Re: Auskarai. Kiek ir kur?
kur turi ??? as tai 6 turiu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
Страницы Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kur turi ??? as tai 6 turiu
1lūpoj,1 antaky ir 7 ausyse 1 iš jų jau tunelis buvo 8-10mm bet dabar palikau ~4mm
mmm... as irgi norejau tuneli isidet bet buvau raga tik isidejus 7mm
tai aš irgi nuo rago pradėjau,paskuj įsidėjau tunelį,bet kadangi pamečiau,dbr gyvenu su šiaudeliu
:D as tai turejau du ragus abu pameciau tai db normali skilute
kaip tunelis atrodo?
nu eik i http://evil.hardcore.lt/nopain/auskarai.htm va cia yra auskaru pavadinimai ir foto
tipo tunelis tai,kai ausies spenelyje skyle?...fech...ot ragas tai grazu...:D
Ugne, 13 пишет:Maja manau tau tiktu auskaras nosi ir virsutinei lupoj neblogai atrodytu
nosy mano nuomone gal ir nelabai,bet virs lupos tai cool atrodytu
dekui, kad patarete ;]]**
Sarune, 13 пишет:Ugne, 13 пишет:Maja manau tau tiktu auskaras nosi ir virsutinei lupoj neblogai atrodytu
nosy mano nuomone gal ir nelabai,bet virs lupos tai cool atrodytu
dekui, kad patarete ;]]**
nera uz ka gi cia...;)
nezinau, man patinka auskarai,bet saikingai....turiu nosi auskariuka jau apie 4 metus, o kiti draugaii dar tik dbr tepastebejo patinka liezuvi auskaras,grazu bet pati neturiu ten
na ka as tjuriu ausyse ir liezuvvija...ar blogai?
ne as irgi tiek turiu
nu seip man tai graziausia yra bamboj..bet bijau vertis..skaudes..:(
ir seip nesveika nes kai gimdai plysta kazkokia ten pleve ir blogai buna
as bamboj turiu...bet kadangi dar apie gimdyma negalvoju,tai dar ir tos problemos nera...
paskaiciau ir susimasciau ...... auskaru beprotishkai nori ir kas blogiausia visus norimus susibado tik 12-16 metu mergaites?? hmmmmm
as senamadishka, kad tam nepritariu, ar gal kaip tik dar turiu lasha koshes galvoj???
As jau senei sakiau, kad nesamone is zmogaus kuno daryti rety...
Bet vat kas isto, juk tom 13 - 16 metu mergaitem/merginom, kurios juos veresi su malonumu, tai yra labai grazu... feeee...
paskaiciau ir susimasciau ...... auskaru beprotishkai nori ir kas blogiausia visus norimus susibado tik 12-16 metu mergaites?? hmmmmm
as senamadishka, kad tam nepritariu, ar gal kaip tik dar turiu lasha koshes galvoj???
tikriausiai koses galvoj turi :D
Страницы Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?