Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Tomai cia jau haremas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 489 490 491 492 493 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Tomai cia jau haremas
našlaitėlė gero būdo, tik os pamotė pikta...
žiūrėk, kad taip nebūtų
Tavi o ja kaip meiluze
ak ją kaip meilužę! įsižeidžiau
našlaitėlė gero būdo, tik os pamotė pikta...
žiūrėk, kad taip nebūtų
As jau pasiruoses vaiku tureti tik pinigu reikia daugiau .Kuo daugiau pinigu tuo daugiau vaiku va!
<<<Tomuk is palidovines pasidarei:)
Pajuokavau tik tavi viana ir suni:)
Diana, 17 пишет:našlaitėlė gero būdo, tik os pamotė pikta...
žiūrėk, kad taip nebūtų
As jau pasiruoses vaiku tureti tik pinigu reikia daugiau .Kuo daugiau pinigu tuo daugiau vaiku va!
na, turėjau omeny, kad ne vien pinigų ir paties pasiruošimo vaikų turėt reik :V
Tomai, dabar tu tik taip besakai
nu ką, einu miegučio, nes ryt jei noriu pasivažinėt, turiu nemiegot lig pietų ;D labos
Jo jei manes klaustu ka rinktis, as tai visdelto pasirinkciau suni nes nepavyduliauja taip
Jo jei manes klaustu ka rinktis, as tai visdelto pasirinkciau suni nes nepavyduliauja taip
o marse kam aš turėčiau pavyduiaut? :? šuniui?
Fiodoras, 24 пишет:Diana, 17 пишет:našlaitėlė gero būdo, tik os pamotė pikta...
žiūrėk, kad taip nebūtų
na, turėjau omeny, kad ne vien pinigų ir paties pasiruošimo vaikų turėt reik :V
Tomai, dabar tu tik taip besakai
nu ką, einu miegučio, nes ryt jei noriu pasivažinėt, turiu nemiegot lig pietų ;D labos
Nu jo teks vaziuoti tik su sunim kaip visalaik
Fiodoras, 24 пишет:Jo jei manes klaustu ka rinktis, as tai visdelto pasirinkciau suni nes nepavyduliauja taip
o marse kam aš turėčiau pavyduiaut? :? šuniui?
Nesupratai as ir zmogaus draugas suo.Jis man palaikytu kompanija...moters neimciau.
As tai negaleciau spirciau suni lauk ir pagrobciau Diana
Gerai baikim ... zmogus nori miego
< Ate Dianuk
Zinai mano dienovidines nuo gaublio nusitryne
- Labanaktis visdelto nereikejo man juokauti
Nusipiesi tas dienovidines ar pakeisi nauju. As tau zemelapi duosiu galesi instaliuotis!
< Tik ne apie istikimybe broliuk yra viena vienintele ir nepakeiciama
Manau tu vis dar zalias ne tas tame o kas kame, cia jau pasisiukslinau juodas humoras ir truputi gruboka ,bet usimirsau .Ji gerai ieio ji pokalbi ane?
Vede lix, tol kol nenusisnekej.Kitakart nepamirsk kad ir kiti yra ne tik as
Labanaktis!
Ramiu blusu
sveikuciai
> Tomuk gausi luti neleisiu Dianos 20 skraidintis tau ji man reikalinga zemeje
> na nebent as ja nusiskraidinsiu i savo planeta LINIJA tik dar nenusprendziaukokios manosiosplanetos koordinates
> o siaip Tomai noretum utreti meiluze ? jei tavo pana butu lb gera suprantanti mylinti ir lb verta demesio
laba naktele
>>> Tomai, o manes i marsa neimsi :? visai jau mane pamirsai
>> as tai ka tik parsivilkau namolio.. visai namuciuose nepabusiu,... grizau, pavalgiau, isejau bet labai smagiai vakareli praleidau.. susimaciau su savo draugutemis, kurias beprotiskai myliu ojeee, kiek mes prisipliotikinom bet labiausiai tai prsijuokem kavinej. jau paprasem saskaitos ir tas henrikutis (padavejo vardas) atnese ja mums :V paskui jis dingo kazkur... o mes kai pradejom apie ji kalbeti, pradejom ant cekio rasineti viena kitos numerius galu gale liko parasytas mano :V mes nematem, kad jis ateina, tai sedim, vel kalbam, ir tas henrikutis ateina, jau imt pinigus, as kaip sokau, sakau, palauk, palauk, neimk, ir ieskau to cekio su mano numeriu tai jis nuejo ) paskui laukiam laukiam mes jo, neateina.. (nenorejom 6 lt arbatai jam palikti :? )zdz, tingejom mes to bernelio laukti, tai vis delto palikom 6 lt tuos arbatai bet tai bent juoko turejom, nes visu reakcijos tai nerealios buvo, visos kai sokom is vietos o dievai, nepamirsiu tikrai ) kol gyva busiu )
>> bet va i gala musu susitikimo tai apliudom visos prisiminem visos savo berniukus, tai taip ir norisi sugrizti metais atgal
laba naktele
>>> Tomai, o manes i marsa neimsi :? visai jau mane pamirsai
>> as tai ka tik parsivilkau namolio.. visai namuciuose nepabusiu,... grizau, pavalgiau, isejau bet labai smagiai vakareli praleidau.. susimaciau su savo draugutemis, kurias beprotiskai myliu ojeee, kiek mes prisipliotikinom bet labiausiai tai prsijuokem kavinej. jau paprasem saskaitos ir tas henrikutis (padavejo vardas) atnese ja mums :V paskui jis dingo kazkur... o mes kai pradejom apie ji kalbeti, pradejom ant cekio rasineti viena kitos numerius galu gale liko parasytas mano :V mes nematem, kad jis ateina, tai sedim, vel kalbam, ir tas henrikutis ateina, jau imt pinigus, as kaip sokau, sakau, palauk, palauk, neimk, ir ieskau to cekio su mano numeriu tai jis nuejo ) paskui laukiam laukiam mes jo, neateina.. (nenorejom 6 lt arbatai jam palikti :? )zdz, tingejom mes to bernelio laukti, tai vis delto palikom 6 lt tuos arbatai bet tai bent juoko turejom, nes visu reakcijos tai nerealios buvo, visos kai sokom is vietos o dievai, nepamirsiu tikrai ) kol gyva busiu )
>> bet va i gala musu susitikimo tai apliudom visos prisiminem visos savo berniukus, tai taip ir norisi sugrizti metais atgal
>
neliudek gi jau buvo ir praejo daugiausia zmogaus gyvenim tik ateities nes praeitis jau buvo p dabartis lb greita...
Страницы Назад 1 … 489 490 491 492 493 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~