181

Re: Nekaltas ar patyres?:)

Raimonda, 26 пишет:

manau kad jokio skirtumo ar patyres ar ne, cai tas pats kas mergina- patyrus ar pirmas kartas

nu tu čia ir pasakei - jokio skirtumo ar pirmas kartas, ar ne?? Šiaip tai patirtis visai nemaišo - ypač vyrui... Kad mokėtų suteikti malonumą... smile

182

nekaltas - niam!

183

niam smile

184

Rutty, 24 пишет:

nekaltas - niam!

nu nu..ir ka tu su tuo niam veiktum..,nepavargtum improvizuoti
:::817

185

Karolina, 30 пишет:
Rutty, 24 пишет:

nekaltas - niam!

nu nu..ir ka tu su tuo niam veiktum..,nepavargtum improvizuoti
:::817

Jis jau prisiimprovizavo:::629 visom imanomom ir neimanom prasmem
<Tommy grazi kalba tik jau i pensija tau laikas su siom iskalbom,nes nebeidomu.Varai kaip sugedes tarybinis radijas !Cia tik pastebeimas is salies  o man tai nereikia nieko patart zinau kur stabdziai ,o tu ne:::a07
Tik nesinervuok:::920 susiimk i rankas:)

186

tavasis draugelis nervinasi, ne as, jeigu ka.. gerai, kai stabdziai veikia, bet kartais tave tiesiog sustabdo - tada apie stabdzius kalba nebeina..
Vadovaukis daugumos nuomone - neteisiu taves ir nekaltinsiu del to..

187

Tommy, 23 пишет:

tavasis draugelis nervinasi, ne as, jeigu ka.. gerai, kai stabdziai veikia, bet kartais tave tiesiog sustabdo - tada apie stabdzius kalba nebeina..
Vadovaukis daugumos nuomone - neteisiu taves ir nekaltinsiu del to..

Siaip tai ka galiu pasakyti :::155 jam prasitdejo medaus menuo morciaus laikotarpis ,gal ir nervinasi :::034, bet tikrai ne del neto bezaro:::041

ir dar cia nebegaliu rasiti nes su viskuom  labai nuvaziavom ... taigi as sia tema manau kad kad geriau mergina nekalta o ats busiu gerai patyres:::034
<tai buvo paskutinis mano zodis cia, o kiti tegu mano kaip nori :::044

188

as pritarciau ir Agnei ir Karolinai, na ir dar indrei:D

189

Tomas, 24 пишет:
Julija, 20 пишет:

Patyres.

Julijuk:::003 esi protinga mergaite:::034

Net neabejoju tuo:::757

190

ok - as irgi atsisveikinu.. diskusija buvo rimta, nors ir ne i tema. kaip matau - kiek zmoniu - tiek ir nuomoniu.. aisku - visu nuomones teisingos, taciau kadangi vieni yra "lygesni" uz kitus - tai ir atsiranda nesklandumai.. :-)
sekmes chebra!

su pagarba - Tommy..

191

Diva, 33 пишет:
Raimonda, 26 пишет:

manau kad jokio skirtumo ar patyres ar ne, cai tas pats kas mergina- patyrus ar pirmas kartas

nu tu čia ir pasakei - jokio skirtumo ar pirmas kartas, ar ne?? Šiaip tai patirtis visai nemaišo - ypač vyrui... Kad mokėtų suteikti malonumą... smile

cia tai tiesa!... nenoreciau prarasti tai ka turiu ta parirtis kaip garantas kad neusimausiu tame reikale:::027

192

Gal galiu ir as isiterpt?Turejau ir patyrusi ,ir nekalta...Kad nekaltas,supratau tik po visko...is elgesio.Sake,bet...negi dabar zodziais galima100% tiket?Labai geras jausmas,ir...viskas gerai,kai partneris kulturingas,mastantis,patinkantis,geidziamas...svelnus...,juk esme harakteris,elgesys.O jei yra kokiu nesklandumu,su laiku galima ir suderint,reikia issikalbet,suprast partneri ir nebijot pasakyt kas ne taip.Pazystu moteru,kurios vaikus augina,keli metai santuokoj,bet...yra nepatyrusios...Kai kurios cia rasancios paneles yra daug daugiau patyrusios,nei mano minetos moteys.Ne isimtis ir Vyrai,bet cia jau vienetai,daug juk priklauso ir nuo issiauklejimo ,vidines kulturos.Dar...pirmam kartui gal geriau kai vienas kuris bandes,bet jei tai vyksta is meiles,o ne vienkartinis nuotykis,koks skirtumas?

