Re: Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
na matai... as tai trulike knygas skaitau, laikrasciams laiko nelieka
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 18 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na matai... as tai trulike knygas skaitau, laikrasciams laiko nelieka
A ten 15 minuciu per 15 minuciu.. nemokamai dar.. nereik knygu veziotis .. .:D
ne, man trulikas- antras universitetas taupau laika
As skaitau laikrascius kiekviena diena.. net ir pas Dariu atvares skaitau.. ir trulike, ir autike skaitau.. as visada juos skaitau..
tai tu gali but apzvalgininkas
Dovile!!!
hello girl!!:DD
labas labas buvau dingus biski
Augustinas, 20 пишет:As skaitau laikrascius kiekviena diena.. net ir pas Dariu atvares skaitau.. ir trulike, ir autike skaitau.. as visada juos skaitau..
tai tu gali but apzvalgininkas
na, kadangi nelabai patinka - tai nebusiu.. as tik ankedotus, sporta ir aktualijas perzvelgiu..
Kazka girdejau, kad organizuojamas pasiciuozinejima ant ledo? Ar cia tik man pasirode?
aha.. skaityk: "Sezoninai meetai"
Arturai?
O matei ka mes rasem? kad ledo arena sestadieni vakare uzimta tai reiks eiti i akropoli, tad gal dar galetumei akropolyje rezervinti takeli??
akropoly bouligą žaist? bet gal vis dėlto Amerigo? šiaip aš su mašinioku būsiu, tai nuvažiuosim kaip nors
akropoly bouligą žaist? bet gal vis dėlto Amerigo? šiaip aš su mašinioku būsiu, tai nuvažiuosim kaip nors
autobusa vairuoji:V:D
siaip manau zenia arturas giedre su masinom, dar gal kazkas tai ir nusigausim iki tos MADOS jei jau ten labai norit
nematau jokios problemos!
aš irgi nematau problemos suvairuosim-nuvažiuosim.. trys mašinos - 14ka žmonių talpina (na, pas mane keturių vietų)
Tai jei ka as su truliku galesiu..
jega:) saunuoliai jus.. bet kaip mes cia visi organizuotai:))!!!!
Gina, mes is taves ir Justes pavyzdi imame..
gerai gerai imkite tik...
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 18 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)