10,541

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Karolis, 22 пишет:

Fiodoras tu cia ziuriu pavarei per visa skilti atsakymu prirasiai :::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044

Tai as cia uz visa savaite i prieki ;D nes rytoi isrugsiu i kita miesta dirbti ir grysiu  tik kita pirmadieni big_smile

10,542

ana po visa italija blaskosi vyrukai kaip kokia cirko trupe ;D
>> na ir jus su ta kiausiniu svente..

> chebra snd pasm ane Alytuje snigo.. nu nieko nera nuostabiau nei sniegas per velykas :::819

10,543

Linas, 19 пишет:

ana po visa italija blaskosi vyrukai kaip kokia cirko trupe ;D
>> na ir jus su ta kiausiniu svente..

> chebra snd pasm ane Alytuje snigo.. nu nieko nera nuostabiau nei sniegas per velykas :::819

Ne Linai as ten visalaik taip dirbu jau nuo praeitu metu:::110
o svente kaip visalaik jau pries dvi dienas kiausinius( beje vistu)
prisivalgiau...  tai sendi tik majaneza butelis nesiu ismesti:::a31
< kaip sekasi na pasisekima budu big_smile o pasmane jau galima degintis big_smile

10,544

Tomas, 24 пишет:

Ne jos grobuonis ,imeti karta i metus pasprogusi balandi ir jos ten mesineja :::036
tik si karta terariumas iskilo ir prasidejo invazija i mano kamgari hmm teko kvepalus ...ptiu dihlofosa panaudot :::036 na bet gal isigysiu nauja big_smile

žvengiu, negaliu...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Evelina, 18 пишет:

Nusprendziau uzsukti ir paklausti kaip jums sekasi...nes visai nera laiko:(...cia sedeti
tai kaip jums sekasi?:)

geruliukai reikaliukai, kai pamirštu mokyklą big_smile mano paklausa padidėjo, kai teises išsilaikiau... ;D o kaip tau? smile

nu ką, visi čia jau prisveikino su kiaušinių diena... bet ir aš noriu big_smile

tai va, linkiu kietų varinių auksinių ar belekokių kitų, beletik tvirtų big_smile linkiu nugalėt visus blogius ir bloges ir bus šauniem vaikučiam :::236

10,545

Sveikuciai;)
sveikinu su Velykom linkiu visiems gero pachmielo ir nepersivalgykit kiausiniu:::044 na vaikinai galit ju ir daugiau suvalgyti nekenks:::044

10,546

Danguolyte tu man sms rasei :?
>  labas o kodel jmaju mum daugiau ju reikia valgyti :? big_smile

10,547

Danguole, 21 пишет:

Sveikuciai;)
sveikinu su Velykom linkiu visiems gero pachmielo ir nepersivalgykit kiausiniu:::044 na vaikinai galit ju ir daugiau suvalgyti nekenks:::044

vai Danguolyt hmm as tai ju persivalgiau ....jau vaka tai pilva isipute :::110 o buvo toks plokscias hmm

10,548

Jo as tau sms rasiau,nes siokie tokie nesklandumai ir negaliu saskaitos pasipyldyti...tai pavogiau is tevo tel.ir parasiau:::034 ir tikriausiai prisistaciau ne taip:::042
O tu Linuk pamastyk kokia nauda vyrams kiausiniai daro...:::044

10,549

Fiodoras, 24 пишет:
Danguole, 21 пишет:

Sveikuciai;)

vai Danduolylt hmm as tai ju persivalgiau ....jau vaka tai pilva isipute :::110 o buvo toks plokscias hmm

vaje tikriausiai per velai savo linkejima jau parasiau:::049 buciau anksciau parasius butum nepersivalges:::044

10,550

Danguole, 21 пишет:

Jo as tau sms rasiau,nes siokie tokie nesklandumai ir negaliu saskaitos pasipyldyti...tai pavogiau is tevo tel.ir parasiau:::034 ir tikriausiai prisistaciau ne taip:::042

noreciau isiterpti ir pranesti kad zinau kokia nauda vyrams daro kiausiniai ...
nerikes man dinamito pastatams griauti kai pabezdesiu :::110

10,551

Fiodoras, 24 пишет:
Danguole, 21 пишет:

noreciau isiterpti ir pranesti kad zinau kokia nauda vyrams daro kiausiniai ...
nerikes man dinamito pastatams griauti kai pabezdesiu :::110

tai cia ne nauda,o beda tikra:::209 kas bus jei puse Italijos sugriausi?:::041:::044

10,552

siaip negrazu bezdeti ane :V isgersiu angliuko big_smile

10,553

na Fiodorai jei paklausiai tai atsakysiu,kad negrazu:::042:::044 o as va vynuko persiragavau,tai va man jau kad ir ka gerciau nepades:::034

10,554

Danguole, 21 пишет:

na Fiodorai jei paklausiai tai atsakysiu,kad negrazu:::042:::044 o as va vynuko persiragavau,tai va man jau kad ir ka gerciau nepades:::034

pas mane jau du menesiai metosi butelis 2004 bonardos:D skanus tik nera su kuo gerti :::110

10,555

Danguole, 21 пишет:

as taip ir pamaniau kad tu wink
> aciu uz sveikinima nes as kai nzn kas raso tasi nlb atrasineju arba keliu ragelius big_smile nepatinka man su nepazistamais sneketis big_smile

10,556

Fiodoras, 24 пишет:
Danguole, 21 пишет:

pas mane jau du menesiai metosi butelis 2004 bonardos:D skanus tik nera su kuo gerti :::110

vienas Fiodorai...vienas...arba nusikabink kokia zavia itale ir nebus bedos:::034

10,557

sveikuciai smile visus su kiausiniu svente wink

10,558

Linas, 19 пишет:
Danguole, 21 пишет:

as taip ir pamaniau kad tu wink
> aciu uz sveikinima nes as kai nzn kas raso tasi nlb atrasineju arba keliu ragelius big_smile nepatinka man su nepazistamais sneketis big_smile

tai tau aciu tavo sms buvo labai grazus wink juk butu kiauliska is mano puses tau neatrasyti...bent is nesavo telefono atrasiau :::044

10,559

Labas Lina tave taipat wink

10,560

aciu aciu :V linkejimai nuo sesutes :H ir ar skaitet nutarima kur ji parase :?