9,541

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 17 пишет:

geroji pusė ta, kad jei esi gera, tiksliau patraukli daugumai vaikinų, tai jie apie tave šokinėja, gali jaustis karaliene ar pan.
dar yra tų gerų dalykų tubūt, bet dabar nenoriu apie tai galvot...

Taip bet paskui tai pasakysi :::920 ir dar as tai zinau jau keleta: kad moteris meileje geriau nei vyrams nes jos tai gali daugiau siuo kalausimu,o jei daugiau tai ir gyvenimas pailgeja pagereja,dar zinau kad jos protingeja po pirmo gimdymo,dar zinau kad jos mato geriau nes akys pritaikytos izureti paciai taip jos suranda geriau,o vyrai zvelgia i toli i grobi del to nemato kas panosei,dar je patyria daugiau adrenalino ir sveikata nuo to blugeja  ir miledamiesi palengva gesta!!!! hmm

9,542

smile Linai, tik žiūrėk su tais maksimumais nepersistenk ;D wink
nu ką vyrukai, palieku jus čia vyriškoj kompanijoj, nes mane jau lova šaukia, saldžių smile

9,543

Fiodoras, 24 пишет:
Diana, 17 пишет:

geroji pusė ta, kad jei esi gera, tiksliau patraukli daugumai vaikinų, tai jie apie tave šokinėja, gali jaustis karaliene ar pan.

Taip bet paskui tai pasakysi :::920 ir dar as tai zinau jau keleta: kad moteris meileje geriau nei vyrams nes jos tai gali daugiau siuo kalausimu,o jei daugiau tai ir gyvenimas pailgeja pagereja,dar zinau kad jos protingeja po pirmo gimdymo,dar zinau kad jos mato geriau nes akys pritaikytos izureti platu plota taip jos suranda geriau,o vyrai zvelgia i toli i grobi del to nemato kas panosei,dar je patyria daugiau adrenalino ir sveikata nuo to blugeja  ir miledamiesi palengva gesta!!!! hmm

;D negalvok vien iš lovos pusės...

9,544

nu jau ir tu juodais juokeliais laidaisi.. as jau prisilaidziau.. :V

> na saldziu Diana pagaliau tu nueini miegoti o nesedi iki 3 ;D

9,545

Linutai jauciu pareiga istraukti medziaga apie hemafroditus, nezinau kaip bet turiu kad matytum Pasauli truputi kitaip :::036

9,546

Fiodoras, 24 пишет:

Linutai jauciu pareiga ietraukti medziaga apie hemafroditus, nezinau kaip bet turiu kad matytum Pasauli truputi kitaip :::036

arba tu likai nesuprastas arba as nesusiprates :?

9,547

Diana, 17 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:
Diana, 17 пишет:

Taip bet paskui tai pasakysi :::920 ir dar as tai zinau jau keleta: kad moteris meileje geriau nei vyrams nes jos tai gali daugiau siuo kalausimu,o jei daugiau tai ir gyvenimas pailgeja pagereja,dar zinau kad jos protingeja po pirmo gimdymo,dar zinau kad jos mato geriau nes akys pritaikytos izureti platu plota taip jos suranda geriau,o vyrai zvelgia i toli i grobi del to nemato kas panosei,dar je patyria daugiau adrenalino ir sveikata nuo to blugeja  ir miledamiesi palengva gesta!!!! hmm

;D negalvok vien iš lovos pusės...

Nu as jau skiau kad dar jos mato placiai:::041,o juk Taves tai kalausiau:::041...na bet tiek to Labanakt Dianuk:::a07

9,548

Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:

Linutai jauciu pareiga ietraukti medziaga apie hemafroditus, nezinau kaip bet turiu kad matytum Pasauli truputi kitaip :::036

Tai turi pamaryti savom akim manau internete rasi jei pasistengsi ,tik nezinau ar Tau raikia matyti kreipia vaizduote hmm

9,549

Fiodoras, 24 пишет:
Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:

Tai turi pamaryti savom akim manau internete rasi jei pasistengsi ,tik nezinau ar Tau raikia matyti kreipia vaizduote hmm

>>
nebijok as jau gyvenimo ir taip traumuotas ;D

9,550

Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:
Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:

>>
nebijok as jau gyvenimo ir taip traumuotas ;D

As manau kad vaizads kai trisdesimtmetis pats save patenkina.. vos ne kaip kokiuose X MENUOSE
;D :::b02

