9,821

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

niu va galvoju uzsuksiu dar cia pasizvalgyti, nes kazkaip miegas nejama big_smile bet kad ziuriu ne manes vienos cia ji nejama big_smile;D 
>>linukai, o sakei eini jau miegot :::b56:::034:::034:::034 ir tau nesimiega big_smile

9,822

tai jo nesimiega va db i mp3 deduosi muzika big_smile ir kraunu poezija big_smile

9,823

o as galvojau kad tu jau penkta sapna sapnuoji big_smilewink

9,824

Diana, 20 пишет:

o as galvojau kad tu jau penkta sapna sapnuoji big_smilewink

na jau najau :-)
> gi zn kad as bemiegis krabas big_smile
> tai jau visi sumigo namiskiai smile

9,825

jau smile visi jau miega, jau net broli nuvariau miegot big_smile ziurejom dar abu kalejimo begliu naujo sezono serija pirma smile
bet dabar tai jau eisiu ir as sapnu sapnuoti wink:::635
>>labanakt Linutai wink:::051
>>labanakt visiem,ir tiems kurie jau miega wink

9,826

saldziu saulele :::419

> labos visiem vyram ir kitom moterukem wink

9,827

labas vakaras visi vyrai ir moterukes bei moderatoriai...:)

9,828

Labas, wa mugej prisidukau su draugaijte ir dar Nijolyte ir Nelinute buwau sutikes brawarijoj ragawom as gira o jos sultis big_smile
wa db maunam jau su draugute i alt su autiku tai kai grisiu papasakosiu wiska placiau wink

9,829

sveikučiai

Linas, 19 пишет:

sveikuciai wink

> Tomuk gausi luti :::a16 neleisiu Dianos 20 skraidintis tau ji man reikalinga zemeje :::051
> na nebent as ja nusiskraidinsiu i savo planeta LINIJA tik dar nenusprendziaukokios manosiosplanetos koordinates :::818

čia aš susimoviau ar tu? :? aš maniau, kad mane im nori... :::757
Nijole, nėr ko liūdėt dėl to, kas buvo... reikia džiaugtis, kad iš viso buvo :::035
Auri, kas per lyčių išradinėjimai :::201

9,830

labas vakarelis visiems wink uzsukau i svecius ir as big_smile islydejau seimynele savo namo, nes buvo nuo vakar atvaziave pas amne i svecius, tai dabar taip keista, namie vel tylu :::225 na bet nieko, isgyvensiu :::008:::305:::021

9,831

labas, gaila, kad ir čia nelabai triukšminga :-) na, tylu gal bus tik iki atrankos į euriviziją, o po to, jau telika garsiau... big_smile

9,832

ce kam triuksmo truksta da m :? kas gali buti geriau uz ramybe big_smile
Diana eurovizijos fane busi m big_smile

9,833

juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
o tu dažnai renkies ramų poilsį? smile tūsus aš skaitau poilsio forma taip pat wink

9,834

mm, beje, o kada ta Eurovizija siandien? :::041:::034 idomu idomu, ka cia lietuviai issirinks atstovauti saliai big_smile

9,835

šiandien 21 per LRT ar kaip ten ji vadinas big_smile
va man irgi įdomu ką pasius, tad žiūrėsiu, kad bent nuomonę turėčiau ar buvo kas geriau smile

9,836

tai jau as isivaizduoju kaip cia visi prades savo nuomenes reiskti big_smile turesim apie ka padiskutuot manau big_smile
nors tiesa pasakius tai nelabi isivaizduoju kas ten galetu siemet vaziuoti.... :::011

9,837

Diana, 17 пишет:

juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
o tu dažnai renkies ramų poilsį? smile tūsus aš skaitau poilsio forma taip pat wink

as niu kartais gal ir juokauju big_smile sakai tam negaisti laiko hm tai kur tada ji gaisti big_smile tusam big_smile o seip jap mekstu ramybe , o tusas ne pati gereuse vietele poilsiui :::027

9,838

sveiki besitusantys zmones big_smile
va i namus izengiau ir pirmas darbas nusirangti ir pc isijungti :::b02

> na tai visi i tv ziures as irgi jau pasiziuresiu nes autike prisikimarinau visa kelia big_smile

9,839

Saulius, 25 пишет:
Diana, 17 пишет:

as niu kartais gal ir juokauju big_smile sakai tam negaisti laiko hm tai kur tada ji gaisti big_smile tusam big_smile o seip jap mekstu ramybe , o tusas ne pati gereuse vietele poilsiui :::027

aš paprastai laiko negaištu :::734 na, žiūrint dar ką laikome laiko gaišimu smile man laiko gaišimas yra veikla, kurią darai, net jei ji tau nepatinka ir tu jos neprivalai atlikti smile kartais aš gaištu laiką bendraudama su kai kuriais žmonėmis, miegodama ar pan., bet gi viso gyvenimo tai neišeis išnaudoti, kaip kad norėtųsi wink
Linai, aš tą patį padariau ;D ir stėbėjaus kaip mama nevarė nuo pc tipo pavalgyt :-)
em.. nu tai taiop dar ir nepradėjai pasakkot, ką žadėjęs wink

9,840

Va kada vyksta tikras sujudimas .Reikia ne astunta,o sesta rinktis:)
Labas hebra :::036
:::041 kazin gal i eurovizija kelesdesimt  geju pasiust, bent prizine vieta laimetume kokia desimta o gal trecia:::036