1

Тема: Kokios salies paneles pacios graziausios?

Noriu isgirstu jusu nuomone, kokios salies  paneles jums pacios graziausios?

2

Re: Kokios salies paneles pacios graziausios?

Visur visokiu yra. Na, bet siaip tai man pietu amerikietes patinka:::757

3

Julija, 20 пишет:

o kodel butent pietu amerikietes? kuom jos kitokios?

4

Viktorija, 16 пишет:
Julija, 20 пишет:

o kodel butent pietu amerikietes? kuom jos kitokios?

Nezinau..:? Jos atrodo lb karstos:D) Patinka ju tamsus gymis, figuros: liaunas liemio, apvalus uzpakalis. Pas mus kazkaip jei pana plona, tai ji visa, kaip kokia lenta, o jei stora, tai visa kaip koks pomidoras. O ten kad ir stambi, kad ir liesa, bet vistiek kazkaip moteriskiau atrodo:D)

5

Jo del gymio nesigincysiu ir man patinka tamsaus gymio tiek paneles tiek vaikinai smile

6

Viktorija, o kokios salies merginos tau paciai atrodo dailiausios?:)

7

Julija, 20 пишет:

Viktorija, o kokios salies merginos tau paciai atrodo dailiausios?:)

na nezinau, bet turbut lietuves, ju yra ir sviesiu ir tamsiu, odos spalva taip pat gali tureti kokia nori ar sviesia ar ruda......tik del figuros, na yra ir dailiu paneliu bet daznai gali pamatyti ir storu.....

8

Man gražiausios mulatės.

9

Egis, 27 пишет:

Man gražiausios mulatės.

kuom jos tokios ipatingos?

10

Nu nezinau...siaip tai kiekvienoje salije yra graziu ir negraziu...bet as kaip ir Julija manau kad pietu amieriketes graziauosios

11

Viktorija, 16 пишет:

kuom jos tokios ipatingos?

Odos spalva, figūra, plaukai.

12

ot dorns klausems !!!! aisku kad LIETUVAISTES !!!! PACIOS GRAZIAUSIOS !!!!! :::709:::709:::709:::709:::709:::709

13

Viktoras, 21 пишет:

ot dorns klausems !!!! aisku kad LIETUVAISTES !!!! PACIOS GRAZIAUSIOS !!!!! :::709:::709:::709:::709:::709:::709

:::833:::833:::833:::833:::833 ovacijos jums Jaunuoli.. pagarba :::035:::035:::035:::035:::035

14

Viktoras, 21 пишет:

kuom jos tau patinka?isskirtiniai bruozai?

15

visu saliu merginu dar ir neteko pamatyt,bet manau kad lt paneles pacios graziausios...bet charakteris turbut pats sunkiausias big_smile

16

Tomas, 19 пишет:

visu saliu merginu dar ir neteko pamatyt,bet manau kad lt paneles pacios graziausios...bet charakteris turbut pats sunkiausias big_smile

kodel taip baisiai? big_smile

17

man visos grazios is venesuelos smile tokiu naturaliu juodu plauku ir rudu akiu jei buciau vaikinas sugriesyciau nedvejodamas big_smile

18

visgi pasvajot galima dauk
bet uz lietuvaites geresniu nera!!!
kodel uzsenieciai iesko blondiniu
nes jos patrauklios!!!
big_smile

19

Neziniuke, 18 пишет:

man visos grazios is venesuelos smile tokiu naturaliu juodu plauku ir rudu akiu jei buciau vaikinas sugriesyciau nedvejodamas big_smile

Venesueloj šiaip klesti plastinių operacijų imperija. Ten panelės gimtadienio proga, dar pilnametystės nesulaukusios, dovanų kad ir naujus bumbulus gauna... tokiems dalykams ir paskolos suteikiamos smile Tai jeigu iš misių konkursų susidarei tokią nuomonę apie venesualietes, galim manyt, kad dirbtinės gražuolės yra visgi efektinga big_smile
Ne visi užsieniečiai ieško tų blondinių... pavyzdžiui švedams kokiems tai mulatės turėtų labiau imponuot - blondinių jie ir savo krašte užtektinai turi, o visad norisi to, ko neturi big_smile

20

Viktoras, 21 пишет:

torbut pamirsa paminiet kad ypac zemaites? wink big_smile