81

Re: sekso technika

gal reiktu susitikti kada:)))))))

82

o tai jei nepaslaptis, ka panele dare, kad taip jumis uzveze? smile

83

Olga, 24 пишет:

Mes, ne vaikinai .. kurie guli (tarkim kai ji buciuoji) ir jokiu emociju nerodo...

Gera rąsta turi big_smile)

84

grrrrr... ne rasta smile tiesiog, kai ji buciuoju (o jis guli) labai sunku suprast, ar jam patinka ar ne.. smile

85

Olga, 24 пишет:

grrrrr... ne rasta smile tiesiog, kai ji buciuoju (o jis guli) labai sunku suprast, ar jam patinka ar ne.. smile

niu vadinasi rastas smile rasta gali buciuot ir nesuprasi jam patinka ar ne. vaikinai taip vadina taip gulincias merginas per seksa wink

86

o tu kaip parodai, kad tau patinka? smile

87

tai aisku smile tai naturalu. be to tai uzveda partneri, kuris jaudina smile

88

rodai smile bet kaip tu tai darai ?! smile

89

Olga, 24 пишет:

rodai smile bet kaip tu tai darai ?! smile

klausimas skamba taip - kaip tu prodai kad tave jaudina merginos prisilietimai ir kita? smile) niu susidare ispudis kad tikrai nejaudinai vaikino, arba vaikinas -  akmuo smile) oki. viskas priklauso nuo to ka daro ir kaip.. pradedant gilesniu kvepavimu.. atodusiu.. uzsimerkimu.. Daug ko negaliu papasakoti taip zodziais. Kodel? Esu buves sokejas ir mano kunas moka atsiduoti aistra.. O zodziais tai sunku apibudint

90

Turiu problemele, musu su partnere nuomones ganetinia skiriasi 1 aspektu... Ir as kaip ir nelabai zinau is kurios posicijos man geriau butu nukreipti tema ta linkme... As kalbu apie tai kad "myletis su prezervatyvu tai tas pats kaip valgyti banana su lupena". Ir nebegaliu taip... reik kazkaip subtiliai pereiti prie kontraceptiniu hmm

91

Osvaldas, 19 пишет:

Turiu problemele, musu su partnere nuomones ganetinia skiriasi 1 aspektu... Ir as kaip ir nelabai zinau is kurios posicijos man geriau butu nukreipti tema ta linkme... As kalbu apie tai kad "myletis su prezervatyvu tai tas pats kaip valgyti banana su lupena". Ir nebegaliu taip... reik kazkaip subtiliai pereiti prie kontraceptiniu hmm

na, jeigu abudu esat pilnai uztikrinti, kad jokiu ligu kaip ir nera (daktareliai tiksliau zino big_smile)), tai tiesiog nupirk pleistriukus, papasakok, ir pasakyk kad taip abiem maloniau bus.. smile aplamai, cia turi but geras pokalbis ta tema.. smile

92

spontaniskumas,be beprasmiu klausimu.... smile