Re: Per pirma pasimatyma myletis ar ne????...
Priklauso nuo to, del ko susitiko...:):)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Per pirma pasimatyma myletis ar ne????...
Priklauso nuo to, del ko susitiko...:):)
vienos nakties nuotykiai turi savo zavesio
aisq ka po to vienas apie kita galvoja po tos naktie , tai vienas dievas te zino, kas ten "nerimtas(-a)"
jeigu vienas kita traukia ir abu to nori,kodel ne.svarbiausia nesigaileti,ka padarei ar ko nepadarei
o kad nesigailetum reikia rinktis su kuo tai daryti o su kuo ne
o kad nesigailetum reikia rinktis su kuo tai daryti o su kuo ne
Taip ir kad dar labiau NESIGAILETUM reikia paklausti mamuko ir tetuko ar galima tai daryti
Tikrai taip tau pritariu Deividai 21
Niekada nelikchiau su merga kuri atsijungia pirma nakti
pamegink ir suzn kkaip tokias vadina
nemyletis.
ir del ko tau sis klausimas iskilo?:D yra pan situacija?
Siuzana, 21 пишет:o kad nesigailetum reikia rinktis su kuo tai daryti o su kuo ne
Taip ir kad dar labiau NESIGAILETUM reikia paklausti mamuko ir tetuko ar galima tai daryti
Tip ir kad NESIGAILETUM dar labiau (negu labiau),reikia valstybes rastisko leidimo
abdrug negalima ir dar nepamirskit gytitojo tyrimu ataskaitos avdrug sega ir pansaisi
;D;D;D;D;D;D
Siuzana reikejo pirma pagalvot kad jau paskui tokia nemalonia patirti turet tai gal isviso nesimilet :?
jau isvis i pievas isejot:D
taip, mylekimes visi per pirma pasimatyma.. labai protingas poelgis.. ir labai toks siuolaikiskas sakyciau ..
>> na, o jei rimtai, tai as to nedaryciau, nes man neleistu mano poziuris i gyveniuma ir visos kitos mano vertybes..
niu tai jau tikrai,nors kaip sake kazkas,tai visokiu yra.. net ir tokiu kuriu poziuriu tai gerai..
jau isvis i pievas isejot:D
pazek i savi
---Nu va, kas butu jei vaikinai visalaik gautu per pirma pasimatyma ir ju kitadien eitu i kita pasimatyma;D vamzdiec kaip gerai butu
prabilo vyriskumo instinktas:D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Per pirma pasimatyma myletis ar ne????...