21

Re: Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?

man tai keista,kad cia viskas suvedama i TA gala... as nesuprantu.. mes juk zmones, ka?? neturim kitu uzsiemimu, kaip tik 3.14stis ristis?? niekaip nesuvokiu :::921 seima mano manymu nera kuriama vien del sekso, ar as klystu?
tarybiniais laikais sekso nebuvo, o dabar tai atrodo kad TIK seksas ir beliko... apgailetina :?

22

man atrodo, kol nesi sukures seimos, tai sunku kalbeti kaip ten su istikimybe. as tikiu, kad gali buti meile iki grabo lentos. ir ne tik meile, bet ir pagarba vienas kitam, pasitikejimas ir t.t. bet gal as per daug naivi? niekada nesakyk niekada. todel nesakau, kad neteks meiluzio ieskoti.

23

Dovilė, 21 пишет:

man atrodo, kol nesi sukures seimos, tai sunku kalbeti kaip ten su istikimybe. as tikiu, kad gali buti meile iki grabo lentos. ir ne tik meile, bet ir pagarba vienas kitam, pasitikejimas ir t.t. bet gal as per daug naivi? niekada nesakyk niekada. todel nesakau, kad neteks meiluzio ieskoti.

KEISTA VISGI tavo ta pozicija apie tipo meiluzio paieskos sau galimybe tu kalbi, o ka jausi jei vyras suras kuo tave pakeisti - lyk ir neisivaizduoji net tokios minties smile aisku - neduok dieve, bet siaip vyrai greiciau randa...

24

Elena, 30 пишет:
Dovilė, 21 пишет:

KEISTA VISGI tavo ta pozicija apie tipo meiluzio paieskos sau galimybe tu kalbi, o ka jausi jei vyras suras kuo tave pakeisti - lyk ir neisivaizduoji net tokios minties smile aisku - neduok dieve, bet siaip vyrai greiciau randa...

as galvojau ir apie tai...net nezinau kaip reaguociau. priklauso nuo to kokie santykiai butu su vyru. as kuri laika itariau kad mano tetis turi meiluze, o viena karta jis prigere atejo ir man viska papasakojo. ir klause, ka jam daryt. tada as dar mokiaus mokykloj, o jo meiluze buvo mano mokytoja. super ane? tada as teciui pasakiau, kad jis rinktusi ta moteri, su kuria JIS nori buti ir kad as ji galesiu suprati. aisku tada sirdis kelis kartus apsiverte, nes tevus abu myliu, o mano mama ta laikotarpi isgyveno labai sunkiai. ka gi, dabar mano tevai kartu ir tas baisus laikas jau pamirstas. as tikiuosi, kad mes su busimu vyru visada mylesim vienas kita ir tokiu problemu nebus, bet kai esi maciusi gyva pavyzdi savo namuose, tai supranti, kad gyvenimo nenuspesi....

25

Dabar Dovile suprantu kodel tai parasei, tu is tiesu protu daleidi ta minti bet lyg ir nori ja samoningai kaip ir isstumti - psichologine reakcija ir tai suprantama. As linkiu kad su tuo savo asm gyvenime nebesusidurtum...

26

aciu smile Tu teisi, as labai noreciau, kad man gyvenime taip nebutu, bet suprantu, kad taip gali buti...

27

BUTENT tai ir pajutau:) nera uz ka nes - nuosirdu...

28

nium kiekvienas gali pasirinkti cia toks gyvenimas kai truksta meiles demesio ar kazko pan ieskoma yra kitur ...

29

Nijolė, 20 пишет:

man tai keista,kad cia viskas suvedama i TA gala... as nesuprantu.. mes juk zmones, ka?? neturim kitu uzsiemimu, kaip tik 3.14stis ristis?? niekaip nesuvokiu :::921 seima mano manymu nera kuriama vien del sekso, ar as klystu?
tarybiniais laikais sekso nebuvo, o dabar tai atrodo kad TIK seksas ir beliko... apgailetina :?

nebegyvenkim tarybiniais laikais,jie jau senai praejo,o be to niekas ir nesako kad tik seksas beliko, taciau mano nuomone meiluziai atsiranda kai seimoje kazkas palieka blogai,nebutinai lovoje..bet kad ir kaip neigtume,tai turi didele reiksme..

