Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ka zmones is neeturejimo veikia gyvunus darko http://prikol.bigmir.net/view/76504/
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 480 481 482 483 484 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ka zmones is neeturejimo veikia gyvunus darko http://prikol.bigmir.net/view/76504/
Fiodorai, tu apie mane taip blogai negalvok ... i jokius as ten tuos puslapius, kur gadina kompa neinu
>>> va 8, o jusu nera
Sveikuciai;) kaip sekasi?
Zinojau kad Lina griz:)
oi Evelinuk, as va siandien beveik siek tiek atbaigiau savo vargus pailsesiu ir jau nuo rytoj velei kibsiu i mokslus.. tokia ta mano dalia
>>> mano kambarioke dabar zagsi.. nervina mane,kad negeria vandens... zagt... zagt.... nervuoja
jau tas zagsulys tai zudo man irgi teko tokia garbe be siaip zagsima nuo pesivalgymo arba nuo dielio juoko priepuolio
> Man Lina vis dar nesako labas
tai kai pats zagsi, tai nors uzgerri vandenuko kokio ar siaip.. as dar ledinuka koki pasiimu ir baigiasi zagsuliai man
>> o ta sedi ir garsiai zagsi.. zino, kad nervuoja mane, bet nieko nedaro... 3.14.....
.....
va va.. tikra 3.14...
Laba diena 20:49 koks krahas
< Nijoliuk negalvoju apie Tavi blogai , galvoju tik apie save koks as sunsnuk°s
Laba diena 8:49 koks krahas
> labas ? na na pasakokis kas atsitiko ? :?
Fiodoras, 24 пишет:Laba diena 8:49 koks krahas
Susigadinau kompa,paskui prisizadejau kad areisiu astunta ir pasikvesiu broliuka bet nei pakvieciau nei atejau laiku ...sori hebra
nu nzn, nzn.. cia jau be alaus niekaip neprasmuksi, Fiodorai
Linas, 19 пишет:Fiodoras, 24 пишет:Laba diena 8:49 koks krahas
Susigadinau kompa,paskui prisizadejau kad areisiu astunta ir pasikvesiu broliuka bet nei pakvieciau nei atejau laiku ...sori hebra
na db tai jau del to venu nesipjausi nusiramink as irgi velavau mokiausi ir visai man ne geda :-)
nu nzn, nzn.. cia jau be alaus niekaip neprasmuksi, Fiodorai
Ne tik as priprates zodio laikytis
< Nijoliuk Tau virtualus kaip?
< Nuo pat ryto sedejau prie kompo... ale jame kiek še susikaupe visai nebevaike o talefone radau tris virusus gal kas norit kokio ? kokie biaurus uz nuorauku kavojas
Nijolė, 20 пишет:nu nzn, nzn.. cia jau be alaus niekaip neprasmuksi, Fiodorai
Ne tik as priprates zodio laikytis
< Nijoliuk Tau virtualus kaip?
< Nuo pat ryto sedejau prie kompo... ale jame kiek še susikaupe visai nebevaike o talefone radau tris virusus gal kas norit kokio ? kokie biaurus uz nuorauku kavojas
aciu man virusu ir savu gana :-)
> o kad zodzio laikaisi lb pagirtina ir grazu as irgi stengiuosi teseti visada
nu, nzn... su tuo alum virtualiu.. beskonis jis man kazkoks
>>> oi gal mes apsieisim be tu drauguciu virusiuku
Nu gerai hebra turiu varyt dar reikia keleta pakeitimu savo kompe padaryt noreciau baigti sendi nes rytoi noriu megautis darbo vaisiais ,o ne vel visa diena gaisti prie kompo.Taip rytoi tikiosi pabuti su jumis ilgiau
sekmes ir sexmes
labociausiios, Fiodorai skanios seilytes miegant
su saulem pavasarinem pagaliau gal ateis ir aplankys mus kazkas gero ir draugisko
nes jau mes nusipelnem sauliuko bucinuku kiek galima...
sveiki, arteja mano isvykimas i vln,o ten jau nzn kaip su interu bus...gal liksiu be jo...nzn..negerai butu nes kursini reik parasyt...
Man Lina vis dar nesako labas
labas...
tai cia, sesiau juk ne interas kaltas o tie kompai :{} jie pateko i kazkokia neaiskia gripo epidemija :? kompiuterinio gripo :? nervuoja.. kad tik viskas susitvarkytu, ir gal gausim naujus kompiuteriukus
Страницы Назад 1 … 480 481 482 483 484 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~