Тема: paneles ;) merginos ;) ir moterys ;) jej norisi kazko tokio ypatingo..
:*
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → paneles ;) merginos ;) ir moterys ;) jej norisi kazko tokio ypatingo..
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
:*
koks cia klausimas ka nori suzinoti,sawo pasakymu "paneles,merginos,moterys...jei norisi kazko tokio ypatingo"?:)
nu jej norisi kazkop ypatingo..ka darai..
Ka turi galvoj?Nueik i restorana ir uzsisakyk,pagamins specialiai tau.Keistas klausimas,miglotas
jis gal cia save parduot nori :? tipo jis kazkas tokio ypatingo :?
Siūloma prekė - pygi.
Vargšui nesiseka meilėje, tai bando save forume relizuot
Aš tai supratau, kad žmogus klausia, ką mes darom, jei norisi kažko ypatingo bet ką atsakyt į tokį klausimą, tai jau dar vienas klausimas
Siūloma prekė - pygi.
gal ir man cia sukurti kokia tema, kaip man liudna ir kaip man meiles truksta ir demesio ;D ale rimtai.. gausiu nors kortele ;D vis sioks toks demesys bus
Nijolyte as tau ir taip ją galiu padovanoti gi tu mano draugė man negaila
nea nea nijolyt reik kazko isradingo, naujovisko... nes viskas jau pasene... matyta... pagalvokim pvz gal.. "kas nori meiles su agurku ir manim?" ne?
bet Linuk, drauge, mieliau ja gauti is sirdies,kaip ir kiti ja gauna (mat jam negaila )
>> ai, tipo Auri, pasenusi mano ideja zdz... bet as gal nesusigundysiu ir tavom mintim.. man atrodo tu mineralinio persigerei vakar, kad tokias temas man siulai....
Siūloma prekė - pygi.
gal jam keist orientacija :?,bent is vaikinu puses tai tikrai susiluktu demesio;D
Edvardas, 25 пишет:Siūloma prekė - pygi.
gal jam keist orientacija :?,bent is vaikinu puses tai tikrai susiluktu demesio;D
pagal save sprendi? :D
Tomas, 24 пишет:Edvardas, 25 пишет:Siūloma prekė - pygi.
pagal save sprendi? :D
pagal benda apklausa neismaneli tu
Nu, bet rimtai keistoka tema...;D Kai norisi kazko ypatingo pasiimu ta kazka ypatinga xD Jei tik imanoma
demesio stoka, zmogus nebesugalvojo kokia tema sukurti tai stai koki ismaste klausima ;D
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → paneles ;) merginos ;) ir moterys ;) jej norisi kazko tokio ypatingo..