101

Re: netikeciausias sapnas

Martyna, 19 пишет:

Aš sapnuose dažniausiai bėgu nuo kažko. Keičiasi tas priešas, keičiasi aplinka, detalės, bet jausmas visad tas pats - siaubas, kad pavys mane, nors niekad taip ir neatsitinka :::041 šiaip smagu: kasnakt praktiškai veiksmo filmo peržiūrą apturiu big_smile

O tas veiksmo filmas visgi reiskia itampa.

102

Karolina, 19 пишет:
Elena, 30 пишет:
Karolina, 19 пишет:

O as sianakt irgi labai keistai sapnavau.. Kad atvaziavo draugas(tik draugas), ir taip isejo, kad mes patapom ne tik draugais.. Ta prasme jokiu seksu nebuvo, bet taip mielai apsikabine gulejom, paskui vaiksciojom, kalbejom.. Nu taip mielai mielai.. Pabudus bisk sokas buvo, bo niekada nemaniau kad butent jis galetu patraukti mano demesi kaip vaikinas.. Bet va jau visa diena is galvos neiskrenta..:::818

Kuo gero jauti daugiau nei sakai net sau tik suvokti ta dar nedristi - jei ir po sapno per visa diena mastai, kaip suprantu...

Tai vat panasiai ir jauciuosi.. Ir tai tiesa sakant bisk glumina.. :::819 nors is dalies ir malonu :::818

Glumina? Kuo gero - nes tiesiog trikdo, kadangi pasamone visada sako daugiau nei pripazista samone - ta riba zmogui visada sudetinga. Nebijok saves.

103

nu pas mane visada sapnai kazkokie keisti.
nu prisimenu dabar tik 2
1) sapnavau kad kambariokai mano dirba santechnikais ir vilniuj kazkoks bokstas vandens sprogo tai isvare taisyt o 2 darbas vieno buvo prostitutas ir pas ji turejo ateit kazkokia sene tai priverte pavaduot,aciu dievuj pabudau kol neisprievartavo
2)sapnavau kad neaisku is kur turiu vaika ir baisei nenoriu kad kas suzinotu o tai brrrr nu tikrai brrr, tai va slepiu as ji ten pirma kuprinej kol namo gryztu tada imetu i stalciu,paskuj kokias kelias idenas veikiu kazka prisiminiau kad lygtai vaikai irgi valgo pradejau jo ieskot po stalcius bet neberadau.galvoju is pradziu o geras va jei as nerandu tai jau niekas neras ir nesuzinos is kitos puses galvoju fak per mane pire ar kas gal atsitiko

104

Arunas, 21 пишет:

nu pas mane visada sapnai kazkokie keisti.
nu prisimenu dabar tik 2
1) sapnavau kad kambariokai mano dirba santechnikais ir vilniuj kazkoks bokstas vandens sprogo tai isvare taisyt o 2 darbas vieno buvo prostitutas ir pas ji turejo ateit kazkokia sene tai priverte pavaduot,aciu dievuj pabudau kol neisprievartavo
2)sapnavau kad neaisku is kur turiu vaika ir baisei nenoriu kad kas suzinotu o tai brrrr nu tikrai brrr, tai va slepiu as ji ten pirma kuprinej kol namo gryztu tada imetu i stalciu,paskuj kokias kelias idenas veikiu kazka prisiminiau kad lygtai vaikai irgi valgo pradejau jo ieskot po stalcius bet neberadau.galvoju is pradziu o geras va jei as nerandu tai jau niekas neras ir nesuzinos is kitos puses galvoju fak per mane pire ar kas gal atsitiko

Vaikas tai visada rupestis bet ta nebutina suprasti tiesiogiai -  o tiesiog gal turi koki rupesteli kurio labai nori atsikratyti, bet veliau ateina supratimas kad yra toks dalykas kaip atsakomybe ir reikia nesikratyti o spresti - del to ir tas jausmas baime kad kazkuo nedadarei...

105

Va o as labai retai kada kazka sapnuoju... kitaip sakant, tai turbut kiekvienas zmogus sapnuoja , bet atsikeles visiskai neprisimena ir tokiu budu atrodo, kad nieko nesapnavai... Tai man taip dazniausiai buna... O jei iskart ryte atsimenu sapnus, tai jie tokie keistenybes, kad net zodziu neturiu jiems apsakyti, o dar po keliu valandu atmintyje lieka tik tai, kad kazka sendien sapnavau, taciau niekaip jau nebeprisimenu ka... big_smile

106

Sigitas, 24 пишет:

Va o as labai retai kada kazka sapnuoju... kitaip sakant, tai turbut kiekvienas zmogus sapnuoja , bet atsikeles visiskai neprisimena ir tokiu budu atrodo, kad nieko nesapnavai... Tai man taip dazniausiai buna... O jei iskart ryte atsimenu sapnus, tai jie tokie keistenybes, kad net zodziu neturiu jiems apsakyti, o dar po keliu valandu atmintyje lieka tik tai, kad kazka sendien sapnavau, taciau niekaip jau nebeprisimenu ka... big_smile

Aciu uz informacija smile TAI SAKO RAMIAI MIEGI:)

107

Elena, 30 пишет:
Sigitas, 24 пишет:

Tai tik sako... aisku, nekalbama is niekur nieko, kaip ir niekas is niekur neatsiranda....
Taciau kiek to ramumo, koks as bunu ryte,(ta prasme kiek ramus), tai jau kitas reikalas... big_smile
Be to, kaip as ramiai miegu, nors ir nepamenu sapnu, tai pasakyti gali tik kas pastebi is salies... big_smile

108

Sigitas, 24 пишет:
Elena, 30 пишет:
Sigitas, 24 пишет:

Tai tik sako... aisku, nekalbama is niekur nieko, kaip ir niekas is niekur neatsiranda....
Taciau kiek to ramumo, koks as bunu ryte,(ta prasme kiek ramus), tai jau kitas reikalas... big_smile
Be to, kaip as ramiai miegu, nors ir nepamenu sapnu, tai pasakyti gali tik kas pastebi is salies... big_smile

kas tik salia tas zinos...