9,551

na tikiusi nepyksi kad as pakoregavau tavo posta nes tau kortu jau gana ;D

9,552

Linas, 19 пишет:

na tikiusi nepyksi kad as pakoregavau tavo posta nes tau kortu jau gana ;D

Ne tik kortu:::629 bet ir dar kur vaziuoju su siuo vararo miegu nebegalvoju ir nebegaliu turejau jau senai miegot:::041.Aciu kad pataisiai Labanaktis saldziu iki rytojaus :::a07 :::a18

9,553

saldziu
> iki susirasymo wink

9,554

labas rytas... kominis rytas... bet tikiuosi spaklius visagalis isgelbes mane :::a03 net kavos neturiu sad

Linas, 19 пишет:

> Nijolyte tai ir tu tada gashlumoi pritvinus ;D nes kokie draugai tokia ir tu pati big_smile kaip ten sako su kuo supatsi tuo ir pats tapsi :-) (tik asarom grindu plauti nesumanyk..)

ehem.... nepamirsk, kad jau ir tu mano draugas patapai.. reiskia ir tu TOKS :::b49

Fiodoras, 24 пишет:

Taip Tu teisus, bet vistiek akytes krypsta i dvi lezbes hmm

man atrodo, Fiodorai, tau akytes krypsta tik del to, ka gali pamatyti tarp ju,.. o siaip daugiau nieko :? cia mano toks rytinis pamastymas (vakare as tau kitaip snekeciau :::a14)

Linas, 19 пишет:
Diana, 17 пишет:

mokos smile

idomu idomu kaip ji mokosi jei kitose temose tik siauteja ;D

tas, kuris nuosirdziai mokosi :::b49 as tau jau sakiau, kad akis varvinau ir save kankinau iki 3... pailseti reikia ir man :::b49 dar siandien toks pats skausmingas dziaugsmas laukia :::734 jauciu, kad rekordus mokymosi savo sumusiu :::a03

Linas, 19 пишет:

na siaip as nesu buves soliariume bet sakiau eisiu noriu pameginti as gi maximalistas big_smile

ai gali pabandyti, bet nieko ten ypatingo :V tik kad silta, bet prie radiatoriaus ir silciau buna :::a03

Diana, 17 пишет:

smile Linai, tik žiūrėk su tais maksimumais nepersistenk ;D wink
nu ką vyrukai, palieku jus čia vyriškoj kompanijoj, nes mane jau lova šaukia, saldžių smile

Dinciau, taip anksti miegoti nuejai :::921 :::b02
>> nepersistengs, nes jis ne durnas :::920

9,555

Labas Nijoliuk nepergyvenk del kavos:::047 ne ji svarbijausia:::047 Tki del to kad
pats negriu:::041
< Malonu isgirsti Nijoles dienos apzvalga :::034 mane gelbeja nuo ne skaitymo :::027
<<<  Linai dirbi puikiai maciau kaip padejei ta kaikuna ir moteru izeidynetoja i vieta:::045
<<< Dar batraska ...daug nusisnekejo...
< dar sliksciai verte visus galvoti apie jo gaurus...:::105 .negerai !!!
<<< siaip daug pryraset ir kaip visalaik nieko nesupratau:::155

9,556

Sveikuciai...kas naujo? Linai...ka tu pasakei su AUriu...kad Lina ant jusus supiko? (jeigu as viska teisingai supratau)

9,557

Evelina, cia mes abi buvom supyke :::818 bet geriau nekalbam, nes cia jei vel pradesim knistis kur nereikia, vel bus BIG BIG problem :::818 tik sesiui mano siken reikia duoti, kad pyksta dar :::818
>> bet nieko, as tikiu jos pasitaisymu :::727 sesiau :::207
-----
Tomai, nusipirkau as tos kavos siandien daugiau, ui gersiu :::523 :::a48
--------------
Sesiau, grizk... kas su manim varys i meetus :::211 ??? :::851 sesiau, man tas daiktas melynoj bonkej baigiasi :? kas man per meetus ji paskolins :V kam pirkau as ta tusa tada :::757 jei neturiu su kuo galeciau kartu juo pasidazyti kaip tada ir eiti sesiskai susikabine :::435 (linas tada juk nesutiko :::a14)

9,558

Nijole... nu nesvarbu tada;)   tikrai tegul tavo sesute grizta ner cia ko pykti:)

9,559

joa, as ilgi noliu kad mano sesius gliztu :::818
-------------------------
:::908:::908:::908:::908:::908 P O N A S    K L A U S I M A S :::908:::908:::908:::908:::908
kas nori, kad mano sesius, Lina ir NELINUTE viename asmenyje sugriztu i musu saunu buri :::a48

9,560

As..As...As!!!! Lina mes laukiam wink