Re: nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!
o kol visi ieskos as paverksiu uz tave
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!
o kol visi ieskos as paverksiu uz tave
butinai pazadek man bus lengviau:DD
pazadu pazadu vakar jau viena tura atblioviau,siandien kitas laukia
tai dar to Tautvydelio niekas nemyli??? nu PO velniu.. negi man ji augintis teks
tai dar to Tautvydelio niekas nemyli??? nu PO velniu.. negi man ji augintis teks
auginti tai palik teise mano mamai taipogi nijolei koks sutapimas:DD nu dar nieks nemylii kaip matai:)
pazadu pazadu vakar jau viena tura atblioviau,siandien kitas laukia
labai dekoju...palengveja taip pat kaip jei kitas uz tave nusisisina :DD
Danguole, 21 пишет:Tautvydas, 17 пишет:Danguole, 21 пишет:Tautvydas, 17 пишет:Danguole, 21 пишет:Tautvydai pana pametei? gerai skamba...
pasirodo lietuvoje tai imanoma nejuokinga ash verksiu ir stipriaina suprantu,kad tau skaudu...verk gal palengves tik man smalsu kaip tu ja pametei is kisenes iskrito ar kaip?
ejau ejau kartu ir isivaizduoji...nutruko nuo pavadelio ir pabego..daugiau nieks jos ir nemate ner gyvenimo...:DD
taigi paduok skelbima,nutruko ir pabego panele negaudyti ir netvirkinti... radusiems atsilyginsiu
reiks atsylyginsiu 1000 lt tai visi puls ieskot...pas mus toks atvejis jau buva tik suo pabego puse shules norejo ejt ieskot bet ce kita istorija ;D tai va nzn padekit vyrai ir moterys...kitaip soksiu nuo savo sklepo stogo
>>
man rodos butu pats laikas listi is smelio dezes.. :?
Nijolyte tau tai svarbiausia auginti ka nors nejaugi savu nepakanka?
Tautvydai vaje tokia naudinga pasijutau
Linuk juk sitam forume reikia ir jumoro...pastebejai cia dauguma skundziasi...skundziasi keikia vieni kitus ir t...t
na kad Tautvydėlio man argumentai vaikiški ir visiškai kažkokie kreivo humoro :-)
na kad Tautvydėlio man argumentai vaikiški ir visiškai kažkokie kreivo humoro :-)
Linuk, nepurkštauk, duok pasijuokt, o tai visi verkia ir verkia...
Nijolyte tau tai svarbiausia auginti ka nors nejaugi savu nepakanka?
Tautvydai vaje tokia naudinga pasijutau
Linuk juk sitam forume reikia ir jumoro...pastebejai cia dauguma skundziasi...skundziasi keikia vieni kitus ir t...t
ne shiaip palengvejo kaskiek:D
p.s tarkim jo tekstu ce nebuva
ana pasijutau ignoruojamas :-)
na,bet ir juokingi
gal ir taip, bet vis tiek daug labiau vyke uz tu zliumbailu, kurie tik ir pleskina vis naujas temas "neturiu/nebeturiu vaikino/merginos, ka daryti?..."
ka daryt? nieko. tuoj bus merginu. gi pavasaris:D
tuoj bus :? o db jau ne pavasaris :? ;D
jau jau. tik apsidairyti gerai reikia.
va pataisiau kad geriau suprastumet:DDD
palaukit. o merginos tik pavasari dygsta?
ne nedyksta shiaip poravimosi metas...visiem meiles truksta ar shiaip ko:D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!