Re: Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?
Nenoriu nieko nei lengvinti, nei sunkinti.Yra taip kaip yra ir nereikia dramatizuoti. Kalbeti ir analizuoti įdomu.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?
Nenoriu nieko nei lengvinti, nei sunkinti.Yra taip kaip yra ir nereikia dramatizuoti. Kalbeti ir analizuoti įdomu.
I forumo tema galiu pasakyti tik taip:
Ir vyrai ir moterys yra nulipdyti is to pacio molio... skirtingos musu tik formos. Tiek vieni, tiek kiti esam istvirke vienodai (vieni maziau kiti daugiau). Apie neistikimybe galvoja ir vyrai ir moterys. Nesiginciju kas labiau... Ivairiai.
Seimoje svarbiausias dalykas yra pasitikejimas. Jei vienas kitu pasitiki 100%, vienas kitam atviri 100%, vienas kita gerbia ir nebijo pasisakyti kas ant dushios yra, tai neistikimybes niekada nebus. Jei vienas ar kitas supras, kad nebemyli... tures pasakyti tai savo antrai pusei... Skaudu... zinoma. Bet tik tokiu atveju mes vienas kita isgelbejam nuo bereikalingu barniu, itarinejimu ir panasiai.
As, pavyzdziui, nebijau sakyti nieko. Net ir tai, kad idmomu pabandyti 3-se... Ko turetum bijoti? Reakcijos? Izeidimo?...
Mieli zmones - tolerancijos, pasitikejimo, supratimo Jums! Ir viskas bus gerai - kaip sviestu patepta ir medum pagardinta
Neuzmirskite - santuoka be normalaus ir ivairaus sekso - labai trumpa iliuzija...
smagu, kad susilaukem vyrisko pasisakymo
as visgi Tau nepritariu del 100 proc. atvirumo. nemanau kad tai yra imanoma ir nemanau kad to reikia. man atrodo, abi puses turi likti siek tiek paslaptingos. as ir pati nenoreciau, kad mano vyras man butu toks atviras. ir jei jau nueis i kaire, gal geriau as to nezinosiu. aisku, tai lyg ir noras uzmerkti akis pries problema. bet siaip jei yra stiprus rysys, tai ir bepasisakymu jauciu, ar istikimas, ar ne. o jei jau rysio nebera, santykiai netvirti, tai kam is viso buti kartu?...
dar apie seksa pasisakysiu Tu irgi akcentuoji jo svarba santuokoje. as su teciu nuo paauglystes apie seksa diskutuodavom ir jis mane isauklejo, kad norint islaikyti vyra reikia stengtis ir lovoj. negalima vyro bausti tuo kad lovoj atsuki nugara. baudimas sekso badu dar labiau pagilina konfliktus.
Mano nuomone, kad pradedant kaltinti vytus reiketu visu pirma i save atkreipti demesi: ar as viska padariau, kad vyras neitu pas kitas. Kaip vyrai sako: moteru zodziai visasda tokie "man galva skauda, as pavargusi, siandien neturiu sveikatos". Gal geriau reiketu pasiulyti: gal savaitgali i kina nueinam, vaika paliksim pas senelius. Arba siandien pasilepinkim vakariene kokioje kavineje ar restorane, o vakare ka nors linksmesnio nuveiksim. Taip manau kad vyrai tu moteru nenurasytu taip greit puldami i kitos glebi. Ir paciai vakarienes taisyti nereikes, grozio salone galesi pasilepinti. Ir vyras kitaip ziures. Nes statistiniai duomenys rodo, jog 70% vyru neistikimybes buna del zmonos kaltes, kad ji mano, jog pagimdziau tau vaikus ir mano darbas atliktas.
as Tau pritariu, bet tiesa sakant man baisu darosi: darbas, buitis, vaikai, vyras ir dar visada atrodyti graziai, patraukliai, susitvarkiusiai, linksmai ir t.t....ar imanoma viska spet?