30

Neziniuke, 18 пишет:

nium kiekvienas gali pasirinkti cia toks gyvenimas kai truksta meiles demesio ar kazko pan ieskoma yra kitur ...

va va.. tai kam tada dar likti su tuo zmogumi, kuri apgaudineji? ieskoma kitur ir paskui kaip koks valkata sventasis sugrizti namo, pas savo apgaudinejama seima... jei grizti, reiskia, kad svarbu, ar ne? tai tada imk ir snekek su zmogumi, kas tau negerai, o ne bek ieskoti siltesnio glebio kitur

31

Nijolė, 20 пишет:
Neziniuke, 18 пишет:

va va.. tai kam tada dar likti su tuo zmogumi, kuri apgaudineji? ieskoma kitur ir paskui kaip koks valkata sventasis sugrizti namo, pas savo apgaudinejama seima... jei grizti, reiskia, kad svarbu, ar ne? tai tada imk ir snekek su zmogumi, kas tau negerai, o ne bek ieskoti siltesnio glebio kitur

Tai elementarus tingėjimas ir nenorėjimas prarasti sutvarkytos buities - grįžti: tavęs kaip ir laukia - valgyt padaryta, išskalbta, sutvarkyta - o jei ta meilužė atsibos - susirasi kitą - nei tau per daug aiškintis, nei tau skyrybų, nei tau turto dalybų.... smile
baisu, bet nemažai žmonių taip gyvena. O varyt tik ant vyrų šiuo atveju, tai gal nereiktų - jie gi ne pas kitus vyrus eina malonumų ieškoti (bent jau dažniausiai) - o susiranda kitą moterį... Taigi mielosios... Jei ta kita moteris nesuteiktų "šiltesnio glėbio" - kaip tada? Kur ir pas ką jie eitų? Gal tada atsirastų noras išspręsti problemas šeimoje...

32

100 % pritariu Divos nuomonei

33

Ačiū, Monika... :::b40

34

Diva, 33 пишет:
Nijolė, 20 пишет:
Neziniuke, 18 пишет:

Tai elementarus tingėjimas ir nenorėjimas prarasti sutvarkytos buities - grįžti: tavęs kaip ir laukia - valgyt padaryta, išskalbta, sutvarkyta - o jei ta meilužė atsibos - susirasi kitą - nei tau per daug aiškintis, nei tau skyrybų, nei tau turto dalybų.... smile
baisu, bet nemažai žmonių taip gyvena. O varyt tik ant vyrų šiuo atveju, tai gal nereiktų - jie gi ne pas kitus vyrus eina malonumų ieškoti (bent jau dažniausiai) - o susiranda kitą moterį... Taigi mielosios... Jei ta kita moteris nesuteiktų "šiltesnio glėbio" - kaip tada? Kur ir pas ką jie eitų? Gal tada atsirastų noras išspręsti problemas šeimoje...

SUPER pasakyta DYVA:::833

35

tik man persasi viena nuomone,kad vaikinai yra bailiai,jie geriau nubegs i kitos glebi,nei spres problemas seimoje smile

36

Monika, 21 пишет:

tik man persasi viena nuomone,kad vaikinai yra bailiai,jie geriau nubegs i kitos glebi,nei spres problemas seimoje smile

Kodel taip manai????

37

Laimis, 29 пишет:
Monika, 21 пишет:

Kodel taip manai????

nu ne bailiai - jie drąsūs tinginiai! :::044

38

todel,kad kai tik atsiranda problemu santykiuose,tada greitai susirenka daiktus ir bega kitur...na gal cia tik man taip sekasi smile

39

Monika, 21 пишет:

todel,kad kai tik atsiranda problemu santykiuose,tada greitai susirenka daiktus ir bega kitur...na gal cia tik man taip sekasi smile

Yra visokiu asmenybiu, taip kad uz visus negaliu atsakyti

40

Diva, 33 пишет:
Laimis, 29 пишет:
Monika, 21 пишет:

Kodel taip manai????

nu ne bailiai - jie drąsūs tinginiai! :::044

Nesityciok:::822