1

Тема: Protingas, išsilavinęs, pasiturintis bet su negalia :(

Ką merginos mano apie tokio vaikino galimybę susirasti paprastą, patikmą merginą. Kodėl pasakymas "išvaizda dar ne viskas" yra viso labo tik gražūs žodžiai, o ne tiesa...

2

Re: Protingas, išsilavinęs, pasiturintis bet su negalia :(

Aš nesutinku,kad svarbiausia yra išvaizda. Gera pataerle sako,kad pagal rūbą sutinka, pagal vidines savybes išlydi. taup, žmogaus išvaizda patruakia visų pirma, bet pabendravus gali labai greitai nebesimatyti grožio. Jei pašnekovas grubus, kvailas, kompleksuotas, tai nepades nei mėlynos akys, nei juodi plaukai ir muskulatūra.:):)

3

as tikiu, kad tokiam vaikinui imanoma susirasti mergina. esu daug tokiu istoriju girdejus wink

4

Merginai tektų atlaikyti nemažą spaudimą iš artimųjų ir visuomenės pusės. Bet, manau, merginos šiuo atveju ištvermingesnės už vaikinus, taigi vaikino su negalia galimybės susirasti merginą yra daug didesnės nei neiįgaliai merginai susirasti vaikiną. smile

Aišku, jei iš tiesų nori susirasti, o ne gyveni praeities prisiminimais... smile

5

Dovilė, 21 пишет:

as tikiu, kad tokiam vaikinui imanoma susirasti mergina. esu daug tokiu istoriju girdejus wink

Kad tu girdejusi istoriju tai dar nereiskia kad tu pati tam pasiriztum. Deja as suprantu pergerai ka jis jaucia... Ir net priesui nelinkeciau isgyventi toki vidini pragara... sad

6

as ir nesakau, kad vaikinui su negalia yra labai lengva susirast mergina, bet tikiu kad imanoma smile

7

ir spaudimas is artimuju tenka toks, kad... Ir nesvarbu ar merginai ar vaikinui, ko reiskia viena tik fraze mano tevams bus infarktai is karto o as noriu kad jie dar gyventu... Ne viena motina nei sunui nei dukrai neleistu lengvai, kad prisiimtu toki sunku kriziu... Dabar rasau ir to skauasmo net aprasyt negaliu...

8

Dovilė, 21 пишет:

as ir nesakau, kad vaikinui su negalia yra labai lengva susirast mergina, bet tikiu kad imanoma smile

Kas zino ar ilgam? Sakau skaudzia tiesa. Laikinam zaidimui taip ir nesvarbu ar merginai ar vaikinui...

9

Elena, 30 пишет:
Dovilė, 21 пишет:

Kad tu girdejusi istoriju tai dar nereiskia kad tu pati tam pasiriztum. Deja as suprantu pergerai ka jis jaucia... Ir net priesui nelinkeciau isgyventi toki vidini pragara... sad

Elena, Arnoldas klausė kaip mes vertinam galimybės, o ne kuri iš mūsų pasiryžtų. Nereikia taip Dovilės užsipulti... smile
O vidinį pragarą žmogus užkuria ir užgesina tik pats... :::002

10

As nieko ir nepuolu tik kalbu konkreciai, o ne apstrakciai nes apstrakciai lengva kalbeti, o as ir paklausiau jos konkreciai. Nes grazios isaukstintos frazes lenvos kiekvienam is musu, bet tai tik frazes, deja... Atleisk, Dovile jeigu ka...

11

Elena, 30 пишет:

ir spaudimas is artimuju tenka toks, kad... Ir nesvarbu ar merginai ar vaikinui, ko reiskia viena tik fraze mano tevams bus infarktai is karto o as noriu kad jie dar gyventu... Ne viena motina nei sunui nei dukrai neleistu lengvai, kad prisiimtu toki sunku kriziu... Dabar rasau ir to skauasmo net aprasyt negaliu...

Lengviausia yra spekuliuoti kitų žmonių jausmais: "tėvams bus infarktai". Toks neregėtas paklusnumas tėvams ir dėmesys jų sveikatai - kažkodėl kelia įtarimų.... smile Bent jau man... smile Va tokia vat aš įtari ir nepatikli... Nesujaudintų manęs tokios frazės, nes nepatikėčiau jų nuoširdumu.
Visada paprasčiau pasakyt tai, negu, kad: ai, žinok aš visai ne taip įsivaizduoju savo gyvenimą, norėtųsi, kad viskas būtų paprasčiau, tingiu aš spręst tokias problemas". Deja, manau, kad būtent taip ir yra... smile
O taip konkrečiai, kaip tu siūlai kalbėti, gali kalbėti du žmonės tarpusavy, o ne visas forumas. Juk sutik, kad taip... smile

12

Elena, 30 пишет:

As nieko ir nepuolu tik kalbu konkreciai, o ne apstrakciai nes apstrakciai lengva kalbeti, o as ir paklausiau jos konkreciai. Nes grazios isaukstintos frazes lenvos kiekvienam is musu, bet tai tik frazes, deja... Atleisk, Dovile jeigu ka...

jeigu nori konkreciai, tai sunku pasakyti, ar galeciau toki vaikina isimyleti. butu labai paparasta jei is anksto zinotume ka pamilsime, o ko ne....cia tokiu dalyku nesuplanuosi. kai zmogu myli priimi ji toki koks jis yra wink

13

Taip tu teisi, bet norisi buti kuo arciau tijkru zmogaus pojuciiu o ne to kaip bandoma uzdeti rozinius akinukus - skeptike nepatikli pasidariau ir as, deja...

14

Dovilė, 21 пишет:
Elena, 30 пишет:

jeigu nori konkreciai, tai sunku pasakyti, ar galeciau toki vaikina isimyleti. butu labai paparasta jei is anksto zinotume ka pamilsime, o ko ne....cia tokiu dalyku nesuplanuosi. kai zmogu myli priimi ji toki koks jis yra wink

va būtent. :::608

15

Elena, 30 пишет:

Taip tu teisi, bet norisi buti kuo arciau tijkru zmogaus pojuciiu o ne to kaip bandoma uzdeti rozinius akinukus - skeptike nepatikli pasidariau ir as, deja...

aha, norėčiau aš pamatyt tą asabą, kuri galėtų tau rožinius akinukus uždėt... smile

16

Po paskutinio karto bijau kad tokio nebus smile Nors pasaku buna, bet as nesu princese matyt...

17

Elena, 30 пишет:

Po paskutinio karto bijau kad tokio nebus smile Nors pasaku buna, bet as nesu princese matyt...

oi taigi, neduok Dieve! Paskui dar pradėsi princesiškus kaprizus rodyt... išpuiksi nuo valdžios... gal tiek to, nereikia... :::127

18

Grazus juokialiai... smile  TAIP TAIP ISPUIKSIU - kad tokio nera kuris ta leistu...

19

Čia mes taip siautėjam Arnoldo temoj, kaip namie... Gal reikėtų duot erdvės ir dar kam nors pasisakyt... smile ir ta tema, kuri sukurta... smile

20

Dovilė, 21 пишет:
Elena, 30 пишет:

Sunku ka nors pamilti neatejus i antra pasimatymas ... smile