10,421

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tai kad 8 valanda mums kazkaip netinka... visi mes susirenkam i gilia pavakare apie 10... ir tada nijolyte voveryte nemiega, o ryte komine keliasi ;D ;D ir viskas per jus nieksai niekadejau :::818
>>>> jo jo.. paziuresiu kada nors.. galkada nors.. nu gal... zdz...

10,422

nes man bendravimo truksta :::818

10,423

ir kodėlgi tau trūksta to bendravimo? smile

10,424

ok antras dublis, nes pirma internetas suvalge :::454
hey NIK klubo nariai, sveciai ir visi tie kurie skaitot sita mano nesamone:
bishkutuka noreciau prisistatyti, prisistatymas paruoshtas pagal Nijolytes rekomendacijas tai jei kas nepatiks akmenis metykit i jos darza :::027
Kaip mane saukti jau turbut visi zino jei dar nezinot, tai galit paskaityt dabar kairiam sone virsh kazkokios postmoderistinio paveiksliuko su belenkokiais ratais kvadratais uzrasyta Karolis, wink cia toki pavadinima iteisino mano gimdytojai pries daugiau nei 22 metukus.
Gimiau, augau, mokiaus, bishki studijavau, dziaugiausi, myliu ir gyvenu didziausiam musu mylimos Lietuveles kaimutyje, jei kas nezino sitaip yra tituluojamas Vilnius :::b40
Siuo metu bishki esu pakeles sparnus, vieno kaimuko mergu neuztenka :::034 tai nusprendziau dar ir i kita isibrauti, tai dabar lankstau tarp Vilniaus ir Klaipedos, vienur dirbu kitur studijuoju...
Tai apie geografine dislokacija butu tiek... smile dabar gal bishki apie save, ten anketoj yra, cia galiu apie chrakteri pora sakinuku brukstelt, tai siaip esu labai bjaurus big_smile na gal nelabai, bet bishki smile ir cia beveik tiesa big_smile zmogus kuris gali prisigalvoti visokiu nesamoniu ir po to priversti dar kitus jas igyvendinti... smile siaip turiu bishki suvalkietishko kraujo tai dar ir skupas esu big_smile kitaip tariant ko paprasysi to negausi ir dar prie visko gali but islazdavotas... :::044
dar cia prie bendro vaizdo tai bishki buvau sokejas, gal kokius 14 metuku, bet deja del traumu ir garbaus amziaus teko atsisveikinti su siuo linksmu uzsiemimu, kur ka kam ir kaip sokau, cia informacija atskleidziama tik privaciai big_smile jei ka domins kreipkites smile
Bishkuti apie pomegius, ju irgi turiu begale, visu tikrai nevardinsiu, nes uzfloodinsiu visa tema big_smile
keletas pagrindiniu: biliardas, kartingai, turistiniai zygiai, keliones, masinos, jura, saule, alus, merginos big_smile na ok rimciau, wow ( kas zino gerai, kas ne irgi gerai ), viskas kas susije su fantastu veikla, nes esu vieno Vilniaus fantastu klubo narys, dar aisq laisvalaikis su bratva ir visa kita saika, dar labai megstu grybavima ( ne ta kur kazka rinkt reikia, o tikraji grybavima :::b26 ), ir dar daug daug daug visokiu linksmu uzsiemimu.
Na gal jau uzteks manau big_smile is 5 sakiniu gavosi bishki daugiau, atsiprasau visu kad teko sita mano nesamone skaityt big_smile jei dar ka ka nori suzinot maloniai prasom klausti :::822
tai kaip ir viskas :::a52

10,425

ooo tai jau tata tikrai priims big_smile sesiau saunuole gerai padirbejai su siuo berniuku, oj jau gal vyras :-)

10,426

ogogo... o dabar reikia informuoti tatą apie šitą berniuką... :::858

10,427

jo jo jis man regis geris bus :V

10,428

joa,,, nu Karoli... skia.... as minejau apie 5sakinukus kokius... bet cia gal KOSMINES 5 pastraipos gavosi ;D
as sakau, mielieji, M@re jama virsu ;D ;D <<< Karolis ir suvalkietisko kraujo turi big_smile)
>>>> sesiau, jei ne vyras.. padarysim :V

10,429

sesiau :V tik taip garsiai nesiskelbkim :V

10,430

Nijolyte as bandziau tavo ta laishkai apsokti :::044 lyg ir pavyko wink

10,431

vai avi avi mare valdo gi ji dsake taip.. nera cia ko ta mare nera pasaulio centras tongue
>> Karoli buks sveikut sveikuteis big_smile

>> Pasakokis ka gi tu tam jau fantastu klube uzsijami :?
>> ar ten tik siaip beprotiskai fantastiskai laika leidziat :? big_smile

10,432

žinot ką, vaikai? man rodos Karolis pamiršo pasakyti patį svarbiausią dalyką :? kuklumo lygį :::035

10,433

Jo Karoli pasakyk savo kuklumo lygi kurioje srityje jis reiskiasi ir kaip reiskaisi wink :::818

10,434

Linai, na fantastu klubas ir visa fantastu veikla apima labai daug sriciu nuo fatastisko laiko leidimo iki spektakliu statymo, fantastiniu stalo ir kortu zaidimu, rpg ( cia turbut vienas is pagrindiniu rekvizitu lydinciu fantastus ), lrpg ir dar daug daug visko... siaip jei tikrai domina ar tiesiog knieti pasidometi tai yra forumas.fantastika.lt ten glaudziasi visi Lietuvos fantastai smile

Diana, pagal ka tas lygis matuojamas big_smile ?

10,435

pvz nesu užkalbinęs merginos blaivas big_smile

10,436

Niekada nesigulu pas mergina i lova pirma jos neatsiklauses ar priims :::044:::044
Ar uzteks ? big_smile ar reikia daugiau smulkmenu ?

10,437

šiaip užteks, bet smulkmenas rodos visi mėgsta big_smile

10,438

Karolis, 22 пишет:

Linai, na fantastu klubas ir visa fantastu veikla apima labai daug sriciu nuo fatastisko laiko leidimo iki spektakliu statymo, fantastiniu stalo ir kortu zaidimu, rpg ( cia turbut vienas is pagrindiniu rekvizitu lydinciu fantastus ), lrpg ir dar daug daug visko... siaip jei tikrai domina ar tiesiog knieti pasidometi tai yra forumas.fantastika.lt ten glaudziasi visi Lietuvos fantastai smile

Diana, pagal ka tas lygis matuojamas big_smile ?

>>>>

>> mmm teatras ir kitoks kulturos puiselejimas grazu grazu wink ir padirtina saunuoliai
> na reikes gal is uzsukti ten apsiuostyti kas per asmenybes glaudziasi big_smile

10,439

Joaaaa :? cia ir man butu idomu ar Karolis 22 kuklesnis uzmani:? cia vien lova nieko nepasako big_smile pasimatys tik po laiko tie kuklumai ;Dsiaip sveikinu naujus istojusius :::b25
<o Dianuka sveikinu, kad jau pilnamete tapo:D :::731
               Alohaa Hebra :::b25

10,440

sveikas sveikas big_smile kaip gyvenimelis wink