Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ainana koks tu negeras.... ir tik dabar pastebėjai, kad su manim kalbi..> :V tai vadinas į marsą norėjai kitą Dianą imt, tai su tavim aš niekur nekeliausiu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 498 499 500 501 502 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ainana koks tu negeras.... ir tik dabar pastebėjai, kad su manim kalbi..> :V tai vadinas į marsą norėjai kitą Dianą imt, tai su tavim aš niekur nekeliausiu
idomiai atrodytu pavyzdziui rytoi ateinam su Tomuku ir sakom "Nu ! kaip yra BEZDZIONES"
Gerbkim visdelto moterys
< Tomuk prasom kreiptis ,kaip pridera "Theo"
jus atsargiai nepamirskit kieno postas 10.000
ką tas Theo reiškia? :?
kas ci amne kur imti norejo? kazka praleidau ;D
jus atsargiai nepamirskit kieno postas 10.000
kaip gerai, kad perspėjai..... nes aš jau įsigazavus buvau ;D dabar dar TATUKĄ mūsų suieškok :-)
Diana, 17 пишет:ainana koks tu negeras.... ir tik dabar pastebėjai, kad su manim kalbi..> :V tai vadinas į marsą norėjai kitą Dianą imt, tai su tavim aš niekur nekeliausiu
Tomas, ponas Tomas tave pagrobti norėjo
Diana, 20 пишет:Diana, 17 пишет:ainana koks tu negeras.... ir tik dabar pastebėjai, kad su manim kalbi..> :V tai vadinas į marsą norėjai kitą Dianą imt, tai su tavim aš niekur nekeliausiu
Tomas, ponas Tomas tave pagrobti norėjo
niu grazu ;D
Auri, Auri auuuuuuuuuuu, kur tu
galų gale atsirastų nauja tam skirta
bet Evelina, negi tau neatrodo, kad klubai skirti tam, kad atėję žmonės galėtų kalbėti apie ką nori? :?
Tomai, tuoj pat pataisyk savo žinutę arba tau geltona pareina.
bet Diana mes gi cia ne klube o forume...klubas tai tik temos pavadynimas...apie tokius dalykus galima ir private pakalbeti...arba chatose...:)
ai.. na aš dar prie ieškoko chatų nepratus... man jie neegistuoja kol kas
man siaip tai irgi ne...siaip dar neikarto nesinaudojau...bet pripazink forumose reikia diskutoti apie viena tema...o cia jau seniai ne apie tema kalba, o apie kasdienibe...o as sita tema uzdaryti negaliu nes beveik cia nuo pat pradzios buvau...daug ka pasakojau is savo gyvenimo...rasynejau savo nuomone kaip kabinti merginas ir pan. taigi man sita tema daug reiskia va...
man ši tema irgi brangi... na viskas, nebekalbam be Aurio žinutės, nes aš jau 9999 rašau laukiam Tatos, nes jis mums irgi brangus
o man tai si tema pati brangiausia nes as pats ja vat taip nekaltai emiau ir nedrasiai sukuriau ogi paziurekit zmogeliai jau ir 10,000-aja zinute mat gavau garbe parasyt :-D ~
Niu ka galiu pasakyt mieli kolegos ! Niu myliu as jus be galo be krasto net nezinau kaip cia man dabar isreikst savo dziaugsma rasant sia legendini 10,000aji posta! Tai nerealu hebra be jusu tai tikrai nebutu ivyke ir manau tai yra jusu nuopelnas nes as cia kaip vaiduoklis pasivaidenu pasiziuret ar jus begyvi :DDDD
Taigi! Gyvenkit ir dauginkites !
Jusu,
Auriukas... :V
P.S. Pakelkime taures uz 10,000aji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...........................congratulations nedrasuciu ir kukluciu klubas........................
--------------------------------------------------------------------
mes kieciausi galim dabar visi draugiskai padainuoti
taigi va, mes pirmieji, kol kiti miega ;D
sveikinu ir aš visus ir tikiuos... kad sulauksim ir 100000 ;D spėkit ką vėl teks gaudyt? ;D
nu ka as galiu pasakyt Buckiai jums visiems :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
As jauciosiu atseit mes cia naujiosius svenciame:D tai as tada irgi jus visus sveikinu o ypacAuri;)
negalvojau kad tu dar siandien ateisi:)
man cia kaip naujuju metu sutikimas koks tais
---------------------
uz sita 10.000aji posta mes tikrai per meeta kad 10.000iu kartu musu alutis lietusi per krastus mielieji......
mhm, gal pasipasakosi taip kukliai ir nedąsiai ką veikei?
Страницы Назад 1 … 498 499 500 501 502 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~