Тема: Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?
Aplink tik ir girdisi, tas isdave ta,anas ana...ar siais laikais jau tapo mada tureti meiluze/i ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?
Aplink tik ir girdisi, tas isdave ta,anas ana...ar siais laikais jau tapo mada tureti meiluze/i ?
o kas Tave vercia daryti tokias ishvadas? konkretus aplinkiniu ratas, ar polemines pseudolaidos per tėvė?
isvados persasi is pazystamu rato ir be abejo is tv...
bent jau is vyru puses stebina net jei tuo nera...
sprendžiant iš anekdotinės tautosakos taip buvo visada - tik dabar gal žmonės tapo mažiau skrupulingais ir ne tik kad nesigėdija, bet dar ir didžiuojasi savo užkariautomis teritorijomis...
Butent netik territorijomis bet ir sudauzitomis svajonemis ir sirdimis matyt...
as dar savo seimos nesukurusi,todel nezinau,bet gal pragyvenus seimoje nemazai metu tampa taip nuobodu,kad tik ir norisi kazko naujo?
nu as nzn.. bet man tai zema ir nesuprantama.. jei jau zmogui pazqadejai savo gyvenima, tai ir tesek ta pazada nesislaistes su kitais.. as tokiu zmoniu nesuprantu.. jei jau eini i sona, tai taip ir pasakyk savo zmonai/vyrui,kad skiriames, nes as jau pradedu dairinetis i kitas.. nzn, man nesuvokiama,, zinau,as dar jauna, bet tikiuosi, kad as nemeluosiu tam zmogui, kuriam pasakysiu TAIP, nenoriu meluoti del tokiu dalyku, nes tai mano nuomone, negerbimas tiek saves, tiek tavo antros puses
nu as nzn.. bet man tai zema ir nesuprantama.. jei jau zmogui pazqadejai savo gyvenima, tai ir tesek ta pazada nesislaistes su kitais.. as tokiu zmoniu nesuprantu.. jei jau eini i sona, tai taip ir pasakyk savo zmonai/vyrui,kad skiriames, nes as jau pradedu dairinetis i kitas.. nzn, man nesuvokiama,, zinau,as dar jauna, bet tikiuosi, kad as nemeluosiu tam zmogui, kuriam pasakysiu TAIP, nenoriu meluoti del tokiu dalyku, nes tai mano nuomone, negerbimas tiek saves, tiek tavo antros puses
labai linkiu, kad nei tu meluotum, nei tau meluotų - taip būtų geriausia!
tureti meiluzi ar ne tai jau zmoniu asmeninis reikalas jei jie nepasitenkina seimoje jie iesko tai , kas padetu jiems issivaduoti ir pajusti laisves gusi
o tarpusavy be papildomų meilužių jokie švieži gūsiai neįmanomi???
tureti meiluzi ar ne tai jau zmoniu asmeninis reikalas jei jie nepasitenkina seimoje jie iesko tai , kas padetu jiems issivaduoti ir pajusti laisves gusi
tai kam tada teketi? pagyveni kelis metus kartu paziuri tinka jis tau ar ne ir viskas,jei tinka vestuves,jei ne ieskai kito...??
Neziniuke, 18 пишет:tureti meiluzi ar ne tai jau zmoniu asmeninis reikalas jei jie nepasitenkina seimoje jie iesko tai , kas padetu jiems issivaduoti ir pajusti laisves gusi
tai kam tada teketi? pagyveni kelis metus kartu paziuri tinka jis tau ar ne ir viskas,jei tinka vestuves,jei ne ieskai kito...??
ir kam tos vestuvės? - pagyveni, kol nusibosta, tada su kitu kol nusibosta ir t.t.
nepateisinamas dalykas yra apgaudineti savo antra puse..
cia kitokiu variantu nera...jis N E P A T E I S I N A M A S !!!
ir taip visa gyvenima,nebutu neistikimybes tada ir naujoves kas keli metai,gal ir nieko
gerai, taip ir užrašysim - NEIŠTIKIMYBĖ ŠEIMOJE NETAMPA NORMALIU DALYKU - TAI NEPATEISINAMA. Nors po Nežiniukės komentaro, jau buvau pradėjusi abejoti...
kad daugiau vyru taip manytu
Gerai jei tu Justinai, ir realiai toks teisingas - reskia kazkuriai nuskilo tipo:)
Taip išeina,kad neįmanomi..Dėl to tiek žmonių skiriasi....Įdomu,ar dar yra likęs nors 1proc žmonių,kurie vertina ištikimybę ir neišduoda savo brangaus žmogaus?
Neištikimybė negali tapti normaliu dalyku šeimoje.....Žmonės,atsipeikėkit.....
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?