61

Re: alus

Linas, 19 пишет:
Karolina, 19 пишет:

o vat man nepatinka moteriski bokalai.. vazos kazkokios.. :::537 :::a55
reik normaliai, is gero bokalo :::630 kad paimt butu uz ko :::b18 :::b02

> Karolyte, priseis mums ragauti aluti nieko nebus smile jau su Nijolyte ragavau ir skaniai geresi :::b18

dieve, nekankink tu zmogaus.. uz ka jai taip kenteti reikia ir laukti alaus...
>>> as tai viskas.. ateina 5dienis ir vsio.. mano lupas suvilgys gera alaus puta :::b18

62

Linas, 19 пишет:
Karolina, 19 пишет:

o vat man nepatinka moteriski bokalai.. vazos kazkokios.. :::537 :::a55
reik normaliai, is gero bokalo :::630 kad paimt butu uz ko :::b18 :::b02

> Karolyte, priseis mums ragauti aluti nieko nebus smile jau su Nijolyte ragavau ir skaniai geresi :::b18

gerai gerai, butinai ragausim wink

63

svyturio baltas o daugiau net nesugalvoju kas cia man skanu big_smile

64

man tai degintas, kurio nebera sad

65

yra deginto svyturio man atrodo degintas yra, paskui tas adler bock

66

Lina, 23 пишет:

yra deginto svyturio man atrodo degintas yra, paskui tas adler bock

ale vėl jūs čia su tuo Švyturiu ;D..........aš gi sakau pats normaliaus yr Horns ;D......paym litą devym, nusperk ir ger.......;D

67

... Corona... labai skanus gerimukas ir buteliukas .... elegantishkas, skaniai gerias, tik kapt ir neraaa....

68

Aleksandras, 21 пишет:

keista kad pana tokia tema sukure big_smile o man patinka alus su skoniu. carlsbergas man asmeniskai my***as yra, nesupykit niekas, ir svyturys ne prie sirdies. megstu tamsu alu. nors siaip ir alaus skonis priklauso nuo daug ko, pvz su kuo esi, ar salta geri, ar gamtoj, ar namie ir pan. kartais visoks buna skanus smile

Va cia as irgi uz wink

69

jo, lietuvaiciai,..
dar sukurkit tema, kaip "degtine" bus grazu grazu ant pavasario zemes...nu cia ne i tema, na ne esme..
mane jau nervuot pradeda, kad Lietuva, o tiksliau jos pilieciai, nusigerineja.. tuoj ir rusijai busim prilyginami!?;/

70

Agne, 16 пишет:

jo, lietuvaiciai,..
dar sukurkit tema, kaip "degtine" bus grazu grazu ant pavasario zemes...nu cia ne i tema, na ne esme..
mane jau nervuot pradeda, kad Lietuva, o tiksliau jos pilieciai, nusigerineja.. tuoj ir rusijai busim prilyginami!?;/

... rusu nepergers niekas.... smile

71

bet mes antri po ju! grazuma..

72

Agne, apie alu diskutuoti nereikia buti pijoku ar siaip kokiu degradu :? as taip manyciau :?
>> o ir pati niekada alaus ar sidro gerus nesi :? ar dar ko nors :V

73

7-30 tik

74

Agne, 16 пишет:

bet mes antri po ju! grazuma..

Agne.. smile Alus galima sakyti yra musu tautos gerimas smile Ir jo rusiu bei skoniu yra paciu ivairiausiu smile ir gerti ji galima nebutinai iki zemes graibymo, o tiesiog megaujantis smile Ir tema sukurta tam, kad suzinoti, koks alus populiariausias musu visu forumieciu tarpe smile Ir tai toli grazu nereiskia, kad mes esam alkoholikai smile Tai tas pats, kas butu sukurta tema apie megstamiausia gaivuji gerima arba megstamiausius ledus smile Nesinervink, viskas bus gerai wink

P.S. Tu ismesta, taip kad nekisk nosies kur nereikia wink

75

Alus gerai o daug alaus dar geriau big_smile

76

budweiser, corona.. pagrinde sitie geriausi man asmeniskai.. smile

77

zalgirio ir / arba gubernijos extra o jei nera tai svyturio extra ar gintarini.

78

siaip kaskas minejo kad vyru gerimas ALUS- nesamone! nuo daug daug alaus pradedi slapintis atsitupes tai iseitu moteru gerimas ;D

79

Andrius, 26 пишет:

siaip kaskas minejo kad vyru gerimas ALUS- nesamone! nuo daug daug alaus pradedi slapintis atsitupes tai iseitu moteru gerimas ;D

ne ne.. cia kitaip.. ne moteru gerimas, bet sumoteriskeji nuo jo;D ;D

80

Nijolė, 20 пишет:

Agne, apie alu diskutuoti nereikia buti pijoku ar siaip kokiu degradu :? as taip manyciau :?
>> o ir pati niekada alaus ar sidro gerus nesi :? ar dar ko nors :V

bet tu nesupranti, prie ko cia ash ragavus ar ne!xD Tu supratai ka norejau pasakyt ir vsio.. gina in ce ta alu...:?