10,361

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tai cia ziuriu tokia stropi mokine Nijolyte baigia pralenkti,o mokinys Linukas ir neatsilienka:::044:::044:::044
oi tau gerai,kad skrandis stiprus smile
beja man cia klausimas pasistojo kur musu tata pradinges?:::041

10,362

:V reik valgyt lengvo tipo maista . Paneliem zemaitisku blynu o muzikams lietuvos lasiniai cibulis ir snabia :::110
< vai bet ir saldainiu idejo, budingu tu tik lietuvai. Cia nepasimato tokiu:? kaip gerai kad mes turim kazka savo big_smile kitaip jau Lietuvelia buciau pamirsias.tiesa ir ledai lietuviski geri o apie alu isvis patyliu nei vokieciams nei italams nepavyksta isgauti tokio :::110
<Linute grazus avataras ...rimtus padargus griabi big_smile tas kulkosvaidis geriau nei "sreles" ;D ups...! praleidau "t"

10,363

sakai Lietuvoje ledai geri:::041 kad labai sunku dabar gerus issirinkti bent man...va tarybiniais laikais labai skanus buvo...dabar tokiu padaryti nemoka... sad
o kiek tu laiko Italijoje? smile

10,364

nu nu... man tai skanus visi tie ledai ant pagaliuko.. va ten tai skoniu skonis ir pasaulio taika big_smile)
>>> Danguolyte, as savo mokytojus tikrai stengiuosi pralenkti, bet Taves negaliu pralenkti, nes neleistu sazine :V :V tikrai, tikrai :::920
>>>> o musu DJ gerbiams Tata turbut uzsikases kokiuose sunkiuose mokslo tuneliuose ar dar kokioj slepiningoj sachtoj :? neramu man, ar jis dar gris :?bet labai viliuosi, nes mes ji labai mylim :::818
-----------
beje, nuojauta mane siandien kazkokia pakankino, kad meetas uz 2 savaiciu :V nebedaug jau beliko.... :? ania :::a48

10,365

Ne i tema bishki bet nesusilaikiau big_smile
1038 lapai vienoje temoje, manau drasiai galit pasidekot vieni kitiems uz taip ilgai gvildenama tema big_smile

10,366

Karolis, 22 пишет:

Ne i tema bishki bet nesusilaikiau big_smile
1038 lapai vienoje temoje, manau drasiai galit pasidekot vieni kitiems uz taip ilgai gvildenama tema big_smile

>> cia jau tiek sirdies islieta sitoj temoj kad jau cia klubas patapo NIK big_smile

10,367

pastebejau, kad zmones cia nepatingi  parasinet big_smile
NIK? persiprasau, bet manau neistengciau visos sitos temos perskaityt ir issiaiskinti ka tai reiskia big_smile

10,368

Fiodoras, 24 пишет:

<Linute grazus avataras ...rimtus padargus griabi big_smile tas kulkosvaidis geriau nei "sreles" ;D ups...! praleidau "t"

oj aciu aciu :V
>>>>beje Linutai siandien tavo svajone maciau wink stovejo invalidu vietoje ;D

10,369

Karolis, 22 пишет:

NIK? persiprasau, bet manau neistengciau visos sitos temos perskaityt ir issiaiskinti ka tai reiskia big_smile

Karoliuk, NIK nedrasiu ir kukliu wink

10,370

Lina, 23 пишет:
Karolis, 22 пишет:

Karoliuk, NIK nedrasiu ir kukliu wink

o kur dar viena K pametet ? juk cia klubas tongue turetu  but NIKK tongue

10,371

o klubas tai cia jau savaime suprantama big_smile net kitos K nereikia big_smile :::818
o tu lieziuvio nerodyk :V juk negrazu big_smile

10,372

Karolis, 22 пишет:

nereik čia visos temos skaityt, kad sužinotum kas tai tai yra, užtenka į pavadinimą žvilgtelt big_smile

10,373

nenen en.... jis turi skaityti ja :::b02 as jei sakiciau, tai tegu ir jis pasiskaito.. ant sirdies lengviau juk bus big_smile) bet ant akiu tai nea big_smile)
>>>Karoli, paskaityk, o tu pabandyk ir tau pavyks... :::035

10,374

kokia tu žiauri big_smile tau tebuvo 500 tongue o be to, jis nesakė, kad nori į mūsų tarpą :-) big_smile

10,375

na bus kaip ir ikrikstijimas wink juk kuo daugiau nedrasuoliu tuo smagiau big_smile :::858:::757

10,376

man tik 400 buvo :V
>> ir koks skirtumas 600 psl ten ar sen :V:V:V:V
taip, atleisk man viespatie,as nezinau ka rasau (chuckle) ;D ;D ;D
------------
tai kaip su tavim Karoliuk bus, jami mus ar nejami :?

10,377

big_smile nius nea zmones as tiek prie pc nesedziu kad perskaityciau visa tema big_smile

as laisvas ir nepriklausomas smile

Nijole -> kvietimo nemaciau tongue tongue tongue tongue

10,378

Auris, 19 пишет:

NEDRASIEJI - CONNECTING PEOPLE;)

KVIEČIAM PRISIJUNGT PRIE DISKUSIJŲ VISUS ! smile

Taijgi mūsų klubo teorija:

Jei vienam nedrasu, tai drauge tikrai drasiau!!:)

Užtat visi ir visos nedrasuoliai ir nedrasuolės, jungiames ir kartu jamam frontą! big_smile~

P.S.: Gali dalyvaut ir merginiukės:)~

Karoli, tai ir yra kvietimas big_smile) pats paciausias kvietimas... cia atskirai ju niekas nedalina... jei jami, tai jami..  :::818 tai va.. jei nori stoti i musu kluba, rasyk ese apie save ir busi musu draugas, biciulis ir lovos kaimynas :::b18
---------------------------

Karolis, 22 пишет:

as laisvas ir nepriklausomas smile

kanalas ;D;D;D ;D  <<<smelis, bet tu priprasi :::920

10,379

smile ai gal geriau as busu jusu klubo svecias smile
ese rasymas nera mano stirpioji puse tongue

10,380

daug kam ne stiprioji pusė, bet parašo wink