aisku reikia atsizvelgti i finansine padeti, bet mano manymu , tevas butinai turi suzinoti , nes tai ir jo vaikas , o ne tik tavo, ir kartu nusprest, bet as manau , kad reikia gimdyti, as esu pries abortus, paskui negalesi ramiai gyventi, visa laika apie tai galvosi, kad padarei nusikaltima, kad nuzudei maza nekalta vaikeli .. o vaikai tai dziaugsmas , ir jei Dievas dave vaikeli, reiskia tu turi gimdyti, gal tai tik pakeis tavo gyvenima i geresne puse, viska skas is pradziu atrodo labai baisu, dazniausiai iseina i gera... juk paskui gali likti visiskai be vaiku, o viena likti nebijok, pagal statistika paneles su vaikais isteka daug greiciau , tad mano nuomone reikia gimdyti 100 PROCENTU IR NEIMTI ANT SAVO DUSIOS TOKIO GRIECHO , AISKU JEI TU TIKINTI, BAZNYCIA VISA LAIKA BUVO PRIES ABORTUS, tik Dievas gali spresti kam duot gyvybe ir kam atimt , o ne tu, paskui senatvej gal tai bus vienintele tavo laime, kuri atnes vandens, o tu dabar ja nori nuzudyt. patikek, vistiek anksciau ar velaiu noresi vaiku, o jau gali neturet. Tevu nebijok, jie gali pabart, bet tai ju anukas, kai gims ant ranku nesios ir tave ir ji , ir finansiskai palaikys visi, pati tai zinau, tik is pradziu gali kazka burbet, o paskui pamatysi kiek dziaugsmo ir laimes tau atnes TAVO VAIKAS !!!