Тема: rengimosi stilius...
kaip turi siaip laikais rengtis vaikinai kad merginos i juos labiau ziuretu? kas dabar merginom vaikinuose labiausiai patinka ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → rengimosi stilius...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kaip turi siaip laikais rengtis vaikinai kad merginos i juos labiau ziuretu? kas dabar merginom vaikinuose labiausiai patinka ?
sutinku su Kristina, cia subjektyvus dalykas, vienai toks kitai kitoks patiks man klasikinio stiliaus berniukai patinka, kelnytes, paltukai, svarkai, marskinukai, nebedaug tokiu berniuku like, bet yra ;] vyrukai, jau tik ne treningai(nesneku apie namus ar sporta). aisku tvarkingai prie viso ko ;] ir su sypsena privalumas ;]
kiek zmoniu,tiek nuomoniu.nzn kaip kitos,bet as ziuriu,kad vaikinas visu pirma butu tvarkingas.t.y nepurvinais isvalytais batais ir ant drabuziu nesimatytu pusryciu ar vakarienes liekanu,kad zinotu kas per daiktas yra plauku sepetys ir dar galeciau vardint ir vardint....na,o apranga nera tokia jau ir svarbi,zinoma gerai,kai neatrodo juokingai,o man visi tokie yra tie forsai,reperiai kur patraukus visos imanomos kelnes nuslysta nuo uzpakalio ir t.t.nenoriu nieko izeisti,cia tik mano nuomone,tai gal ir apsiribosiu siais dviem pvz.nes kadangi pati neesu nei panke,nei gote,nei repere,nei metaliste nei dar kokia,tai kazkaip jausciausi kvailai prie kitokio zmogaus.
Nekalbėsiu abstrakcijom, o geriau konkretų pavyzdį pateiksiu.
Mano subjektyvia nuomone, va šitoks variantas yra optimalus.
Teisybė, kad genialumas slypi paprastume stilingas minimalizmas mane bent jau skraidina
Mano subjektyvia nuomone, va šitoks variantasyra optimalus.
Teisybė, kad genialumas slypi paprastumestilingas minimalizmas mane bent jau skraidina
Martyna, ir butinai latino ar mulatas ? ar pakepes soliariume :? nes va ta foto paziurejau ir minciu tokiu pasigavau
Martyna, 19 пишет:Nekalbėsiu abstrakcijom, o geriau konkretų pavyzdį pateiksiu.
Teisybė, kad genialumas slypi paprastumestilingas minimalizmas mane bent jau skraidina
Martyna, ir butinai latino ar mulatas ? ar pakepes soliariume :? nes va ta foto paziurejau ir minciu tokiu pasigavau
che... ne, nebūtinai ;] aš konkrečiai rengimosi stilių norėjau akcentuoti.
Bet ką čia slėpti - tamsesnio gymio katinai man imponuoja..
Linas, 19 пишет:Martyna, 19 пишет:Nekalbėsiu abstrakcijom, o geriau konkretų pavyzdį pateiksiu.
che... ne, nebūtinai ;] aš konkrečiai rengimosi stilių norėjau akcentuoti.
Bet ką čia slėpti - tamsesnio gymio katinai man imponuoja..
na visos jus tokios kad tik i babajus ziurit (joke) nors as ir pats nesu toks jau suris bet ir nesu per daug pajuodes
na visos jus tokios kad tik i babajus ziurit
(joke) nors as ir pats nesu toks jau suris bet ir nesu per daug pajuodes
Tai čia turbūt galioja ta taisyklė, kad labiausiai norisi to, ko neturi...
Aš tik stebiuos, kaip jūs (lietuvaičiai) vis neišsižadat savo tautinių mergaičių. Nors man visad įtartinai suklastotas tas posakis "lietuvaitės gražiausios" atrodė
Linas, 19 пишет:na visos jus tokios kad tik i babajus ziurit
(joke) nors as ir pats nesu toks jau suris bet ir nesu per daug pajuodes
Tai čia turbūt galioja ta taisyklė, kad labiausiai norisi to, ko neturi...
![]()
Aš tik stebiuos, kaip jūs (lietuvaičiai) vis neišsižadat savo tautinių mergaičių. Nors man visad įtartinai suklastotas tas posakis "lietuvaitės gražiausios" atrodė
na cia irgi keistokiai skamba bet LT merginou tiek graziu yra kad net akys raipsta :-)
Lietuvaiciai berniukai taip pat labai neblogi
na bet cia apie skudurus kalbama
tai tesk ir tu minti
joa... Martyna, duoks penkis.. tokie ir mano akutes patraukia visada (apie stiliuka as
)
aha :d jau kazin ar cia apsirengimo stilius tau krinta i aakis :d
siaip sukuosena man jo nepatinka.. veidelis draugiskas ... o stiliukas tai meile
velnias, atjunge...
gerai, tesiu minti bet sikart trumpiau pasireiksiu, bo labai tingiu vel is naujo ta pacia istorija kurpt.. cia grazu:
(su juodais marskinukais) sakes kaip man grazu juodi marskinukai..
, cia grazu:
(nors graziau be paneles butu..
)
o vat tokie NIEKADA nepatrauktu mano demesio:
o tas berniukas kur Martyna parode, irgi atkreiptu mano demesi gatveje ir ne tik
velnias, atjunge...
gerai, tesiu mintibet sikart trumpiau pasireiksiu, bo labai tingiu vel is naujo ta pacia istorija kurpt.. cia grazu:
(su juodais marskinukais) sakes kaip man grazu juodi marskinukai..
, cia grazu:
(nors graziau be paneles butu..
)
o vat tokie NIEKADA nepatrauktu mano demesio:![]()
o tas berniukas kur Martyna parode, irgi atkreiptu mano demesi gatveje ir ne tik![]()
na kurgi pirmieji vyrukai nebus grazus,kazin ar kas pasakytu,kad Domenico Dolce ir Stephano Gabbana yra ne stilingi:)tik man rozines slepetes nelabai,na bet zinoma ne man spresti:)
man tas dirzas nepatinka.. bet abu jie caces
aciu aciu
<<<<o kaip ten be tu treningu :? ka su kostiumu turiu kasi zaist :? Agniuk kaip manai jug yra laikas ir vieta o apsirengiame tam momentui ane
Sportine apranga ir yra skirta sportui O ne kasdieniniam vartojimui ;D Aisku, kai kuriem ir marmuziu dauzymas yra sportas.. :? Bet tokie yra fu kakos..
Tapk emo :D:D visiems patiksi
:D:D yra ir pliusu
galesi verkti belekur ir zmones nekreips demesio
))) Seip ziuriu cia reikia biski pakeisti stiliu, nes kiek matau trenigai nebemadau
:D:D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → rengimosi stilius...