81

Re: alus

Agne, 16 пишет:
Nijolė, 20 пишет:

Agne, apie alu diskutuoti nereikia buti pijoku ar siaip kokiu degradu :? as taip manyciau :?
>> o ir pati niekada alaus ar sidro gerus nesi :? ar dar ko nors :V

bet tu nesupranti, prie ko cia ash ragavus ar ne!xD Tu supratai ka norejau pasakyt ir vsio.. gina in ce ta alu...:?

prie ko .. prie ko.. prie to, kad matai, stumi cia, kad mes prasigere, vos ne pijokai ir nelaimeliai salies.. esam prasigerus tauta ir .t.t. o pati nors ka nors darai, kad musu niekas taip nevadintu :? va prie ko

82

geriausias KALNAPILIS7.30 UTENOS PILSNER IR SVYTURIO SVYTURIO smile

83

forto sviesus 4 eva :>

84

Svyturio svyturio ir tik svyturio svyturio smile O baruose kadangi jo nera, tai Kalnapilio grand dar visai nieko...

85

Svyrutio baruose nera :?

86

tikrai kad svyturio svyturys geriausias wink

87

Bet koks pramoniniu būdu pagamintas alus yra tik nevykusi imitacija. Tikrai nevertas kad jį gerčiau.

88

Andrius, 32 пишет:

Bet koks pramoniniu būdu pagamintas alus yra tik nevykusi imitacija. Tikrai nevertas kad jį gerčiau.

> o tai pats jau zn koki super duper aulaus recepta :? :::b18

89

Andrius, 32 пишет:

Manau kad vykusi... butu nevykusi, tokio alaus prekyboje nebutu... big_smile
>> Linai, nereikia super duper alaus recepto, tiesiog turetu uztekti tik recepto... big_smile

90

Na, recepto nežinau, bet naminio alaus kažkada yra tekę ragauti. O dėl to, kas yra prekyboje, manau, tu neteisus - žmonės pripranta prie bet kokio birzgalo. Ypač, jei kokybė prastėja labai palengva.
Et, gailiuosi įsivėlęs į šitą diskusiją...

91

Andrius, 32 пишет:

Na, recepto nežinau, bet naminio alaus kažkada yra tekę ragauti. O dėl to, kas yra prekyboje, manau, tu neteisus - žmonės pripranta prie bet kokio birzgalo. Ypač, jei kokybė prastėja labai palengva.
Et, gailiuosi įsivėlęs į šitą diskusiją...

Nesigailek, juk suprantanciu lygiai taip, kaip Tu, nedaug yra, tad nieko nuostabaus neturetu buti del tokios reakcijos i Tavo posta... Kiti naminio alaus nepripazysta ir net netoleruoja, jiems neyrodisi, kad gerai padarytas naminis alus yra tikras alus... Juk visokiu zmoniu yra, tiek su savais pomegiais bei yprociais... big_smile

92

as tai niekada negerus naminio alaus... bet siaip del skonio, tai gal lietuviskas skaniausias, nes kokias 6 rusis esu gerus ir uzsienietisko :?
>> o del naminio, tai siaip noreciau paragauti... o Andriau, tu to naminio alaus esi daug geres :? ir kiekvienakart ji geri ir neperki to, kur pardesu buna :?

93

Nijolė, 20 пишет:

as tai niekada negerus naminio alaus... bet siaip del skonio, tai gal lietuviskas skaniausias, nes kokias 6 rusis esu gerus ir uzsienietisko :?
>> o del naminio, tai siaip noreciau paragauti... o Andriau, tu to naminio alaus esi daug geres :? ir kiekvienakart ji geri ir neperki to, kur pardesu buna :?

naminis drumzlinas nefiltruotas ir nepasterilizuotas ir jame daugiau skonio is pradziu nepatinka o paskui priprantama ir pirktiniai atrodo beskoniai...

94

nu bet as neturiu jokio namuko, kuriame galeciau ten kazka virti ar dar ka daryti. tai pasitenkinsiu ir pirktiniu :V nu siaip man dar nepatinka tie visi drumzliukai .. kazkaip nepatikimai atrodo :V

95

Nijolė, 20 пишет:

nu bet as neturiu jokio namuko, kuriame galeciau ten kazka virti ar dar ka daryti. tai pasitenkinsiu ir pirktiniu :V nu siaip man dar nepatinka tie visi drumzliukai .. kazkaip nepatikimai atrodo :V

netiesa kad nepatikimi. pirk is gero draugo:D toks alus yra tikresnis ...na as jo negeriu bet toks sveikatai naudingesnis big_smile ir tu vitaminu jame daugiau yra ir procentu daugiau ir gyvu naudingu bakteriju daugiau .... zodziu tomukas tai nuo jo visalaik prisisprogsta :::110

96

;D ;D ne, nepatikimai man del to.. kad negraziai man atrodo tos drumzliukes.. o siaip tikrai gerciau :::b18

97

ah tu pioke ;D na bet cia normalu viska isbanduyi :V jug ne kokainas big_smile

98

as pijoke :::921 brangusis, o kas cia sidra rytais geria??/ ;D ;D ;D turbut as ;D ;D

99

siandien isimylejasu svyturio premium pils ... visa meile mano jam :::727

100

as sita Nijole zn ji kandis kaip reikiant ;D ;D