101

Re: alus

premium pils geris smile

102

Linuk, toks toki pazino ir draugu pavadino ;D
>> Auri, nors karta musu nuomones del alaus sutapo wink

103

Auris, 19 пишет:

premium pils geris smile

kaip tik galvojau paklaust, ar kas pilsa ragavo ;] kandziojasi jo kaina, susigundau pigesniu big_smile bet reiks kada susitaupyt ir paragaut big_smile

104

jo.. jau kaina tai kalba pati uz save... bet kartais per sventes galima ir pameginti ikasti ji... wink

105

tai kiek jis kainuoja? nes as ne nepaziurejau :::818
>>> Aleksandrai, kad ir kiek jis bekainuotu... jis vertas kiekvieno cento wink

106

Milane daug to alaus bet lietuviska man va tai tryksta :::111

107

svyturio baltas su citrina:::960

108

feeeeeee nemegstu alaus.

109

jau maciau kiek tas pils kastavoja :::a48 2.29 + butelis wink zdz, laiminga galiu ji ir toliau maukti wink dabar jis mano meile wink

110

skaitau ir suprantu kad alus tikrai nera tik vyriskas gerimas. manau ji gali geri ir merginos smile

111

Šiaip nesu alaus mėgėja, bet "Avily" tai man pats skaniausias parsiduoda... ir vietoj gaminamas... Nebepamenu, kokį ten konkrečiai gėriau, bet neabejoju, kad visi jie ten verti dėmesio big_smile

112

Martyna, 19 пишет:

Šiaip nesu alaus mėgėja, bet "Avily" tai man pats skaniausias parsiduoda... ir vietoj gaminamas... Nebepamenu, kokį ten konkrečiai gėriau, bet neabejoju, kad visi jie ten verti dėmesio big_smile

as vel busiu slykstus bet jau mane zlugdo kalbos kulturos klaidos wink

> parsiduoda tik merginos skresgatviuose ;D ;D

> o jei rimtai tai alus labai skanus as visada tik uz svyturi o kiti alus tai tik ezio sysalas big_smile

113

Linas, 19 пишет:
Martyna, 19 пишет:

as vel busiu slykstus bet jau mane zlugdo kalbos kulturos klaidos wink

> parsiduoda tik merginos skresgatviuose ;D ;D

> o jei rimtai tai alus labai skanus as visada tik uz svyturi o kiti alus tai tik ezio sysalas big_smile

O kodėl tamstos moderatoriaus nežlugdo lietuviškos abėcėlės nevartojimas? ;]
Prašyčiau mano šnekamosios kalbos netaisyti, ir aš turiu teisę retkarčiais bent kiek nukrypti į lankas, bet neabejok, kad pati tą matau ;]
Aš už ežio sysalą tada! big_smile:D:D egzotika big_smile

114

Martyna, 19 пишет:

<...>
<...>

duoks Martyna man penkis :::a48 lietuviska abecele big_smile negaliu... cia tai nuotaika praskaidrinai ;D
>>> Linuk, apsimelavai wink dar ir bravarijos alus tau geris :::742 (nebent jau nuomone pakeitei big_smile) ir issizadejai jo :?
>> o man tai skanus ir kitas alus.. be be be

115

Nijolė, 20 пишет:
Martyna, 19 пишет:

<...>
<...>

duoks Martyna man penkis :::a48 lietuviska abecele big_smile negaliu... cia tai nuotaika praskaidrinai ;D
>>> Linuk, apsimelavai wink dar ir bravarijos alus tau geris :::742 (nebent jau nuomone pakeitei big_smile) ir issizadejai jo :?

naa... tai džiugu, jeigu nuotaiką praskaidrinau, nesunku buvo big_smile

116

Martyna, 19 пишет:
Nijolė, 20 пишет:
Martyna, 19 пишет:

<...>
<...>

Martyna persiprašau wink

> Nijolyte bravarija myliu visa savo širdimi :::b18 tik pykstu ant Kauno didžiojo tvarto nes jis labai jau apgailėtinoj vietoj Bravariją įgrūdo.. :{}

117

normaliakas cia pas jus literaturinis nuokrypis toks buva big_smile nuo alaus ant lituanistikos big_smile big_smile big_smile Matyt tikrai jums per daaaaaaaaaaaaaaaaaug to alaus jau cia pabuvojo ;DDDDDDDd

118

Auris, 19 пишет:

normaliakas cia pas jus literaturinis nuokrypis toks buva big_smile nuo alaus ant lituanistikos big_smile big_smile big_smile Matyt tikrai jums per daaaaaaaaaaaaaaaaaug to alaus jau cia pabuvojo ;DDDDDDDd

kad ir literaturinis nuokrypis, taciau vis tiek apie alu, mielasis wink
>>> o del bravarijos, tikekimes, kad pasitaisys

119

lituanistka ir literatura dera prie alaus:)ir nereikia pykt ant to, kuris siekia kalbą dailint:)kalbos kultura tikrai suniui ant uodegos eina.erzina kartais:):):)

120

Linas, 19 пишет:
Martyna, 19 пишет:
Nijolė, 20 пишет:
Martyna, 19 пишет:

<...>
<...>

Martyna persiprašau wink

> Nijolyte bravarija myliu visa savo širdimi :::b18 tik pykstu ant Kauno didžiojo tvarto nes jis labai jau apgailėtinoj vietoj Bravariją įgrūdo.. :{}

Persiprasyt irgi lietuviskai negalima tongue ;D Jei kritikuoji, pavyzdi parodyk tongue