Re: alus
premium pils geris
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → alus
premium pils geris
Linuk, toks toki pazino ir draugu pavadino ;D
>> Auri, nors karta musu nuomones del alaus sutapo
premium pils geris
kaip tik galvojau paklaust, ar kas pilsa ragavo ;] kandziojasi jo kaina, susigundau pigesniu bet reiks kada susitaupyt ir paragaut
jo.. jau kaina tai kalba pati uz save... bet kartais per sventes galima ir pameginti ikasti ji...
tai kiek jis kainuoja? nes as ne nepaziurejau
>>> Aleksandrai, kad ir kiek jis bekainuotu... jis vertas kiekvieno cento
Milane daug to alaus bet lietuviska man va tai tryksta
svyturio baltas su citrina
feeeeeee nemegstu alaus.
jau maciau kiek tas pils kastavoja 2.29 + butelis zdz, laiminga galiu ji ir toliau maukti dabar jis mano meile
skaitau ir suprantu kad alus tikrai nera tik vyriskas gerimas. manau ji gali geri ir merginos
Šiaip nesu alaus mėgėja, bet "Avily" tai man pats skaniausias parsiduoda... ir vietoj gaminamas... Nebepamenu, kokį ten konkrečiai gėriau, bet neabejoju, kad visi jie ten verti dėmesio
Šiaip nesu alaus mėgėja, bet "Avily" tai man pats skaniausias parsiduoda... ir vietoj gaminamas... Nebepamenu, kokį ten konkrečiai gėriau, bet neabejoju, kad visi jie ten verti dėmesio
as vel busiu slykstus bet jau mane zlugdo kalbos kulturos klaidos
> parsiduoda tik merginos skresgatviuose ;D ;D
> o jei rimtai tai alus labai skanus as visada tik uz svyturi o kiti alus tai tik ezio sysalas
Martyna, 19 пишет:Šiaip nesu alaus mėgėja, bet "Avily" tai man pats skaniausias parsiduoda... ir vietoj gaminamas... Nebepamenu, kokį ten konkrečiai gėriau, bet neabejoju, kad visi jie ten verti dėmesio
as vel busiu slykstus bet jau mane zlugdo kalbos kulturos klaidos
> parsiduoda tik merginos skresgatviuose ;D ;D
> o jei rimtai tai alus labai skanus as visada tik uz svyturi o kiti alus tai tik ezio sysalas
O kodėl tamstos moderatoriaus nežlugdo lietuviškos abėcėlės nevartojimas? ;]
Prašyčiau mano šnekamosios kalbos netaisyti, ir aš turiu teisę retkarčiais bent kiek nukrypti į lankas, bet neabejok, kad pati tą matau ;]
Aš už ežio sysalą tada! :D:D egzotika
<...>
<...>
duoks Martyna man penkis lietuviska abecele negaliu... cia tai nuotaika praskaidrinai ;D
>>> Linuk, apsimelavai dar ir bravarijos alus tau geris (nebent jau nuomone pakeitei ) ir issizadejai jo :?
>> o man tai skanus ir kitas alus.. be be be
Martyna, 19 пишет:<...>
<...>
duoks Martyna man penkis lietuviska abecele negaliu... cia tai nuotaika praskaidrinai ;D
>>> Linuk, apsimelavai dar ir bravarijos alus tau geris (nebent jau nuomone pakeitei ) ir issizadejai jo :?
naa... tai džiugu, jeigu nuotaiką praskaidrinau, nesunku buvo
Nijolė, 20 пишет:Martyna, 19 пишет:<...>
<...>
Martyna persiprašau
> Nijolyte bravarija myliu visa savo širdimi tik pykstu ant Kauno didžiojo tvarto nes jis labai jau apgailėtinoj vietoj Bravariją įgrūdo.. :{}
normaliakas cia pas jus literaturinis nuokrypis toks buva nuo alaus ant lituanistikos Matyt tikrai jums per daaaaaaaaaaaaaaaaaug to alaus jau cia pabuvojo ;DDDDDDDd
normaliakas cia pas jus literaturinis nuokrypis toks buva nuo alaus ant lituanistikos Matyt tikrai jums per daaaaaaaaaaaaaaaaaug to alaus jau cia pabuvojo ;DDDDDDDd
kad ir literaturinis nuokrypis, taciau vis tiek apie alu, mielasis
>>> o del bravarijos, tikekimes, kad pasitaisys
lituanistka ir literatura dera prie alaus:)ir nereikia pykt ant to, kuris siekia kalbą dailint:)kalbos kultura tikrai suniui ant uodegos eina.erzina kartais:):):)
Martyna, 19 пишет:Nijolė, 20 пишет:Martyna, 19 пишет:<...>
<...>
Martyna persiprašau
> Nijolyte bravarija myliu visa savo širdimi tik pykstu ant Kauno didžiojo tvarto nes jis labai jau apgailėtinoj vietoj Bravariją įgrūdo.. :{}
Persiprasyt irgi lietuviskai negalima ;D Jei kritikuoji, pavyzdi parodyk
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → alus