1

Тема: Kaip suvylioti vaikina?

Patarkit visi kas ismano si mena smile Kaip draugiskus santykius paverst meiles..

2

Re: Kaip suvylioti vaikina?

pabandyk oraliny....

3

Darius, 35 пишет:

pabandyk oraliny....

gyvenimiska patirtis prabilo..

4

Šitą meną kiekvienas savaip išmano... per 21 metus ir tu, Siuzana, jau turėtum šį tą nutuokt :::041

5

Na jo Siuzana jei per 21 metus neisiaiskinai kaip vaikina i lova istempta tai cia dideles spragos sviecia wink

6

pagal mane tai draugisku santykiu paverst meiles nelabai lengva.. netgi labai sunku.. nes draugai ir meiluziai - labai skirtingos savokos. neisivaizduoju saves su bet kokia savo gera drauge, kuri man yra tik drauge smile

7

Karolis, 22 пишет:

Na jo Siuzana jei per 21 metus neisiaiskinai kaip vaikina i lova istempta tai cia dideles spragos sviecia wink

oi oi .. cia taigi klausia ne kaip i lova nusitempt, o kaip is draugisku santykiu kazka rimtesnio sukurt.. o tai nera labai lengva, kaip kad pirstais spragtelt :V va, Aleksandras teisingai pastebejo..

8

Darius, 35 пишет:

pabandyk oraliny....

- po tokio vyliojimo ar ziuretum rimtai i mergina?

Tikriausiai blogai issireiskiau arba kazkam galvoje tik lovos santykiai sukasi, bet man idomu suzinot kaip sukurti kazka rimtesnio... Per savo metus ismanau pakankamai, vaikina i lova isitemp - keliu min reikalas. O cia noriu suzinoti kada i kokias merginas ziuri rimciau..

9

* O cia noriu suzinoti i kokias merginas ziuri rimciau.

10

uuuu...mmmmm...ooooo.... vat kaip.... matyt visa gyvenima nerimta labai mergina esi. zinok kai kam ir padykusios patinka, ir jie mielai rimtai ziuri i padykusia drauge. ta prasme su tokia draugautu. o jei tu sugebi isiviliot i lova juos, tai gal tau tik to ir reikia. kam tau vilioti juos kitais budais ?
zinok, jei suvilioji ir palieki lovoj tai viena, bet jei suzadini jausmus ir sudauzai sirdi, tai visai kas kita...

11

na jei moki suvilioti tai nereiskia kad tuo ir teuzsiemi...  ir nesu as kazkokia nerimta kaip tu cia sakai  blyn  bet vat nera man teke lauzyt galvos kaip cia ka cia kad kazkam patikt tai vat ir klausiu aisku kiekvienas ta moka savaip bet vat man idomu paklausyt ka kiti pataria... bet matau mane kazkaip keistai suprato.... sad

12

taip taip, visada buna pirmas kartas. abejoju ar kas tau ka naudingo patars, jei egzistuotu realus patarimai, tai vienisu zmoniu nebutu zemej ;] bet va kiek knygu milijonus leidzia kaip susirasti antra puse, o naudos snipstas ;] tik bandymu ir klaidu keliu ismoksi. taip visi mokosi... smile

13

Siuzana, 21 пишет:

Patarkit visi kas ismano si mena smile Kaip draugiskus santykius paverst meiles..

Gal ne koks būsiu patarėjas, bet visgi pabandysiu..
Parodyk, kad jam jauti simpatija. Pora komplimentų, tokių "tarp kitko", nekaltų užuominu.. Jeigu jis tai žinos - pradės sukt galvą. Manau, kad tai būtų žingsnis į priekį.

14

man atrodo cia labai individualu. kas viena vaikina "uzkabina", kita gali atsumti...

15

Aleksandras, 22 пишет:

taip taip, visada buna pirmas kartas. abejoju ar kas tau ka naudingo patars, jei egzistuotu realus patarimai, tai vienisu zmoniu nebutu zemej ;] bet va kiek knygu milijonus leidzia kaip susirasti antra puse, o naudos snipstas ;] tik bandymu ir klaidu keliu ismoksi. taip visi mokosi... smile

as viena tokia knyga skaiciau "Kaip susirasti vyra visam gyvenimui". buvo nupiginta, kainavo gal 3Lt, galvoju paaukosiu, kad susirasciau visam gyvenimui vyra big_smile tai ten pagrindiniai patarimai tokie - mylek save ir pamils tave. banalu ir paprasta. smile

16

ir is tiesu veiksminga. niekas nenori prasidet su saves gailinciu zmogum, kuris nuolat skundziasi kad negali susirast "antros puses" ;]

17

na jau cia didelis klausimas ar iseis tjp lengvai wink

18

svarbu per daug saves nemyleti big_smile

19

Siuzana, 21 пишет:

pasakyk tiesa tik surask labai tiknkama momenta.Reiktu Tau pasiruosti ir neigiamam atsakymui big_smile gali jis isigasti is pradziu,bet jei jis neturi vis dar drauges tikriausiai jau senai galvoja apie tapati ka ir tu big_smile

20

Siuzana, 21 пишет:
Darius, 35 пишет:

pabandyk oraliny....

- po tokio vyliojimo ar ziuretum rimtai i mergina?

Tikriausiai blogai issireiskiau arba kazkam galvoje tik lovos santykiai sukasi, bet man idomu suzinot kaip sukurti kazka rimtesnio... Per savo metus ismanau pakankamai, vaikina i lova isitemp - keliu min reikalas. O cia noriu suzinoti kada i kokias merginas ziuri rimciau..

Manes ir per savaite nenusitemtum big_smile:D:D as uzsispyres big_smile:D:D