Re: Niekada negrysiu i Lietuva.
na paskaičius jūsų komentarus man keli klausimai kyla - kokiose landynėse jūs gyvenot Lietuvoj? panašu, kad jūs Lietuvoj neturėjot jokių draugų ir išvis neturėjot ką veikt. Tai sakyčiau, gal Lietuvai labai pasisekė, kad jūs iš jos išvažiavot...
![]()
Teko gyvent ir Europoj ir Amerikoj - nepasakyčiau, kad dievinu tą laiką. Europoj dar žmonės normalesni, bet Amerikoj... Iš pradžių tas bukumas juokina, paskui jau nervuoja. Bendrauja tik labai paviršutiniškai - nepasakyčiau, kad pavyko surasti nors vieną žmogų, su kuriuos sietų stipresnė draugystė - šilčiausi ryšiai ne su vietiniais, o su tokiais pat atvykėliais - iš Japonijos, Bahreino, Olandijos, Italijos ir pan. Iš kur tas kaifas gyvenimo svetur? niekaip nepajėgiu suprasti...
Lietuvoj turiu darbą, butą, giminių, draugų - metukų man jau sočiai - manęs nė karto neapvogė, neužpuolė, o kad kelis kartus kokia bobutė pensininkė paburnojo - tai čia jos asmeninė problema, o ne visos Lietuvos kaltė...
As tik tiek galiu pasakyti, kad as is Lietuvos kitu ir nebandau isvaryti. As tik baigusi mokslus isvaziavau i uzsieni laimes ieskoti ir ja radau. Turiu lietuvoje nama. Dabar jau tik vasara i ji gryztu. Ir nepasakyciau, kad ten landyne. Na bet kaip kam atrodo.
As Lietuvoje uzdirbciau minimuma uz kuri, kaip visi zinome labai sunku gyventi. Kas laimingi Lietuvoj tegu ten ir gyvena, o Kas laimingi svetur tas svetur.
Forumo tema: niekada negrysiu i lietuva (reiskia as negrysiu), o ne: bekit is Lietuvos ar kaip nors panasiai.
O draugai mano beveik visi i uzsienius isvazineje. Gimines aplankyti galima ir i svecius pasikviesti, bilietai dabar pigus. Juk ne del draugu ar giminu gyvenam. Del saves ir savo seimos.