Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ux duotu man teises moderatoriaus
linxmiau gyventume
cia savo rozines drambliones gali pamirsti, taip nebus )
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 465 466 467 468 469 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ux duotu man teises moderatoriaus
linxmiau gyventume
cia savo rozines drambliones gali pamirsti, taip nebus )
Diana, 17 пишет:Nijolė, 20 пишет:Arunas, 21 пишет:isivaizduokit kaip butu saunu jei sita tema uzrakintu
uz situs zodzius, LINKIU tau GELTONOS :{} :{} :{}
Nijole, nesinervink šitaip
as nesiparinu.. as jam linkejima parasiau.. toki NUOSIRDU :V
supratau
>> Arūnai, reikėjo apie tai anksčiau galvot
Diana, 20 пишет:as dabar isvis per situs salcius beveik niekur nevaikstau... jau geriau su masina vaziuoju
bet is tikruju tai jau laukiu kol atsils, nes man labai patinka pasivaiksciojimai
aaaa, matai,Diana, nekiekvienas dziaugiasi masinos teikiamais malonumais :V as tai kaune kojytemis lapnoju visur per speigus ir salcius visokiausius salu kojas, rankas ir nosiu ka jau darysi :?
>> as irgi laukiu, nes nemegtsu, kad salta o su tais pasivaiksciojimais, tai nzn,,, retai kada megstu.. man geriau su sesium kur nors :V
<<<<< sesiau
niu as dar irgi ne ilgai dziaugiuosi savo masinyte, nuo kaledu:D po eglute radau :D
man i univera dabar 5-7 min nulekt, o anksciau tai su autobusais, su persedimu, 45min mazdaug vaziuodavau... tai kur cia logika :D:D
o vat asivaikscioti niekad neatsisakau, o jei dar su fainu zmoguciu kokiu tai isvis smagu kur nors kauno senamiesciu, parke kokiam, ar siaip belekur
Nijolė, 20 пишет:Diana, 17 пишет:Nijolė, 20 пишет:Arunas, 21 пишет:isivaizduokit kaip butu saunu jei sita tema uzrakintu
uz situs zodzius, LINKIU tau GELTONOS :{} :{} :{}
Nijole, nesinervink šitaip
as nesiparinu.. as jam linkejima parasiau.. toki NUOSIRDU :V
supratau
>> Arūnai, reikėjo apie tai anksčiau galvot
ziuriu pazadinau skrendanti loki,kvepuojanti drakona
Diana, o tai kuriam tu ten mokaisi :?
>> joa, man irgi iki uniko 45 min kelio tai as atsivaikstau,nes is tu minuciu 30 minuciu einu
>>> ojeeeee... man tas senamiestis tai jau peilis po kaklu... sapnuoju as ji jau naktimis :? va, karta buvus azuolyne...ten labai grazu,,, bet vis tiek man uztenka karta pamatyt....
<<dar Danguolyte man nupasakojo grozi kaune, uz molo, kur nemunas teka visaip kaip idomiai, yra labai grazu
bla bla bla ***, uz molo, kur nemunas teka visaip kaip idomiai, yra labai grazu
xaxaxa
labai afigena fraze
reiks kurnors panaudot ja
Diana, 17 пишет:>> Arūnai, reikėjo apie tai anksčiau galvot
ziuriu pazadinau skrendanti loki,kvepuojanti drakona
aš gyvatė! ;D
as tau Arunai, kaip parodyciau siandien tuos tavo tai apstotum cia erezijas skleisti
>>>o siaip gal pagrisk savo nuomone, kodel sia tema uzrakintum nes mano jauna, kvaila ir nezenota galva to nesupranta
Nijolė, 20 пишет:bla bla bla ***, uz molo, kur nemunas teka visaip kaip idomiai, yra labai grazu
xaxaxa
labai afigena fraze
reiks kurnors panaudot ja
isiremink.. gal geriau pasijausi
taip Arūnai, kuo ši tema tau užliuvo? kam daug prirašyta ir žmonėms čia patinka susirinkt?
as tau Arunai, kaip parodyciau siandien tuos tavo tai apstotum cia erezijas skleisti
>>>o siaip gal pagrisk savo nuomone, kodel sia tema uzrakintum nes mano jauna, kvaila ir nezenota galva to nesupranta
na uzrakinciau nees pvz senej tema issemta ir senei naudojama oftopicam
kur cia kalbeta paskutini kart apie "kuklius ir nedrasius" ? :>
Diana, o tai kuriam tu ten mokaisi :?
>> joa, man irgi iki uniko 45 min kelio tai as atsivaikstau,nes is tu minuciu 30 minuciu einu
>>> ojeeeee... man tas senamiestis tai jau peilis po kaklu... sapnuoju as ji jau naktimis :? va, karta buvus azuolyne...ten labai grazu,,, bet vis tiek man uztenka karta pamatyt....
<<dar Danguolyte man nupasakojo grozi kaune, uz molo, kur nemunas teka visaip kaip idomiai, yra labai grazu
as lzuu studijuoju, o gyvenu alkesote
aleksote :D
tai va, Jaunasis Arunai,kad suklydai.... musu bendravimas ir gydo ta kukluma nedrasuma.. ojeeee, visai jau
>>> Diana, as pirmam kurse irgi aleksote gyvenau :V
Nijolė, 20 пишет:as tau Arunai, kaip parodyciau siandien tuos tavo tai apstotum cia erezijas skleisti
na uzrakinciau nees pvz senej tema issemta ir senei naudojama oftopicam
kur cia kalbeta paskutini kart apie "kuklius ir nedrasius" ? :>
kadangi čia yra klubas, tai neįmano offtopic išeit
Nijole>> as tai cia gyvensiu kol baigsiu:D o kur tu mokais?
Diana, o kokią specialybę studijuoji?
Dinciau, ui kaip tingiu as skaityt labai jau tingiu tai paskaitysiu ta laiskuti kitu dienukiu
>>Diana (ne, nu sakau,kad makle ) as vukhf, ten kur tas kiemelis toks grazus yra, prie aleksoto tilto :?, o gyvenu prie molo
Danguole, isvare tave kazkas is to rajono.. verkiu
kaimo pletros administravima
[quote=Nijolė, 20)
jo Nijolyte butinai ja aplankysim
Страницы Назад 1 … 465 466 467 468 469 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~