9,101

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lina, 23 пишет:
Linas, 19 пишет:

na nuskambejo tas isskyrus MELINUTE ir Nijolyte lb skambiai ;D

> panasiai kaip " euina merginos ir Nijole su NELINUTE " ;D ;D :::818

jau uzknisot su tuo nelinute linute ir jau visai kaip slapiu skuduru per snuki :::a22 ka mes jau ne merginos o tik savo vardu nesiotojos......:?:? dabar as sypykau..................

LINA saulele nepyk gi as kai pvisada pirma pasakau po to pamastau ... :::b31

9,102

nu cia jua hebra visai susigrybinot kazkur toli i pievas kur nei vienas is musu apie tai net nepagalvojo big_smile griztam i realybe:)))

9,103

Linas, 19 пишет:
Diana, 17 пишет:
Danguole, 21 пишет:

mane Nijolyte vienintele is klubieciu pamatys:::027 pavydekit jai:::044

o aš šį kartą pabūsiu gera ir nepavydžia mergaite ir nepavydėsiu tongue

>> DAnguolte peesiprasau gi as irgi norejau tave pamatyti bet tu  dirbai tada tai pati kalta tongue

zinau as ir norejau tik negalejau...
:::809

9,104

Auris, 19 пишет:

big_smile big_smile big_smile Linai, ok skambtelsiu as tau kai busiu pasiruoses big_smile O del tu nijoliu ir nelinuciu... big_smile nu... supranti gi nu big_smile big_smile big_smile

>>> Auri turetu tai buti savaitgalis ir man pranesta koki 4dieni nes as gi nesu toks spontaniskas kaip tau atrodo big_smile

9,105

Danguole, 21 пишет:
Linas, 19 пишет:
Diana, 17 пишет:
Danguole, 21 пишет:

mane Nijolyte vienintele is klubieciu pamatys:::027 pavydekit jai:::044

o aš šį kartą pabūsiu gera ir nepavydžia mergaite ir nepavydėsiu tongue

>> DAnguolte peesiprasau gi as irgi norejau tave pamatyti bet tu  dirbai tada tai pati kalta tongue

zinau as ir norejau tik negalejau...
:::809

na as tikiuosi dar bus progu wink

9,106

ok viskas sutarta linai big_smile~

9,107

as ir tikiuosi Linuk wink
na mielieji labos...:::707:::709:::707:::709

9,108

wau kiek roziu... cia jos visos man mielioji Danguoliocke?:)~~~

9,109

labos Danguolyt smile

9,110

Auris, 19 пишет:

wau kiek roziu... cia jos visos man mielioji Danguoliocke?:)~~~

ne tos visiems,o sitos tau pasveikimo proga...:::034

:::709:::707:::709:::707:::709:::707:::709:::707:::709:::707:::709:::707

9,111

nia zuiki dar nepasveikau bet jau einu i pasveikimo riba:)) temperatura nebetaip kamuoja:))

9,112

labas rytas suraitytas :::046

Linas, 19 пишет:
Lina, 23 пишет:
Linas, 19 пишет:

na nuskambejo tas isskyrus NELINUTE ir Nijolyte lb skambiai ;D
> panasiai kaip " eina merginos ir Nijole su NELINUTE " ;D ;D :::818

jau uzknisot su tuo nelinute linute ir jau visai kaip slapiu skuduru per snuki :::a22 ka mes jau ne merginos o tik savo vardu nesiotojos......:?:? dabar as sypykau..................

LINA saulele nepyk gi as kai pvisada pirma pasakau po to pamastau ... :::b31

tu dar drįsti juoktis :::917 net mėnuo nepraėjo nuo tavo pasižadėjimo neprasikalsti,mielasis, net mėnuo :::a16 o žadėjai, ant kelių klaupei :::832
tuoj mes jums parodysim, kas mes per dvi :::d74:::d74

Auris, 19 пишет:

O del tu nijoliu ir nelinuciu... big_smile nu... supranti gi nu big_smile big_smile big_smile

aaaaa, tai gal čia atskira panų klasė/kategorija mat pasidarė :? tai gal mums paaiškinsit, Vaikinai, tas sąvokas Nijolės ir Nelinutės :?

9,113

nu tai cia labai paprastai paaiskinama mieloji Nijolyte;) tereikia suvesti viska i grazia moksliskai pagrista ir laiko patvirtinta gyvenimo formule ir viskas buna aiskiau negu aisku, man net keista, kad tu to dar nesupratai, bet as tikrai taves neteisiu, kaip tik, mielai parodysiu ka as cia kartu su kandziu... t.y. kolega Linu turejau omeny:)

Visgi matai mes randames tokioj vietoj kaip NIK klubas, ka jau sita koduote reiskia kad cia kazkas jau tokio isskirtinio vyksta, ir aisku nesuklys niekas jei taip pasakys ;D nes cia kaip ir labai aisku yra kad Auris cia yra vienintelis toks, Linas vienintelis toks... taip pat ir Nijolyte ir Nelinute cia vieninteles tokios;) Todel jus nesat paprastos merginos, jus esat NIK Klubo nares, labai isskirtines nuo visu kitu merginu:) Jus simta kartu geresnes nei visos kitos smile

Niat nebezinau saulyt kaip cia dar kitaip issireikst bet manau tu ir pati zinai kokia tu esi nuostabi ir kaip stipriai mes tave ir tavo sesute mylim, ar ne? :::a14

9,114

Labas Rytas As Jau Cia:::607

9,115

sauleles mergeles lelijeles jus gi pacios zinot kad jus musu kukliu graziu akiu sviesos ir nuotaikos kelejos tongue

> gi visada poshlindavomes ir laidudavomes visokiais juodojo humoro sposais ir viskas buvo gerai  odb uzsirauket.. :V gi mes nenorejom jusu izeisti :::a20

> o Auri el to kando tai atsiimsi :::a16 gi tu irgi ir to pacio molio drebtas :::b02

9,116

Linai...Linai....Linai:Dsveikinu tave;) matau greit visi sio klubo nariai taps moderatoriais:D

9,117

Evelina, 17 пишет:

Linai...Linai....Linai:Dsveikinu tave;) matau greit visi sio klubo nariai taps moderatoriais:D

As tai yau galvojau kai turesiu daugiau laiko uz metu ar dvieju tik jei per ta laika neprisirinksiu geltonu maisa :::034

9,118

Tomas, 24 пишет:
Evelina, 17 пишет:

As tai yau galvojau kai turesiu daugiau laiko uz metu ar dvieju tik jei per ta laika neprisirinksiu geltonu maisa :::034

geltonu maisa sakai? big_smile galim tau ir  geltona maisa padovanoti big_smile

9,119

aciu Evelina smile
kokie cia sveiinimai reikia mazus vaikus forume tramdyti..
> o Tomai jei nesi vertas tai kam tau tos korteles ? mum gi ju negaila mes ne viena maisa ju turim ;D

9,120

Evelina Linai baikit!!!! hmm Mano kariera  griaut ... :::b02