81

Re: Ar gali buti tik draugyste tarp vaikino ir merginos?

Agne, 19 пишет:

imanoma. turejau ne pora tokui, super- kalbi be tabu, o jis jokiu i tave vilciu, tu i ji igi..r tik draugai.. fainiai.. as uz:D

Man patiko si tavo mintis wink) Kartais su vaikinais draugais (tik draugais) maziau gali varzytis, nes jie tave isklausys ir tiek. O jei matau kad jis pradeda jausti stipresni jausma negu draugyste, pamazu reikia atsaldyti. Nu anksciau tai tirkai tokiu dalyku visuomene negalejo suprasti, nes budavo poravimasis, o dabar demokrateja poziuriai i ivairius dalykus, ne tik i draugystes smile

82

draugyste ir tik draugyste tarp merginos ir vaikino gali buti.turiu toki drauga tik dabar mus skiria daug kilometru.kai abu mokemes vidurinej laika leisdavom kartu.(jis turejo mergina as vaikina).o su draugu mes kartu tryndavomes vidurinej.po pamoku eidavome vienas pas kita arbatos,kartu vaziuodavome apsipirkt.jei katras susipykdavome su antra puse tuoj klausdavom patarimu kaip issprest ta bedele.berniukai draugai yra daug nuosirdesni.atvirai pasako kad va tau sita palaidine tikrai netinka.arba sitie bateliai atrodo super prie situ dzinsu. 

83

man atrodo kad gali buti draugyste ir tik draugais nes pati nuo vaikystes turiu tik drauga

84

visu postu neskaiciau,too many:)
Yra milijardas situaciju  todel negali sakyt ar galima ar ne.Turiu daug draugiu,daug hmm,skamba siek tiek banaliai,bet tiek to,na is ju yra tikrai fajnu zmoniu,is vidaus,is isores na nlb,tai bendrauju,net kartu buna leidziam,ir net tokia mintis nekyla,jog galeciau isvystit tarkim ka nors daugaiu nei draugiska draugyste.Na negaliu garantuot kad lygiai tajp pat galvoja ir drauge.Kita situacija isikyriau su mergina,taj su ja tik draugais negalejau but,nebebudavo apie ka isvis kalbet...taj va zodziu as zinau kurios drauges kurios merginos:) per tusus daugiaumisgeri bachurai zino kajp buna,pagrazeja ir pan gerai pazytamos drauges,taj stengies ju nematyt:) drauges ir turi likt draugemis.

85

as manau,kad paprasta draugyste tarp waikino ir merginos neimanoma....bent jau man:)))) anksciau ar weliau wistiek suartejama...:)wot teip......

86

tai aisku,kad imanoma...tokiu turiu oho kiek, na bet kai kurie...pradejo su laiku kitaip ziuret...kazkaip keistai...bendriau nieko cia keisto...bet tokie dalykai kartais sugriauna draugyste

87

nlb imanoma, is patirties sakau, turejau labai gera drauga, tiesiog bendravome kaip brolis su sese, ir kas is to, po keturiu metu tokios broliskos draugystes-jis mane isimylejo, ir liko iskaudintas nenorom

88

O aš iš savo patirties pasakysiu - galima. smile
Turiu vieną tokį draugą. Iš pradžių kokia tai romantika norėjo užsimegzti, bet ir jis ne laisvas, ir aš buvau nelaisva - taip kad nesileidom į jokias avantiūras, o paskui kaip ir praėjo visokios aistros... ir dabar labai normaliai bendraujame - esam puikūs draugai. Taip kad gal tai labai didelė išimtis iš bendros taisyklės, bet, pasirodo, galima.

89

lol

90

mano akimis, tai zmogus visu pirma turi buti draugas ir tokiu atveju po to tik daugiau. kodel negali but draugais? gali. jei is abieju pusiu tai draugystes jausmas. visi vienam zmogui jauciam potrauki kaip vyrui (moteriai), o bendraujant su kitu apie artimesnius santykius net negali pagalvot, apart draugystes. todel tikrai sakau tvirta galima ir turiu smile

91

Agne, 19 пишет:

mano akimis, tai zmogus visu pirma turi buti draugas ir tokiu atveju po to tik daugiau. kodel negali but draugais? gali. jei is abieju pusiu tai draugystes jausmas. visi vienam zmogui jauciam potrauki kaip vyrui (moteriai), o bendraujant su kitu apie artimesnius santykius net negali pagalvot, apart draugystes. todel tikrai sakau tvirta galima ir turiu smile

taigi apie tai žmonės čia ir diskutuoja, kad po kažkiek laiko prieinama ta riba, kai jau daugiau nei tiesiog draugai... smile ir kas būna po to, kai ją peržengi... smile

92

"gali. jei is abieju pusiu tai draugystes jausmas." - tokiu atveju ta riba niekad nebus perzengta.
o jei is vieno puses - draugas, o is kito - o gal ir daugiau, tai anokia cia draugyste, i romana panasiau smile

93

nu as lieku prie savo nuomones, kad laaabai geri draugai anksciau ar veliau taps pora arba visai isskirs.

94

Dovilė, 21 пишет:

nu as lieku prie savo nuomones, kad laaabai geri draugai anksciau ar veliau taps pora arba visai isskirs.

optimiste tu, optimiste... :::607

95

Diva, 33 пишет:
Dovilė, 21 пишет:

kodel?

96

Dovilė, 21 пишет:
Diva, 33 пишет:
Dovilė, 21 пишет:

kodel?

pažįstu draugą jau daugiau kaip 10 metų - netapom pora ir nenustojom bendraut... taigi be "arba... arba" dar yra variantų... smile

97

nu man ju neteko pazinti smile tikiuosi, kad atsiras priezasciu pakeisti savo nuomone wink

98

Dovilė, 21 пишет:

nu man ju neteko pazinti smile tikiuosi, kad atsiras priezasciu pakeisti savo nuomone wink

būtinai! smile

99

turiu drauga kuris i mane ziuri kaip i drauge ir as i ji...nu sorry,bet tikrai galima buti tik draugais

100

galima buti draugais, bet yra ir tokiu atveju kai draugias  buti neiseina wink ir vienas ir kitas pamato, kad tarp ju gali buti ne tik draugyste. wink
bet siaip imanoma, pavyzdziui as geriau su vaikinais sutariu negu su merginomis big_smile todel gal ir daugiau draugu yra vaikinu wink