Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana zinai kartais sveika nesigylinti i kiekviena mano posaki tikrai zinok apsimoka - sutaupai laiko, nervu...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 509 510 511 512 513 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diana zinai kartais sveika nesigylinti i kiekviena mano posaki tikrai zinok apsimoka - sutaupai laiko, nervu...
;D na, laiko man negaila, o nervai nesinaudoja na, kad aš jau ne pirmą kartą ji matau, tai galvoju atėjo laikas pasidomėt ir rodos ne tu vienas taip sakai :?
nu tipo jei dantim i siena miegi tai cia potekste kad ramiakas
o tai kam tada mergikė šalia?
tai mergike ir prispyre dantim i siena kad nesikabinetu ir butu ramiaks :DDD
;D uh... negi bahūrai tokie silpni?...
Apie ka jus cia?
apie viską, brangioji
Auris, 19 пишет:beje, kur musu mieliejo Fiodorovas ir Tomas pradinge? :V
tu vėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėjjjjjjjjjjoooooooooooooo paklausk ;D
Nilke, nepyk už mičių plagijavimą, bet kitaip jau nebus
nepykstu, kad tik macytu ) jau ir taip cia mes kaip seima, dalinames savo posakkiais as irgi apsivogus esu is Aurio ir Linuko, tai nera ko pykti
------
o del to posakio, dantim i siena.. tai dar pratesimas yra.. siaip situacija tokia.. kazka sneki, o jis tau sako, va as geras,, tada tu sakai, jo tu geras, kai miegi dantim i siena, ir tai dar pro sali tik su lazda praeisi.. zdz, nezinau, kaip cia tau ji isaiskinti bet esme TA, kad smeli pili zmogui i kelnes
o mes su sesium siandien sidro isgerem.... nu nieko, bet man liezuvi dabar grauzia nuo jo dar kazkoki filma ziurim ir mokomes intensyviai.. ji kazkokius auf deutsch zodzius renka, o as irgi kazka neaiskaus statistikos srity ziurineju :?
>> tai dar ne tik Linuko reikia pritarimo del 14-15 dienos, bet ir Dianos, kuri jama kauna
:V :V :V :V SKAIPISTAI
pati tu negraži skaipistai mat ;D
žinai, kai pili smėlį žmogui į kelnes, reik dar žinot kaip pilt, kad nebūtų kaip Jurijui šį vakarą, ot klykiau ;D bet nepasakosiu, nes neįmanoma, esmė ta, kad žmogelis labai apsidergė :-)
kas per Jurijus ten koks???
oi oi oi .. taigi as pasaulio mis busima
o smelis zinai kas?? manau, kad dar ne... issikalinejimas va kas yra kai tave uzklumpa smelio audra... :V
aisku, kad skaipistai... bet tas zodis man kazkaip negraziai skamba :V:V kazkaip taip negraziai << pirmakart skaiciuka buvau sumaisius, tai lekiau taisyt :V
>> ai, tavo avatarui kazkas blogo ir negero, kad jo nerodo :?
tas Jurijus, kur visus derge per šokių ta realybės šou, o dabar pats dalyvauja dainų.
man ir negražiai :-)
aš irgi nesuprantu kas tu tuo avataru... kas su netu dedas... :V bbuvau išjungus avatarą, nes už... kad nerodo, bet vėl bandžiau ikelt ir tas pats :V
nu, einu liulio aš... labos...
eee kur visi musu berniukai nes cia man jau kvepia ... nu kvepia tokiom jau ...nu tokiu lesiu klubeliu cia mums bus jei berniukai nepasirodys
labods diana cia tau nuo abieju
berniukai geria.... :?
pijokai....
ir mes turim jus mylet ??
Sveki brangieji nieko as dantim i siena nemiegu ir su bet kuo i lova negulu nebent as jau nesioprientuoju aplinkoj ir buna kad guli ne su pana ( vien akrta su geriausiu draugu miegojom vienoj lovoj nes abu luzom ;D )
>> na o as geriau tik zompana ir lb anksti apie 8 jau grizau nemo nes mes ne siautejom o ramiai pasisedejom pasiurbciojom samarleku visokiu
> va atsikeliau neseniai ir neuzmiegu
>> man vel miego ritmas sutriko reikes vaistuku vel gerti savo super duper miego lasu
>>>>>>>
>> o del tos dienos tai nzn manau kad tiks man ta Bolandzio 15 tik melsiu nuostabaus oro nes po Kauna pavalkatauti noriu lb lb
>> As Dianytei pasakysiu akd meetas bus 15 diena
>>
labas rytas tai gerai kad tinka balandzio 15 d nesw jei veliau bus as jau negalesiu nes man jau sesijai ruostis reiks vat
>>>linutai mes jau nebetkas ane :V nes su mums i lova gulai :V bet tu tada trezbas buvai :V
labas rytas tai gerai kad tinka balandzio 15 d nesw jei veliau bus as jau negalesiu nes man jau sesijai ruostis reiks vat
>>>linutai mes jau nebetkas ane :V nes su mums i lova gulai :V bet tu tada trezbas buvai :V
>>>>>>>>>>>>>
as su jumis gulejau :? niekada
Страницы Назад 1 … 509 510 511 512 513 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~