia, Linuk
Fiodorai, o tas pačias klaidas ateity daryt užima tuščių kortelių vietą
žiūrėkit man nesikeikit vaikai nes ir už keiksmažodžių santrumpą dedu
nu ziurek man kad korteles galastum abu kai grysiu cia girtas viska sivartysiuLabanaktis Linai.Labanaktis Moderatorius
kaip suprast, kad tau korteles galasčiau? :?
Batraska ku ku tu vis da cia pasmane kazkoks "SAVAS" reklamas laido i po visur7 ....varyk i privata ten placiau rasi....
jau maciau!Kavok nuotraukas ,neatrasik nes gali blokuoti ir paskusti kad ten tipo tu rasinei nepalieki ramybei taip ir taip bala bla bal ir neiki i reklamuota svetaine nes dazniausiai buna kokie virusai kad pralaus visas apsaugas... tokius va
Dianute Tu negalvok daug ten is to posakio kur reik kirvius galast as pakeiciau i krteles ir isejo toks mazas juokelis be jokios pasleptos minties :)Ciau
o ką judu išsidirbinėjat, kad dabar lyg ir nuo kažko slapstotės?
nieko tik tokie velniei zino ka nori ieini i ju reklamuotas svetaines ir zek kad cia tau kokia slikstyne ilenda ir vindausas lusta.Arba atranda anketa istraukia nuotraukas is kersto (kad ten pasiuntei su tom reklamom i viena vieta) ir uzsideda ant savo mano draugei taip buvo (tik ne cia o ell paste drugei)o virusas ti man..
nu tai nereik siuntinėt kur nereikia ir būt tolerantiškiems
o siaip Nijolyte gi as nesu pasiputellis ir man su jum bus tikrai lyygis bendrauti
tai as sakau, kai prigirsim, paskui ispuiksi :-)
bet siaip joa... turi buti lyyygis... nes eziukai valdo musu kluba ;D bent jau 4 tai tikrai :V
o kaip su kitais musu draugais :?
labas vakarelis ir kiap sekasi siems klubo nariukams ale ir priraset uztrukau kol perskaiciau saunuoliai kad neleidziat klubui apsnusti
va grizau is darbo pavalgiau iskaliau svyturios balto ir dar daktara hausa ziuriu
bet jau susiparanau siandien, gaunu sms labas lince kaip sekas? gal zinai kada mums i unika? tu juk viska zinai sakes kaip susiparinau po kiek laiko gaunu kita sms : labas kaip einas, hgal jau kalbejai su gaeyer del kursinio? koki reiklavimai? kokia apimtis?
nu sakes atrodo as viska zinai kaip reik rasyt ir toks jausmas kad as vilniuj sedziu o ne namie... ka jos ssau galvoja tegul pacios varo i vilniu ir susizino as gi pati nioko nznz... uz.....o jos mane
3.14ze tikra sese, tikru tikriausia
>> mane tai irgi diena nustebino stebuklingiausiais geriais... griztu as is marijampoliuko ir spekit, vaikai,ka pamatau.... ogi siuksliu 2 maisus, kuriu kazkas nuo 1dienio nesugebejo isnesti :? (2dieni ryte tycia nenesiau, nes norejau eksperimenta ivykdyti, taciau skaudziam mano nusivylimui, eksperimentas pavyko ir supratau, kad rytoj Nijolyte gales eilini karta nesti siuksles, nes tai jos dalia ir likimas zdz, tomas ir tomukai :{} ] <<< va cia as ir izvelgiu PONA isnaudojima :? kaip ir tavo, Lina, atzvilgiu :{}
Nu vo panos ir snekatlabai daug ir marsietiskai ir gerit as ti taip nesugebu...
kas Fiodorai,negerai :? kas per marsai ir kitos planetos, mielasis :? as tai ju neizvelgiu niekur
>>> nius as jau tiopinu lovyten neprisiseiliokit per miegus, jei jau saldus bus
reikia pabuti vyru kad suprastumbet seip labai linksma klausytis jusu
Страницы Назад 1 … 441 442 443 444 445 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~