Тема: kodel man greitai pabosta merginos !!!
zmones manau, kad kazkas man netaip su sipazystu su panele ir maximum pora kartu pasimylim ir man jau ji pabosta kaip nzn kas !!! norisi kazko naujo ir kazko dar nepatirto
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → kodel man greitai pabosta merginos !!!
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
zmones manau, kad kazkas man netaip su sipazystu su panele ir maximum pora kartu pasimylim ir man jau ji pabosta kaip nzn kas !!! norisi kazko naujo ir kazko dar nepatirto
vadinasi susipazysti visa laika ne su ta kuri tau skirta.
aj cia toks savotiskas asiliskimo pasireiskimas
atsilakstysi gal normalus zmogus tapsi ir apsistosi ties viena ir nekils minciau apie haremus ar kas 2 diena po nauja sexo partnere.beto potencialiai didelis sansas tokiu budu visokiu ligu pasigaut
Tu dar labai jaunas, todel taip yra.
vadinasi susipazysti visa laika ne su ta kuri tau skirta.
cia tai gal ir tiesa, bet kaip man panele turi jaustis kai as ja atstumiu idijuotas jauciuosi !!! tokioj situacijoje
Viktoras, 21 пишет:zmones manau, kad kazkas man netaip su sipazystu su panele ir maximum pora kartu pasimylim ir man jau ji pabosta kaip nzn kas !!! norisi kazko naujo ir kazko dar nepatirto
aj cia toks savotiskas asiliskimo pasireiskimas
atsilakstysi gal normalus zmogus tapsi ir apsistosi ties viena ir nekils minciau apie haremus ar kas 2 diena po nauja sexo partnere.beto potencialiai didelis sansas tokiu budu visokiu ligu pasigaut
tu pasakei taip lygtais as duociaus su neaiskiomis panomis!!! baik tu as per 2-3 menesius tepakeiciu partnere
!!! Seip su itartinom su bomzem neturiu jokiu reikalu !!! o del lygu cia nei vienas nesam apsaugotas
Tu dar labai jaunas, todel taip yra.
ir tau taip yra?
DAR NEISIMYLEJAS,ir ieskai tik naujoviu
Kad nesuradai tau skirta zmogu...todel taip ir yra...
DAR NEISIMYLEJAS,ir ieskai tik naujoviu
va gerai sako Elena ieskau naujoviu bet neprieskosi nes pasauly moteru daug ir tu ju visu nepatvarkysi todel net nesistenk ir raminkis
nes sakei kad pats lievai jautiesi jas mesdamas...
Elena, 30 пишет:DAR NEISIMYLEJAS,ir ieskai tik naujoviu
va gerai sako Elena
ieskau naujoviu bet neprieskosi nes pasauly moteru daug ir tu ju visu nepatvarkysi todel net nesistenk ir raminkis
tai kaip man nenoreti sex tu man pasakyk gudruti? tai normalus dalykas !!!
nu manau butu normalus dalykas kai nori kazkokiu merginu...kurios taves nenori o kai jas gauni...tai jau nieko is ju ir nebenori...tada tai normalu(mano manimu)...o pas tave tai nezinau normalu ar ne:?
Linas, 19 пишет:Elena, 30 пишет:DAR NEISIMYLEJAS,ir ieskai tik naujoviu
va gerai sako Elena
ieskau naujoviu bet neprieskosi nes pasauly moteru daug ir tu ju visu nepatvarkysi todel net nesistenk ir raminkis
na man tavo gyven imas pasirode kaip lazybos kas su kuo daugiau per miegos.. gal rinkis ne kiekybe o kokybe
> gudruti
Viktoras, 21 пишет:Linas, 19 пишет:Elena, 30 пишет:DAR NEISIMYLEJAS,ir ieskai tik naujoviu
va gerai sako Elena
na man tavo gyven imas pasirode kaip lazybos kas su kuo daugiau per miegos.. gal rinkis ne kiekybe o kokybe
![]()
> gudruti
taip ir noriu daryt bet nerandu kokybes tik kiekybe !!!
tai gal per saug reikalauji?
esi dar nesusitupejas vaikis....
kai issilakstysi tada pamatysi kad ir viena ta pati nepabosta
kazko as jumis netikiu
Linas, 19 пишет:Viktoras, 21 пишет:Linas, 19 пишет:Elena, 30 пишет:DAR NEISIMYLEJAS,ir ieskai tik naujoviu
va gerai sako Elena
![]()
> gudruti
>> na as esu jaunesnis bet nedaug
>> as manau kad visu pasaulio patiekalu neisragausi
> o galiu paklausti su kiek merginu rimtai draugavai ar tik leki per pasauli kaip skrajojantis olandas
Viktoras, 21 пишет:Linas, 19 пишет:Viktoras, 21 пишет:Linas, 19 пишет:Elena, 30 пишет:DAR NEISIMYLEJAS,ir ieskai tik naujoviu
va gerai sako Elena
![]()
> gudruti
>> na as esu jaunesnis bet nedaug
![]()
>> as manau kad visu pasaulio patiekalu neisragausi
![]()
> o galiu paklausti su kiek merginu rimtai draugavai ar tik leki per pasauli kaip skrajojantis olandas
priklauso nuo to ka vadini rimta draugyste !!! 2 metu bovo !!! cia rimciausia o dabar tai 1-savaite menuo !!!
Taip tau dar kazko truksta dar reikia atsilasktinet,pauzti,pasilepint...gal biski adrenalino ir panasiai ..
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → kodel man greitai pabosta merginos !!!