jau apie isdavyste tai nepatinka jauciu kad niekam, jei myli zmogu o jis kitur yra,tai geriau as gyvenu ar draugauju bunu viena ir tada kur noriu ten einu
Redute, 22 пишет:Mano nuomone, kad pradedant kaltinti vytus reiketu visu pirma i save atkreipti demesi: ar as viska padariau, kad vyras neitu pas kitas. Kaip vyrai sako: moteru zodziai visasda tokie "man galva skauda, as pavargusi, siandien neturiu sveikatos". Gal geriau reiketu pasiulyti: gal savaitgali i kina nueinam, vaika paliksim pas senelius. Arba siandien pasilepinkim vakariene kokioje kavineje ar restorane, o vakare ka nors linksmesnio nuveiksim. Taip manau kad vyrai tu moteru nenurasytu taip greit puldami i kitos glebi. Ir paciai vakarienes taisyti nereikes, grozio salone galesi pasilepinti. Ir vyras kitaip ziures. Nes statistiniai duomenys rodo, jog 70% vyru neistikimybes buna del zmonos kaltes, kad ji mano, jog pagimdziau tau vaikus ir mano darbas atliktas.
as Tau pritariu, bet tiesa sakant man baisu darosi: darbas, buitis, vaikai, vyras ir dar visada atrodyti graziai, patraukliai, susitvarkiusiai, linksmai ir t.t....ar imanoma viska spet?
Va va Dovile, ir mane tas neramina. Moteris viską turi spėt ir dar išsaugot savo žavesį ir dar stengtis, kad vyrui šalia jos būtų įdomu... O vyrai stengiasi tiek pat?... Jiems leidžiama ir atleidžiama pernelyg daug... O kiek iš jų atsako ta pačia meile ir rūpesčiu?.. Jeigu vyras nuėjo į kairę - tai jau moters kaltė! kažko nepadarė, kažkuo nesudomino ir t.t., ir pan. Gal laikas prisiimt atsakomybę patiems???.. Jeigu eini į kairę - tai tik tavo nuopelnas... Jei moteriai nereiks ant savo pečių vilti viso pasaulio ir dar savo vyro - gal ji bus ir seksualesnė, ir švelnesnė...
Dovilė, 21 пишет:Redute, 22 пишет:Mano nuomone, kad pradedant kaltinti vytus reiketu visu pirma i save atkreipti demesi: ar as viska padariau, kad vyras neitu pas kitas. Kaip vyrai sako: moteru zodziai visasda tokie "man galva skauda, as pavargusi, siandien neturiu sveikatos". Gal geriau reiketu pasiulyti: gal savaitgali i kina nueinam, vaika paliksim pas senelius. Arba siandien pasilepinkim vakariene kokioje kavineje ar restorane, o vakare ka nors linksmesnio nuveiksim. Taip manau kad vyrai tu moteru nenurasytu taip greit puldami i kitos glebi. Ir paciai vakarienes taisyti nereikes, grozio salone galesi pasilepinti. Ir vyras kitaip ziures. Nes statistiniai duomenys rodo, jog 70% vyru neistikimybes buna del zmonos kaltes, kad ji mano, jog pagimdziau tau vaikus ir mano darbas atliktas.
Va va Dovile, ir mane tas neramina. Moteris viską turi spėt ir dar išsaugot savo žavesį ir dar stengtis, kad vyrui šalia jos būtų įdomu... O vyrai stengiasi tiek pat?... Jiems leidžiama ir atleidžiama pernelyg daug... O kiek iš jų atsako ta pačia meile ir rūpesčiu?.. Jeigu vyras nuėjo į kairę - tai jau moters kaltė! kažko nepadarė, kažkuo nesudomino ir t.t., ir pan. Gal laikas prisiimt atsakomybę patiems???.. Jeigu eini į kairę - tai tik tavo nuopelnas... Jei moteriai nereiks ant savo pečių vilti viso pasaulio ir dar savo vyro - gal ji bus ir seksualesnė, ir švelnesnė...