109

Elena, 30 пишет:
Sigitas, 24 пишет:
Elena, 30 пишет:
Sigitas, 24 пишет:

kas tik salia tas zinos...

Butent... Ir dazniausiai as miegu neramiai, dazniausiai jauciuosi neissimiegojes ryte... big_smile

110

mano visi sapnai lb panasus.jau nezinau kiek laiko sapnuoju laidotuves,o tiksliau sarvojimo sale,verkiancius zmones.bet keisciausia,kad tie numireliai buna jauni zmones: pazistami,artimieji, o kartais ir nepazistami zmones.nezinau ka tai reiskia ir zinoti nenoriu,tik kazkaip nemalonu buna atsibudus.ka padarysi reikia laukti laikotarpio,kai pradesiu sapnuoti vestuves:)

111

as nezinau gal kas mane uzkerejo (nesitiki bet...) kiekvienais metais sapnuoju ta pati sapna. kad ateina giltine isliauzia kaip vanduo pro duru apacia ir mano visa seima nuzudo (ir mane) :::851:::819:::809:::634:::215:::216:::013

112

na na.. jau as praeita pirmadieni tai vos infarkto negavau ;D per savo sapnus.. ;D big_smile sapne gyvenau 6dieniu, o sirdis ar protelis zinojo, kad man i praktika keltis reikia ir eiti.. tai as vos soko negavau>> galvojau, KA AS CIA DARAU big_smile

113

Nu va tai buvo pries sesis ar septynis metus ....nu neprisimenu tiksliai:::b56

Buvo atostogos karsta ir skaldziau malkas ,jau gal koki  menesi:::a26 ir pries baigent kai beliko paskurine priekaba besuskaldyti,tai pradejau sapnuot naktimis kad malkas skaldau:::a26:::b53:::b53 ir taip jas norejau uzbaigt skaldyt kad atsikeles jauciausi taip pavarges lyg buciau istikro skaldes :::924:::924:::924:::924 niekam to nelinkiu patirti :::025
-dar sapnai nebuvo taip surealeje:::a52

114

Tomas, 24 пишет:

Buvo atostogos karsta ir skaldziau malkas ,jau gal koki  menesi:::a26 ir pries baigent kai beliko paskurine priekaba besuskaldyti,tai pradejau sapnuot naktimis kad malkas skaldau:::a26:::b53:::b53 ir taip jas norejau uzbaigt skaldyt kad atsikeles jauciausi taip pavarges lyg buciau istikro skaldes :::924:::924:::924:::924 niekam to nelinkiu patirti :::025

Tai reiskia tik tiek kad fiz. apkrova buvo tokia kad sapne atsipalaiduot tiesiog nespiedavai, galejo gresti issikymu...

115

man baisiausia yra sapnuoti tai ka visa diena darei... prisimenu visa diena taip sunkiai tas braskes skyniau o dar visa naktele sapne jas skyniau sad is proto taip galima iseit big_smile o siaip sapnuoju dazniausiai nesamones ir apie jas tikrai neparasytum...bet visko buna: kartais kaip pasakoj skrendu ar begu per vandeni(cia jau seniai) kartais koks kosmariux uzpuola...bajsiausias is kosmaru: esu mazyte gal kokiu 3 metuku ir mane uzdaro i stiklini kambari...ir vis pakviecia mama ir sako kad as isprotejus ir neleidzia pas mane uzeit...mama ziuri i mane su liudesiu o as kad klykiu kad dauzaus is nevilties... oj sapnelis... kitakart panasu i Cele sapnavau taj geriau nepasakosiu nes dar nualpsit big_smile

116

as sapnavau tipo pasauli po 1000m. :::035

117

Elena, 30 пишет:
Tomas, 24 пишет:

galejo gresti issikymu...

Kuom :? nu tai tada dizaugiuosiu issikymas neivyko big_smile

118

vasara su rogem..:::035

119

keista sapna sapnavau, kazkokiu butu gyenu dvejuose seimose, viena tikorji, o i kita kazkaip patekau, ta kur patekau palyginus varginga ir joje tera tik sunus ir motyna, as su sunum visur vaikstau, meginu jam padeti istoti i kazkokia draugija, poto susedem ir paisom, buvo nupiesti du piesiniai XXa pradzios miesto vaizdas ir pinigas kazkokios valtybes, o protrapiais atsiuriu tikrojoje seimoje ir darau ta ka visada... toks idomus atrodo ir dar del to, kad detaliai atsimenu

120

tai turbut reiskia kad tavo misija sioje zemeje buti SVIESOFORU :::044 juokauju zinoma :::806