10,081

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 17 пишет:

kadangi aš dar neužaugus tiek, kad vyną gerčiau, tai arbatos išgersiu į tavo sveikatą big_smile
o dėl savo gimtadienio, tai tikriausiai teks išgert redbullio ir pakelt sparnus ;D

negerkit jus redbull ir kitu tokio turinio slamshtu.. ar jus bent skaitet kokia sudetis jo :? ten tik kofeinas tai sirdi susidrosit ir kanopas anksciau laiko uzversit :::819

10,082

ir nebreik gimtadienio švest smile
nea, šiaip tą redbulį paėmiau kaip palyginimą jog skrisiu aš iš namų tą savaitgalį smile jėgom atgaut man užtenka ir gero mineralinio wink

10,083

Diana, 17 пишет:

ir nebreik gimtadienio švest smile
nea, šiaip tą redbulį paėmiau kaip palyginimą jog skrisiu aš iš namų tą savaitgalį smile jėgom atgaut man užtenka ir gero mineralinio wink

na jau na jau big_smile kaip tu taip njusikelbi big_smile neversk tu tų kanopų ir gyvenk ilgai tongue

10,084

hm, kas iš to ilgo gyvenimo? geriau trumpas, bet geras big_smile
būna, kad sėdžiu ant tilto krašto ir noriu šokt žemyn, bet žinau, kad negalima. va todėl aš bijau vandens :::818

10,085

sveikuciai wink
Evelinute sveikinu su gimtadieniu:::a20:::a20:::228:::a20:::228 linkiu visko visko visko ko tik sirdele geidzia...;)

10,086

labas, Danguolyt, jau spėjau tavęs labai labai pasiilgt smile kur bebuvai, ką benuveikei? smile

10,087

Diana, 17 пишет:

hm, kas iš to ilgo gyvenimo? geriau trumpas, bet geras big_smile
būna, kad sėdžiu ant tilto krašto ir noriu šokt žemyn, bet žinau, kad negalima. va todėl aš bijau vandens :::818

as tau šoksiu jei nusoksi tai as tave nugalabysiu dar kartą už tai.. :::a16

10,088

big_smile tada manęs jau nebebūtu, nes nemoku plaukt wink o greičiausiai net nebandyčiau. keista, bet tokios mintys dažniausiai kyla gražioj aplinkoj.

10,089

Diana, 17 пишет:

big_smile tada manęs jau nebebūtu, nes nemoku plaukt wink o greičiausiai net nebandyčiau. keista, bet tokios mintys dažniausiai kyla gražioj aplinkoj.

>>>>>>>>>

nu jau visiskai.. :::819

>> Danguolyte tu mus visai pamirsai... gausi spyri  i pasturgali . :::b18 tongue

> gi jau reikia tartis del meeto wink

10,090

jop, visiškas apsurdas, bet ką aš padarysiu? ar moka kas mintis suvaldyt? big_smile

10,091

mintis suvaldyt? :?

10,092

mhm smile

10,093

Auri, cia Dincius skandintis uzsimane, kai nuostabios pavasariskos dienos prasideda :::700:::700:::700:::908:::122:::537:::537:::537
gedos, Dinciau turetum.. visai .....
>>>> Linuk, pirmiausia reikia data nutart, kada visi galim... as pareiskiu oficialiai :::a03 ir neoficialiai :? kad 24 diena beveik galeciau, bet negaliu,,, nes kazkam i sike stuktelna dar vieni meteliai :::459 todel mes su NeLinute galim tik nuo kovo 31... va.. o Auriui juk atostogos seniai jau bus pasibaige sad sad sad zdz, kai susitarsim, kada galim, tada mes su Danguolium aptarsim, kur jus nusivesti, i kokia grazesne pakrume :::700 :V :V :V :V va... tokios tai tokeles...

10,094

kol jus susitarsit kada laisvi, ir vasara ateis ir šausit i pajūrį :::035
žinot, man nepatika, kad nuėmė tas tvoreles prie Danės. nori į vandenį pažiūrėt, bet reik per arti nelįst :V o aš ne to, kad dabar užsimaniau, bet jau ne vieną kartą esu save pagavus, kad tokios mintys kilsta naktį būnant prie vandens, kai jis taip gražiai apšviestas būna...

10,095

o jei veliau tai man nebus kada nes reik kursini slifuot ir sesija laikyt o paskui valstybiniai sauks
... kliba oj kliba meetukas i=oj kliba sad

10,096

man sesija prasideda gal geguzes 15 tai paskui man irgi toki imones analize rimta paruosti reikia apskui praktika visa liepa.. na nzn nzn kaip ten bus sad

10,097

Linai, pats sakei, kad užtenka tų ašarų big_smile neverkit.... nes aš irgi pradėsiu labai labai liūdėt, kad jums taip...

10,098

nu  va vaikai.. neparamstom mes savo meeto.... sad
N-E-T-V-A-R-K-A :{}
zdz, o kaip jums kovo 31 diena??? K-O-V-O 31 d-i-e-n-a ???
BO, paskui jau beeeeeeeeeeeeeeeeeeeedos uzpuola visus.... o va, su velyku savaitgaliu tai nnz... nes ka zinau.... sekmadieni velykos, tai sestadieni pries velykas susitikt as nznn... :?
Nu dar b-a-l-a-n-d-z-i-o 7-8 dienos... ar 14-15 dienomis....
3.14ze ir tomukas bus cia.... sad
>>> jau dar izvelgiu klasta, kad juros sventeje musu gerbiamas Linukas nedalyvaus.. tai nieko, pasidarysim tuomet mes ta svente rugpjuti :::854 arba isimesim i tase atvaziave i alytu...
...>Vaikai, tarkit ZODI...:(:(:(:(:(:( BO ir as cia jau i marijampoliukes gatves svaros akcija iseisiu vykdyt, nes su grindim ne neverta prasidet sad:(:(:(
plia, siulom mes 3 savaitgalius.............................................................. :::207

10,099

nu niekas nieko kodel tylit kiba nenorit susmatyt :?

10,100

Nijolė, 20 пишет:

o as tai rami del gimtadieniu bunu :::b18 manes tokios bedos nekamuoja..
>>Evelina, isgersim mes vyno uz tave wink dabar arbata ir tokio pyrago suciaumosim, kad tik sveika augtum wink

aciu aciu:) vakar buvom pas drauge nuejus tai ji man netgi piraga iskepe...:) tai labai malonu buvo:)

Diana...jeigu tik arbatos isgerei uz mane irgi gerai:) ....

Linai...nu tai mes zinome to redbullio sudeti juk reklamoje irgi sako kad po redbulio gali pakelt sparnus:D

o beja vokietijoje galima gerti alu vyna ir pan. gerimus nuo 16metu, ir rukyti galima buvo irgi nuo 16 tik dabar nuo2007metu galima nuo 18 rukyti, va;)