Bet vyrams juk daug sunkiau šiame pasaulyje. Jie viską daro ir galvoja dviem galvom...:) Moters prigimtis šventume,o vyrų , deja, ne .Jie labai jau žemiški. Todel jiems viskas ir atleistina.Be to, jie nykstanti rūšis.:)
Diva, 33 пишет:Dovilė, 21 пишет:Redute, 22 пишет:Mano nuomone, kad pradedant kaltinti vytus reiketu visu pirma i save atkreipti demesi: ar as viska padariau, kad vyras neitu pas kitas. Kaip vyrai sako: moteru zodziai visasda tokie "man galva skauda, as pavargusi, siandien neturiu sveikatos". Gal geriau reiketu pasiulyti: gal savaitgali i kina nueinam, vaika paliksim pas senelius. Arba siandien pasilepinkim vakariene kokioje kavineje ar restorane, o vakare ka nors linksmesnio nuveiksim. Taip manau kad vyrai tu moteru nenurasytu taip greit puldami i kitos glebi. Ir paciai vakarienes taisyti nereikes, grozio salone galesi pasilepinti. Ir vyras kitaip ziures. Nes statistiniai duomenys rodo, jog 70% vyru neistikimybes buna del zmonos kaltes, kad ji mano, jog pagimdziau tau vaikus ir mano darbas atliktas.
Bet vyrams juk daug sunkiau šiame pasaulyje. Jie viską daro ir galvoja dviem galvom...:) Moters prigimtis šventume,o vyrų , deja, ne .Jie labai jau žemiški. Todel jiems viskas ir atleistina.Be to, jie nykstanti rūšis.:)
tai net klausimas nekyla, kad jiems sunkiau - jie ir vaikus gimdo, ir karjerą tuo pat metu daro, ir savo grožį puoselėja, o kiek dar laiko atima visokių hobių įsisavinimas - tapkutės+tachta+televizorius, automobilio ir būsto remontas ir tobulinimas, solidumo kaupimas ant pilvo ir t.t., ir pan. Praktiškai taigi viskas ant jų gležnų pečių...
... nu jus cia ir uzsukot diskusija... atvirai pasakius... net neturiu ka pridurti... labai detaliai viskas ishdestyta... shiaip teko pagyventi su vyru, teko ir vienai pabuti.... gyvendama viena turejau begales laiko.... pati susitvarkius, namai sutavarkyti, vaikas, tevai apshokineti... drauge kas antra diena aplankyta... i miesta ekskursijos padarytos... tik nuobodu vienai.... vienintelis minusiukas...
...ir ka... susirandu ash drauga... ir... viskas atvirkshciai, atrodo kaip ir niekas nepasikeite, tik atsirado vyrukas.... bet.... tevai tik telefonu, su vaiku nera laiko pashneketi..apie miesta jau nekalbu, drauge pamirshta.... ishvaizda tvarkausi.... vogdama laika ish savo brangenybes... klausydama jo bambejimo, kad visa tai... atima labai jau daug laiko... tas saves grazinimas...
O ka daryti, kaip aprepti visa... maisto daryma... tvarkymasi.... velnias, kazkur dingsta mano laikas... sau paciai... Nenuostabu, kad meile sau paciai taip pat sumazeja... reishkias.... vyro meile man... taip pat. Ish ten ir kelelis kairen deshnen...
... Jei nenukrypti nuo temos... kazkas pasikeite... seimose.... ar mes isidrasinom ir pasukti kairen, ar deshnen tapo mums zmonems iprastu dalyku.... ash vistiek linkusi manyti, kad priesh kokia 10-20 metu.... tai vyko mazesniais tempais..
esu girdejus ir ne viena, bet kazkaip seniau zmones ramiau gyveno,turedavo kruva vaiku ir nugyvendavo visa gyvenima vienam kaime nosies toliau nekisdami (seneliai pasakojo)
na nesutinku nes kai kurie tai visdelto kiso ir giliau ;D neveltui atsirado legendos apie "Kazanova" visko buvo ir knygu tais senais laikais tik nevisi mokejo skaityt ir tos knygos kainavo labai jau brangiais variokais:D manau zmones nesikeicia, kuokie buvo tokie ir yra tik pamandrejo su laiku:V
Aplink tik ir girdisi, tas isdave ta,anas ana...ar siais laikais jau tapo mada tureti meiluze/i ?