193

O man visiškai nesvarbu. Svarbiausia, kad abu vienodai gerai suprastume, kad suteikti malonumą kitam yra lygiai taip pat malonu, kaip ir jį gauti.

194

Jei duodi ,tai ir gauni.Jei tik imi ir nieko daugiau,nieko gero.

195

Dalia, 41 пишет:

Jei duodi ,tai ir gauni.Jei tik imi ir nieko daugiau,nieko gero.

Taip nėra. Norėtųsi, kad taip būtų, bet taip nėra.

196

Dalia, 41 пишет:

Gal galiu ir as isiterpt?Turejau ir patyrusi ,ir nekalta...Kad nekaltas,supratau tik po visko...is elgesio.Sake,bet...negi dabar zodziais galima100% tiket?Labai geras jausmas,ir...viskas gerai,kai partneris kulturingas,mastantis,patinkantis,geidziamas...svelnus...,juk esme harakteris,elgesys.O jei yra kokiu nesklandumu,su laiku galima ir suderint,reikia issikalbet,suprast partneri ir nebijot pasakyt kas ne taip.Pazystu moteru,kurios vaikus augina,keli metai santuokoj,bet...yra nepatyrusios...Kai kurios cia rasancios paneles yra daug daugiau patyrusios,nei mano minetos moteys.Ne isimtis ir Vyrai,bet cia jau vienetai,daug juk priklauso ir nuo issiauklejimo ,vidines kulturos.Dar...pirmam kartui gal geriau kai vienas kuris bandes,bet jei tai vyksta is meiles,o ne vienkartinis nuotykis,koks skirtumas?

Cia ka Tu sakai :svelnus ,mastantis,sakantis kas ne taip... tai gryna patirtis big_smile mes nekalbame vien apie seksualine patyrti :)o apie bendraja:D jei moka myletis, bet nemoka kalbetis tai jis nepatyres big_smile nes gali izeisti moteri:::110 patirimas turi buti visapusis ir nezemo lygio is :bendravimo, elgsenos,daromu sprendimu ir jei moteriai  rupi ,tai ir seksas.Tai sious 4-us dalykus turetu ismanyti kad butu tikrai patyres ,o ne tas kuris galvoja- moku "pyyyp" tai patyres ;D jai kas turi dar mynciu gali mane papylditi,ar pataisyti big_smile

197

sutinku su Fiodoru as... nereikia moketi tik tuku tuku (kaip mano sesius sako).... reikia moketi myleti ir noreti myleti butent TA, kuriam dovanoji save wink
nemanau, kad esi kazkuo prastesnis, jei niekada to nedarei? cia kaip likimas leme... kiekvienam viskas savu laiku wink ka man dabar ristis plyta po kaklu ir eiti nuo tilto gal sokti :?

198

nu as turiu normaliai patirti . ir man gerai big_smile laba wisiem

199

nuo weliau tuo geriau anskti tai nera gerai .

200

Nijolė, 20 пишет:

sutinku su Fiodoru as... nereikia moketi tik tuku tuku (kaip mano sesius sako).... reikia moketi myleti ir noreti myleti butent TA, kuriam dovanoji save wink
nemanau, kad esi kazkuo prastesnis, jei niekada to nedarei? cia kaip likimas leme... kiekvienam viskas savu laiku wink ka man dabar ristis plyta po kaklu ir eiti nuo tilto gal sokti :?

nu bet gal yra ir kitu pliusu :V o as cia desciau koks turetu buti tobulas :::110 , o kaip paneles ar moterys turetu buti patyrusios ,tai dar nepagalvojau tiksliai, tiksliai:D