Тема: Tavo apimtys
Niu va, pradėkim pasipasakokim apie apimtis
pažiūrėsim kokių apimčių panos čia lankosi
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Tavo apimtys
Niu va, pradėkim pasipasakokim apie apimtis
pažiūrėsim kokių apimčių panos čia lankosi
Hm... keistoka tema :? Net nezinau savo apimciu, reikes prie progos issimatuoti. Kodet tau cia taip smalsu? :?
nu Natasha ir sumastai ;D
jo jo, taip as dabar imsiu ir visiem pasakosiuos kokios mano apimtys! nesulauksit
kam reikes tas suzinos.. o be to ir pati nezinau.. :V
geriau pasipasakokim savo smegenų apimtis....a, Natalija?
kituose forumuose smagiai padiskutuojame o cia..
nu siaip cia tik paklausiau..
Gal jei tu pirma pralaužtum ledus su savais skaičiukais, kitoms lengviau būtų..
kituose forumuose smagiai padiskutuojame o cia..
nu siaip cia tik paklausiau..
Tu cia man kitu forumu su situ nelygink, prasyc!
Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
na, gal nereikia taip? šiaip matos, kad pati anketoj savo svorį sumelavus:)
Viktorija, 17 пишет:Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
Gal nori mane pasvert? ;D
Ernesta, 19 пишет:Viktorija, 17 пишет:Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
tik ir sapnuoju apie tai.
Ernesta, 19 пишет:Viktorija, 17 пишет:Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
o galima man? galiu dar ir ismatuot
plea man tai nezinau as jauciuos lb stora..........net nezinau ka reik daryt .......
Lina, visos storom jaučiasi, nepergyvenk ir su tuo galima gyvent
o tu isivaizduojias sveriu 62kg.o ugid tik 174..tai siaubas
tikrai nemanau kad cia storra bent viena is visu merginu cia rasiusiu
tikrai nemanau kad cia storra bent viena is visu merginu cia rasiusiu
Tikrai taip manai?
lina manau kad tu tikrai plona esi
Na aciu:) net nemania kad taip yra visada laikiau save stambia
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Tavo apimtys