kokia dar mada visalaik taip buvo niekas nepasikeite.!!!! manau kai buvai maza neatkreipiai demesio ,o kai suaugai daugiau suprast pradejei:D
Nijolė, 20 пишет:nu as nzn.. bet man tai zema ir nesuprantama.. jei jau zmogui pazqadejai savo gyvenima, tai ir tesek ta pazada nesislaistes su kitais.. as tokiu zmoniu nesuprantu.. jei jau eini i sona, tai taip ir pasakyk savo zmonai/vyrui,kad skiriames, nes as jau pradedu dairinetis i kitas.. nzn, man nesuvokiama,, zinau,as dar jauna, bet tikiuosi, kad as nemeluosiu tam zmogui, kuriam pasakysiu TAIP, nenoriu meluoti del tokiu dalyku, nes tai mano nuomone, negerbimas tiek saves, tiek tavo antros puses
labai linkiu, kad nei tu meluotum, nei tau meluotų - taip būtų geriausia!
na, aciu :H tikiuosi.. pasiseks man.. ir tikiuosi, as busiu atvira ir nuosirdi ...
Nijolė, 20 пишет:Neziniuke, 18 пишет:nium kiekvienas gali pasirinkti cia toks gyvenimas kai truksta meiles demesio ar kazko pan ieskoma yra kitur ...
va va.. tai kam tada dar likti su tuo zmogumi, kuri apgaudineji? ieskoma kitur ir paskui kaip koks valkata sventasis sugrizti namo, pas savo apgaudinejama seima... jei grizti, reiskia, kad svarbu, ar ne? tai tada imk ir snekek su zmogumi, kas tau negerai, o ne bek ieskoti siltesnio glebio kitur
Tai elementarus tingėjimas ir nenorėjimas prarasti sutvarkytos buities - grįžti: tavęs kaip ir laukia - valgyt padaryta, išskalbta, sutvarkyta - o jei ta meilužė atsibos - susirasi kitą - nei tau per daug aiškintis, nei tau skyrybų, nei tau turto dalybų....
baisu, bet nemažai žmonių taip gyvena. O varyt tik ant vyrų šiuo atveju, tai gal nereiktų - jie gi ne pas kitus vyrus eina malonumų ieškoti (bent jau dažniausiai) - o susiranda kitą moterį... Taigi mielosios... Jei ta kita moteris nesuteiktų "šiltesnio glėbio" - kaip tada? Kur ir pas ką jie eitų? Gal tada atsirastų noras išspręsti problemas šeimoje...
na, as ir kalbejau abstrakciai, tiek moterims, tiek vyrams... nes yra ir vyru, kurie be galo be krasto rupinasi seima,o moteriske mala, ir vyru, kurie taip daro :?
Diva, 33 пишет:Loreta, 40 пишет:Nemanau,kad reiketų sureikšminti ištikimybę ar neištikimybę. Visi gyvenam taip,kaip sugebame. Jei vidinio stabdžio eiti į šoną nera, vadinasi, tokia karma-reikia eiti.:)
o varge... Pirmąkart gyvenime girdžiu, kad į šoną eiti karma verčia...
dabar daugybei vyru bus patogu pasakyti - tokia karma:)
zinot ta nesvanku juokeli .->
Auksciau keliu ir zemiau bambos yra fabrikas vaikeliu ... o jus cia tokiais niekas uzsiimat manau kad reikia ne vien knigas ifilmus ir pletkus kist sau i galva nu tai ka draugauju sendi su viena o kitadien sakau kad karma veda pas kita penio reikalai ... ne karma
<<<Elena koks smaikstumas
jei nori kad taves neisduotu tavo antra puse bandyk su ja pasisneket ko jum abiem truksta ir ka reiktu pakeist,zinoma kad neistikimybe tai nera normalu,tiesiog atejo laikai kai vaikinai o kartais ir merginos tai daro tiesiog noredami pasipuikuot pties savo draugus/es
jei nori kad taves neisduotu tavo antra puse bandyk su ja pasisneket ko jum abiem truksta ir ka reiktu pakeist,zinoma kad neistikimybe tai nera normalu,tiesiog atejo laikai kai vaikinai o kartais ir merginos tai daro tiesiog noredami pasipuikuot pties savo draugus/es
tiesiog noredami pasipuikuot pties savo draugus/es<---- ar ir kojas ( "prazergia") noredami pasipuikuot pties savo draugus/es:? tai kaip cia tartis su tokiom paiskink man
fiodoras man tai cia viskas aisku o apie koki pasitarima tu cia klausei ?:D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?