Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o as sniega jau metai kaip matau tik telike
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 494 495 496 497 498 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o as sniega jau metai kaip matau tik telike
vaje tai baisu o kad Amsterdamas sles su kokiu Londonu tai cia faktas...
traukynys pavaziavo ir isibegejo... bus kvaila gesinti cigaretes kad zeme neuzkaistu:/
apie ka jus cia
Sveiki...Sveikuciai...kaip reikaliukai? girdejau ir pas jus pavasariski jausmai:)...
jo 1000 zinute Aurio...
Linai as tau priziureti padesiu:D
labas, Evelinuk
joa, pavasaris atgaivino musu galveles ir sirdeles
labas žmonės, atsibuskit pagaliau! ne 1000, o 10000 :V nu kas jau kas, bet aš irgi pasižadėjus pdėt jau seniausiai
pavasariški orai tai taip noris eit pasivaikščiot, pabėgiot... :V
pas mus tai vakar taip grazu buvo saule silta ir....
o siandien lietutis biski lijo:( tai nelabai buvo...
Diana 10.000:? hm irgi neblogai:D
jojo,, Dinciau, as jau seniai ta pastebejau kad jiems pavasariniai vytureliai uzciulbino galveles ir nemato, kad ta 1000-oji zinute seniai mirsta pamirsta va, 10xkart didesne ir ispudingesne musu svente laukia... tai kelsim baliu
.> nors gal jie apie 1000=aji puslapi norejo pasakyti ir susimaise nieko, jiems viespats atleis, jie nezino ka daro
jie nežino ką daro ;D gerai čia pasakyta :-) na pvz aš nepagalvojau apie puslapį, mat visada postus atžymėdavom :V
apie kokius jus cia viespacius :? brangiosios eretikes ;D
nu o apie kokius gali raganos kalbėt? ;D
Nu vo jau hebra arteja
nu as saves ragana niekada nevadinau as pelkiu grazuole
>>
> prisiminiau musu vakarykstes kalbas skypej ir svengiu pamates tavo avatara ;D
gal kas nors kanors naujo papasako?
ale vaikai, labos, nebeisgaliu jau sedeti
einu suvartosiu kelias tablietkas, prisipurksiu nosin ir gerklen visko, kas purskiasi ir pusiu i usa
tas pats būva gyva ir mirę, budintis ir miegantis, jauną ir seną: nes šitai, pavirtę, yra anuo ir ana tai, vėl pavirtę šituo... <<supraskit kaip norit, nes cia nesuprantama ;D
-------------
Dinciau, pasikeitei avatara negaliu atsitoketi.. net nusiciaudejau is nustebimo
>> Evelinuk,nzn ne ka pasakoti tau
labos
labos Nijole miegok gerai;)
o vat mane nervina visi zmones kurie kvailas temas kuria...arba nesinaudoja paieska
labas evelina
ner cia ko nervintis, argi tau nuo to kas pasikeis, tai kam cia savo nervu lasteles bereikalo zaloti
>>o man si diena buvo nuostabi nuo pat ryto iki pat vakaro tokia grazi kad vis dar negaliu tuo patiketi..
labos Nijole miegok gerai;)
o vat mane nervina visi zmones kurie kvailas temas kuria...arba nesinaudoja paieska
> na tave viena
>>>>>>>>>>>
o nuajo nieko tik kad jau lb pavasario saulele dziaugiausi :-)
Страницы Назад 1 … 494 495 496 497 498 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~