41

Re: SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI

oasis- "wonderwall" :::806

42

Lina, 23 пишет:

siuo momentu mane veza "fort minor- remember the name" nzn kodel bet man patinka;)

man pati daina tai tokia nelabai, bet tie zodziai>>>
This is 10% luck, 20% skill
15% concentrated power of will
5% pleasure, 50% pain
And a 100% reason to remember the name!
tai superiniai :::035

43

super zodziai, ar kartais ta daina nebuvo lnk ar tv3 reklalaminiam klipuke?

44

aga is cia sita daina visi ir zino
man tai masytes - laisve valdo

45

lietuviskos dainos irgi gerai, tai tada vertetu prisiminti ir foje ir mamontovo repertuara

46

guns and roses "nucking on heavens door"

47

Faithless - Insomnia.

48

per daug geru dainu buvo isleista per 100meti sunku butu issirinkti kazkuria viena :::818

49

Jurgita, 25 пишет:

guns and roses "nucking on heavens door"

jurga your english is perfect big_smile

50

na dar tiek negyvenau, kad galeciau 100ecio daina isrinkt:::629 bet, kad nelabai ir galima butu,o tai dainu yra ohoho kiek prikurta, ir nea bet kokiu:::011

51

o as balsuociau uz Metallica "Nothing else matters" arba Scorpions "Wind of change", o is lietuvisku uz Foje "Lauzo sviesa" smile

52

nu is mamontovo >> meile laisva ar kaip ji arba spalvoti sapnai

53

laba vakara

54

ne ne.. dbr kita pasiulyciau >>> mano matrica tu.. mano saule akmuo.. mano zodziai lietus. mano meile ruduo .. mano dievas zolej.. mano ziogas ore... stygos danguj stygos danguj.. muza delne  :::b08 zdz...... taika, vaikai (mm)

55

Nijolė, 20 пишет:

ne ne.. dbr kita pasiulyciau >>> mano matrica tu.. mano saule akmuo.. mano zodziai lietus. mano meile ruduo .. mano dievas zolej.. mano ziogas ore... stygos danguj stygos danguj.. muza delne  :::b08 zdz...... taika, vaikai (mm)

>> Tai Butu Sauliaus Muykolaicio - Matrica

>> o manoji daina butu Randy Crawford - street life :::b18

56

baldiejiš Linai big_smile
as pasiulyciau kazka nerialaus big_smile kazka kas neatsibostu ir nuo ko ausis niekada nepavargtu big_smile tai ka zmogus nesukure, o gamta! big_smile pabandykit pasileisti koki gabala diena is dienos pamatysit kaip jau trecia diena busit nuo jo nuvarge big_smile siaip tyla labai geras garsas :::111 ausys niekada nenuskausta :::036 nu jei sis mano varijantas netinka tai pasiulysiu koki merlino mensono tranku gabala ;D